Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SDÜ öğrenci maiilim ile kayıt oldum ve indirmeyi başlattım.

Edit:İndirme bitti kurulum yapıldı ama giriş yapamıyorum sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 29 Eylül 2015; 1:07:56 >
  • Açık öğretim hariç yazılmış ama dün ikinci üniversiteye başvurdum bugün aldığım @aof.anadolu.edu.tr mail adresi ile alabildim sorunsuz.
  • bilgi veren arkadaşa teşekkürler.Çok işime yaradı.
  • Dokuz eylül üniversitesi ve izmir yüksek teknoloji enstitüsü' de kayıt olmuş. Önceden kayıtlı değillerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Dokuz eylül üniversitesi ve izmir yüksek teknoloji enstitüsü' de kayıt olmuş. Önceden kayıtlı değillerdi

Evet, Dokuz Eylül de kayıt olmuş, önceki mesajımda yazmıştım. Ancak indirme kısmı çıkmıyor. Sadece online kullandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel_35 -- 29 Eylül 2015; 11:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxel_35

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Dokuz eylül üniversitesi ve izmir yüksek teknoloji enstitüsü' de kayıt olmuş. Önceden kayıtlı değillerdi

Evet, Dokuz Eylül de kayıt olmuş, önceki mesajımda yazmıştım. Ancak indirme kısmı çıkmıyor. Sadece online kullandırıyor.

evet, kaç saattir offline kullanmak için çabalıyorum ama hala bulamadım, sanırım "office 365 iş başlangıç" paketi bu, "office 365 iş" te offline kullanım olması lazım çünkü
  • Offline kullanılamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece online kullanma kısıtlaması İTÜ'de de var. Bu durum okul okul değişiyor galiba ?
  • onedrive ve office 365 oldu olmasina da, bilgisayara indirince, login kisminda email ve sifreyle giris yaptirmiyor. Webden hersey calisiyor.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim yani okulun benim hesabımı silmesi lazım ki benim hesabımın kapanması için
  • biraz derinlemesine araştırınca edu.tr mail adresi oluşturabildim + kabul ettirdim artık office 365 + 1 tb onedrive sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

biraz derinlemesine araştırınca edu.tr mail adresi oluşturabildim + kabul ettirdim artık office 365 + 1 tb onedrive sahibiyim

merhaba
    hocam bu edu.tr uzantılı mail işini nasıl yaptınız sakınca yoksa anlatabilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sile S kullanıcısına yanıt
    valla sakıncası var, başıma iş açılabilir

google'a sora sora bağdat bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 7 Ekim 2015; 23:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertimurtas

Sakarya Üniversitesi de faydalanabiliyor. Listeye eklebilirsin

Hocam Sakarya'nın ogr.sakarya.edu.tr uzantılı e-posta adresiyle denedim ancak "Maalesef okulunuzun uygun nitelikteki kurumlar listemizde olup olmadığını doğrulayamadığımızdan kaydınız şu anda tamamlanamıyor." hatasını aldım. Bölüme özel olabilir mi dersiniz?
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Hayır. Ad soyad ile başlayan değil öğrenci numaran ile başlayan mail adresini girmen gerekiyor. Yani ad.soyad@ogr.sakarya.edu.tr yerine öğrencino@sakarya.edu.tr adresi ile giriş yap. Sonra yine aynı mail kutuna doğrulama kodu gelir.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce İTÜ ile denemiştim olmamıştı, şimdi denedim oldu. Tam olarak ne işe yarıyo ama bu office 365

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertimurtas

Hayır. Ad soyad ile başlayan değil öğrenci numaran ile başlayan mail adresini girmen gerekiyor. Yani ad.soyad@ogr.sakarya.edu.tr yerine öğrencino@sakarya.edu.tr adresi ile giriş yap. Sonra yine aynı mail kutuna doğrulama kodu gelir.

O şekilde aynı hatayı aldım hocam nedense. Teşekkürler yardımınız için. Ama durumu aöf mailiyle hallettim sonuç olarak.
  • office 2013 ile office 365 tamamen uyumlu mu birbiriyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Leonard Newman

odtu olmuyordu az once denedim oldu. tebrikler mailinizi kontrol edin falan yazdi daha mail e bakmadim ama herhalde oldu
    edit:aktifleştirdim. odtü oluyor

Hocam offline kullanabiliyor musunuz? Bende online olarak aktif sadece. İndirme linki bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.