Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

Üniversite mailim ile kaydoldum, OneDrive android programını indirdim. Kayıt olduğum üni mailini yazdığımda "Bir Wi-Fi ya da mobil ağa bağlı olduğunuzu doğrulayıp yeniden deneyin" diyor. Mail yanlış olunca bu hesabı bulamadık diyor, bu farklı bir hata. İnternete de bağlıyım, OneDrive'i mobilden nasıl kullanabilirim?

Edit. Çözümü buldum:
    Edit.2 OneDrive İş hesabını hala kabul etmiyor.

android onedrive 'da one drive iş 'i kullanabilmek için şirketin, okulun vs kim destek sağlıyorsa bu konuda anlaşıp izin vermesi gerekiyor. Çok saçma salak bir uygulama. 365 1TB depolama alanına attığın sadece office belgelerine erişebiliyorsun telefonundan o da excel word ve pp ile. Bunun dışında PDF olarak attığım dökümanların hiç birine erişemedim telden.

Zaten 1TB için boşuna heveslenmeyin microsft kapasiteleri düşürecek. 15 + 15 gb onedrive alanı veriyordu artık sadece 5GB verecek. Foto ve video için ek alan sunmayacak. Aynı şekilde office için sağlanan sınırsız depolama özelliği de kırpılacak. 1TB larda 10 15 gb falan olur herhalde. Büyük kısıntıya gidiyor microsoft baya şikayetçi kullanıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 3 Aralık 2015; 5:13:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Üniversite mailim ile kaydoldum, OneDrive android programını indirdim. Kayıt olduğum üni mailini yazdığımda "Bir Wi-Fi ya da mobil ağa bağlı olduğunuzu doğrulayıp yeniden deneyin" diyor. Mail yanlış olunca bu hesabı bulamadık diyor, bu farklı bir hata. İnternete de bağlıyım, OneDrive'i mobilden nasıl kullanabilirim?

Edit. Çözümü buldum:

android onedrive 'da one drive iş 'i kullanabilmek için şirketin, okulun vs kim destek sağlıyorsa bu konuda anlaşıp izin vermesi gerekiyor. Çok saçma salak bir uygulama. 365 1TB depolama alanına attığın sadece office belgelerine erişebiliyorsun telefonundan o da excel word ve pp ile. Bunun dışında PDF attım dökümanlar. Hiç birine erişemedim telden.

Zaten 1TB için boşuna heveslenmeyin microsft kapasiteleri düşürecek. 15 + 15 gb onedrive alanı veriyordu artık sadece 5GB verecek. Foto ve video için ek alan sunmayacak. Aynı şekilde office için sağlanan sınırsız depolama özelliği de kırpılacak. 1TB larda 10 15 gb falan olur herhalde. Büyük kısıntıya gidiyor microsoft baya şikayetçi kullanıcılar.

Edu mail varken ben de faydanlanayım dedim turşu çıktı. Office kullanırız artık buna da şükür.

Bu arada Anadolu Üniversitesi AÖF destekliyor. @aof.anadolu.edu.tr şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Edit. Çözümü buldum:

android onedrive 'da one drive iş 'i kullanabilmek için şirketin, okulun vs kim destek sağlıyorsa bu konuda anlaşıp izin vermesi gerekiyor. Çok saçma salak bir uygulama. 365 1TB depolama alanına attığın sadece office belgelerine erişebiliyorsun telefonundan o da excel word ve pp ile. Bunun dışında PDF attım dökümanlar. Hiç birine erişemedim telden.

Edu mail varken ben de faydanlanayım dedim turşu çıktı. Office kullanırız artık buna da şükür.

Bu arada Anadolu Üniversitesi AÖF destekliyor. @aof.anadolu.edu.tr şeklinde.

Aöf desteklemiyordu da sonradan destek geldi ona da

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nü eklettiren arkadaş kimse bi bakabilir mi? Ben orada okutmanım ama bize anlaşmanız yok diyo. Aksi gibi okul işletim sistemi falan veriyo ama Office vermiyo Dreamspark üzerinden.

Merhabalar hocam, bende İYTE'de öğrenciyim. Az önce std emailimle giriş yaptım sisteme.
    Sağ üstteki çark'a tıkayıp office 365 ayarlarına girin, daha sonra sol tarafta software (yazılım) a tıklayın, office 365 sekmesinde istediğiniz dili ve bilgisayarın mimarisini seçin (x64 veya x86)
    Daha sonra indirme linki geliyor
  • Bu konu çok iyi oldu. Hem office 365 hem de one drive iş aldım.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykmn -- 3 Aralık 2015; 16:18:23 >
  • Benim sadece online oldu. Bilgisayara indirmek istediğimde Microsoft Office 365 Portalı diye bişey yükledi ona tıkladığında da Office Online`a giriyor.

Bilgisayara nasıl yükleyebilirim ?
  • MaNgOsEr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Bize de açtı zaten okul bu kampanyayı geçen hafta, ben de alırım artık haftaya falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirmeye birisi yardımcı olabilir mi? Sürekli para istiyor.
  • mail.baskent.edu.tr çalışıyor.Aldım tertemiz
  • Hacettepe dahil değil mi ? Yuh ohaa laa
  • Girne Amerikan Üniversitesi ve Anadolu AÖF maillerim ile sorunsuz 2 lisans alabildim :)
  • Marmara Üniversitesi eklenmiş. Az önce kayıt yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirme işlemini yapamadım bir türlü. yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar bu 1 TB bulutun kullanım süresi var mı? Yoksa okul bitince de ömür boyu devam ediyor mu?
  • E-posta aktif olduğu sürece süresiz.Yani okul e-postaları kapatana kadar kullanırsınız.
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi'ni kabul edilenler arasına alabilirsiniz.
  • portal.office.com
    Redirecting
    https://portal.office.com/home
    adresi açılmıyor bende,runtime error hatası veriyor.
    Edit: Düzeldi,indirip kurulumu yaptım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 21 Aralık 2015; 12:17:13 >
  • kurulum dosyalarını nereye atıyor. tekrar nerden yükleriz.
  • Selçuk üniversitesine gelmiş sonunda ama aktifleştirmek için gönderilen mail bir türlü gelmedi.
    Bir şeyi doğru çalışsa şaşırırdım zaten.
  • Mac OS için de oluyor mu deneyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.