Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1TB sorunu halen güncel , yok mu çözüm bulan? kimine veriyor kimine vermiyor... destek ltf..
  • İtü ile giriş yaptik ama indirme opsiyonu bazi arkadaslar gibi bendede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama arkapilanda indirip kurdu. Peki bunun setup dosyasi nereye inmistir acaba? İlerde lazim olur.

• rica ediyorum şu 1tb süresi hakkında bilgisi olan bi paylaşsın
  • Arkadaşlar konu hakkında gerekli araştırmaları yaparsanız her sorunuzun cevabı var.

Hakların kullanım süresi sadece öğrenim sürenizle sınırlandırılmıştır.
  • Office 365'i 2016 ya güncellemeyi başarabilen oldu mu?
    Bendekini Güncelledim ama hala 2013???
  • Çok şey denedim ama yükleme bağlantılarını bulamadım nedense benim hesabımda çıkmıyor bunun bir çaresi yokmu? Setupı başka yerden yapsak olurmu acaba?
  • gençler onedrive ücretsiz 1 tb verdi ama pc programından maili kabul etmiyor. sadece web üzerinden mi kullanabileceğim?
  • Sakarya Üniversitesi de faydalanabiliyor. Listeye eklebilirsin

• Teşekkürler
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    cevabin icin tesekkur ederim yalniz soyle bir durum var ben ogrenci degilim ve kullanabiliyorum bu hizmeti mezun durumdayim neden bana verdiler peki ayrica cok aradim fakat bulamadim senin verdigin cevapla alakali bir bilgi

• serukanu kullanıcısına yanıt
    Bu planı ne süreyle kullanabilirim?
    Uygun şartlara sahipseniz, mezun olana ya da uygun okuldaki kaydınız sona erene kadar planı kullanabilirsiniz. Öğrenci uygunluğu herhangi bir zamanda yeniden doğrulanabilir. Süre sonunda, Office uygulamaları, belgelerin görüntülenebileceği ancak yeni belgelerin düzenlenemeyeceği veya oluşturulamayacağı anlamına gelen sınırlı işlevsellik moduna girer. Ek olarak, Office Online ve OneDrive gibi okul e-posta adresi ile ilişkili olan çevrimiçi hizmetler artık çalışmaz.

Microsoft Education
    Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim
    https://products.office.com/tr-tr/student/office-in-education

• quote:

Orijinalden alıntı: barisbt

gençler onedrive ücretsiz 1 tb verdi ama pc programından maili kabul etmiyor. sadece web üzerinden mi kullanabileceğim?

Bu sorunun cevabı yok bende çok merak ediyorum ama bulamadım. Bende sadece online kullanabiliyorum! İndirme ekranı gelmiyor, başka yerden indirip kursam ne olur onu bilemedim.
  • office 365'in office 2013'ten ne farkları var ?
  • üye oldum herşey tamam ama bu hak sonsuz mu? yüksek lisans yapıyorum, bitince bu alan ne olacak?
  • Ege üniversitesi ? Yine şaşırtmadı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertimurtas

Sakarya Üniversitesi de faydalanabiliyor. Listeye eklebilirsin

Teşekkürler güncelledim.

Arkadaşlar üniversiteler programa dahil olukça haber ederseniz güncellerim.

Gözden kaçan var ise bildirirseniz sevinirim.

• aöf mail ile office 365 kullanılıyor mu? eğer kullanan varsa pm atabilir mi? 5 pc destekliyormuş bir hesap yararlanmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: goxel_35

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Benim de mailim kabul edildi fakat sadece online olarak kullanılıyor. Tarayıcı üzerinden çalışıyor. İnternetsiz offline kullanılmıyor mu bu? Ayarlarda office yeri yok bende.

Aynı durum bende de mevcut. E-posta adresini kabul etti ancak tarayıcıdan online olarak kullanabiliyorum. İndirme mevcut değil.

O kadar sayfa yorum okudum. Kimse de bununla ilgili bir şey yazmamış.

Hocam sitede indirme ile ilgili bölümler çıkması lazım çıkmıyor mu ?

Anasayfa da bu çıkıyor ; PC ya da MAC 'e yükle diye,

Oraya tıklayınca da bu sayfa çıkıyor. 32 ve 64bit seçeneği ile yüklüyorsunuz.

UYKUM İYİ GELmiş bu saatte sizin ikici resme tıkladığım sekmeye basmışım aa bendede varmış diyip indirmeye 10 15 kere tıkladım refresh dedikten sonra manzara aklıma düştü :D
    BU arada cumhuriyet üni var ama sadece online veriyor

• Namık Kemal Üniversitesi de faydalanmaya başlamış.Kayıt linki geldi mail'ime. Bizim Çomü 'den ise hala ses yok.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.