Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meb de olup da edinebilen kimse var mi?

Konuda meb kabul edilmiyor denmiş ama bir ihtimal sorayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

açıköğretime gelmiş sonuna be süper.

Nasıl kullanabiliriz hocam? Ben ikinci üniversite okuyorum aöf te. Napmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Nasıl kullanabiliriz hocam? Ben ikinci üniversite okuyorum aöf te. Napmam lazım?

hocam konunun başındaki linke tıklayıp açıköğretim email adresininizi yazın adım adım ilerliyorsunuz zaten ondan sonra bilgisayarınıza indiriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark.Death

quote:

Orijinalden alıntı: U.

Açıköğretim de alabilmeye başlamış. Kendi okulumun adresine vermedi ama aöf'e verdi, hayret

Evt bende Aof hesabımla aldım.
    Yalnız Office 365 hesabı olanlar Office 2016 ücretsiz yüksetiliyormuş da şimdi denedim bana vermedi bu da olaydı çok iyi olurdu da nese bunada şükür 1 Tb temiz

365 zaten güncel araçları kullanıyor güncellemesini yaptıysanız ve üniversiteniz 2016 ile anlaşma sağlayınca 365 2016 araçlarına güncellenecek.Ama şu anda en güncel 2013'ü kullanıyoruz proplus'lar.

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 25 Ekim 2015; 21:53:46 >

• arkadaşlar öğrencilik bitince bu 1 tb alanı geri mi alacaklar?

• quote:

arkadaşlar öğrencilik bitince bu 1 tb alanı geri mi alacaklar?

Okul mail hesabınızı kapatmazsa üyeliğiniz yenilenir. Ama üniversiteniz edu.tr uzantılı mail adresinizi kapatırsa üniversitenizin üzerinden portal'a giremeyeceğiniz için office yenilenmez üyeliğiniz biter. Bir arkadaşımın mail adresi kapandı üniversite tarafından bakalım onda durum ne olacak test edip göreceğiz :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

hocam konunun başındaki linke tıklayıp açıköğretim email adresininizi yazın adım adım ilerliyorsunuz zaten ondan sonra bilgisayarınıza indiriyorsunuz

Sağol hocam yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Okul mail hesabınızı kapatmazsa üyeliğiniz yenilenir. Ama üniversiteniz edu.tr uzantılı mail adresinizi kapatırsa üniversitenizin üzerinden portal'a giremeyeceğiniz için office yenilenmez üyeliğiniz biter. Bir arkadaşımın mail adresi kapandı üniversite tarafından bakalım onda durum ne olacak test edip göreceğiz :D

Okuldan mezun oldum ondan dolayı AOF 'dan aldığım e-postamın yönetime kapanma vs. durumu varmı diye dün mail atmıştım. Bugün cevap gelmiş.
    "E-Posta hesabınız kapatılmaz. İstediğiniz süre boyunca kullanabilirsiniz." yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark.Death -- 27 Ekim 2015; 12:42:30 >

• quote:

quote:

quote:

Okuldan mezun oldum ondan dolayı AOF 'dan aldığım e-postamın yönetime kapanma vs. durumu varmı diye dün mail atmıştım. Bugün cevap gelmiş.
    "E-Posta hesabınız kapatılmaz. İstediğiniz süre boyunca kullanabilirsiniz." yazıyor.

Alıntıları Göster
    kaydımı yenilemedim, acaba bana da bedavadan verir mi?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Verir.

ama bikaç senedir yenilemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Anadolu kapatmıyor, inşallah kapatmaz da. Yoksa tüm orjinal office maceramız korsana dönşür tekrardan 6 yıllık örgün hesabımla aldım bende aöf o zaman listede yoktu eklendiğine sevindim. Yalnız one drive iş'i telefonda kullanamıyoruz o canımı sıktı. Office araçları ile bağlantı kuruluyor belgeye word excel içinden ulaşıyorsunuz ama one drive da 1tb lik iş hesabını girmek istediğinde wifi ağ hatası veriyor. Google play de okuduğumda da one drive iş bağlantısı için anlaşma yapılan iş ortağının bunu çözmesi gerekiyor gibi birşey yazıyor. Ne saçma şey yahu, pc de nasıl normal one drive ve onedrive iş üniversite bağlantısı oluyorsa bunda da olmalı bence. Okumak için PDF dosyaları attım telefondan ulaşamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anadolu kapatmıyor, inşallah kapatmaz da. Yoksa tüm orjinal office maceramız korsana dönşür tekrardan 6 yıllık örgün hesabımla aldım bende aöf o zaman listede yoktu eklendiğine sevindim. Yalnız one drive iş'i telefonda kullanamıyoruz o canımı sıktı. Office araçları ile bağlantı kuruluyor belgeye word excel içinden ulaşıyorsunuz ama one drive da 1tb lik iş hesabını girmek istediğinde wifi ağ hatası veriyor. Google play de okuduğumda da one drive iş bağlantısı için anlaşma yapılan iş ortağının bunu çözmesi gerekiyor gibi birşey yazıyor. Ne saçma şey yahu, pc de nasıl normal one drive ve onedrive iş üniversite bağlantısı oluyorsa bunda da olmalı bence. Okumak için PDF dosyaları attım telefondan ulaşamadım

Alıntıları Göster
    Gazi Üniversitesi için epeydir deniyordum olmuyordu bu sefer oldu ilk mesajı editleyebilirsiniz artık Gazi Üniversitesi öğrencileri de faydalanabiliyor.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Onedrive attığım bazı dosyaların sadece internette kalmasını bilgisayara senkronize olmasını iştemiyorum. Onedrive iş'de bir türlü yapamadım. Bilgin varmı ? Araştırdım yokmuş öyle özellik heralde.
    Normal Onedrive hesabımla iştediğim sekilde yapabiliyorum. Ama bunda olmuyor. Eğer böyle bir özelliği yoksa sıkıntı pc de onedrive iş kapalı tutuyorum.
  • quote:

Hocam ben Onedrive attığım bazı dosyaların sadece internette kalmasını bilgisayara senkronize olmasını iştemiyorum. Onedrive iş'de bir türlü yapamadım. Bilgin varmı ? Araştırdım yokmuş öyle özellik heralde.
    Normal Onedrive hesabımla iştediğim sekilde yapabiliyorum. Ama bunda olmuyor. Eğer böyle bir özelliği yoksa sıkıntı pc de onedrive iş kapalı tutuyorum.

maalesef yok hocam bir ayarı. Online olan her dosya klasöre iniyor. Ben artık normal belgelerim klasörü olarak kullanıyorum word excel belgeleri onedrive iş 'de duruyor yedeğini de hariciye atıyorum. :)
  • Atatürk üni uzaktan eğitim okuyorum. Üye olduğumda 15 gb onedrive hakkı verdi neden acaba

• İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nü eklettiren arkadaş kimse bi bakabilir mi? Ben orada okutmanım ama bize anlaşmanız yok diyo. Aksi gibi okul işletim sistemi falan veriyo ama Office vermiyo Dreamspark üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nü eklettiren arkadaş kimse bi bakabilir mi? Ben orada okutmanım ama bize anlaşmanız yok diyo. Aksi gibi okul işletim sistemi falan veriyo ama Office vermiyo Dreamspark üzerinden.
    Osmaniye Korkut Ata Ün. de okuyorum. Listede yok. Aradım görüştüm Microsoft Türkiye ofisini. ordan oraya aktardılar. En son biriyle görüştüm. durumu izah ettim okulumuzun e mail listesini kabul ettirmeye ama onlar bile pek konunun hakimi değil tam olarak bilmiyor. bilgi işlem merkeziyle görüşmemi söylüyor ne tam olarak o derdimi anladı ne ben onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroslive

Osmaniye Korkut Ata Ün. de okuyorum. Listede yok. Aradım görüştüm Microsoft Türkiye ofisini. ordan oraya aktardılar. En son biriyle görüştüm. durumu izah ettim okulumuzun e mail listesini kabul ettirmeye ama onlar bile pek konunun hakimi değil tam olarak bilmiyor. bilgi işlem merkeziyle görüşmemi söylüyor ne tam olarak o derdimi anladı ne ben onu.

Alıntıları Göster
    Süleyman Demirel Üni. sinde okuyorum. Okul mail adresimi girdim onay maili geldi üye oldum ama ayarlardan masaüstü sürümünü indirmek için girdiğimde download bölümü çıkmıyor. Sadece kur var onu indiridğimde de web sitesini açmaya yarayan bi kısayol kuruyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

kurumsal mail yok ki MEB de

Yarın kurumun maili ....meb.k12.tr yi deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Benim mailimi kabul etti ama bir türlü bilgisayarlarıma kuramadı :) İyi mi :D önceki office'yi silmem gerekiyor sanırım :D Bu arada bunun süresi ne kadar? Sırf 1 TB alan bile yeter bana ;)

Bir de bu 1tb onedrive depolama alanını yandex'te yaptığım gibi hosting webdav olarak kullanabiliyor muyuz acaba :) Eğer öyleyse kurduğum sosyal ağımın yedeklerini günden saatliğe çıkarmayı düşünüyorum :D Wİndows 10 sayesinde yedeklerimi anında bilgisayarıma da kaydetme imkanım okur hiç cpnal'e girmeden hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 3 Kasım 2015; 23:24:45 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.