Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben neden böyle bir hata alıyorum. Bi türlü inmiyor sürekli bu Web sayfası kullanılamıyor uyarısı çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

ODTÜ'lülerden olup olmadığına dair kesin cevap lütfen.

Kimlik fotokopisi mi yollayayim Tam olarak nereden bakılıyor? Eskiden denediğimde okulunuz yok derdi şimdi login oldum kullaniyorum. Tam olarak nereden bakacağım
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    "Sanırım" ifadesini kullandığınız için mesajınızı cevapladım.

Türk Dil Kurumu

sanmak -ır
    nsz

1. nsz Bir şeyin olma veya olmama ihtimalini kabul etmekle birlikte, olabileceğine daha çok inanmak, zannetmek, zanneylemek
    "Babam, hiç hoşnut olmadığımı, beni yine sevindiremediğini sandı." - A. Ağaoğlu

2. Gibi gelmek, farz etmek
    "Bu hareketimi tamamıyla histen gelen bir şey sandı." - P. Safa

3. Bir şey veya kimsenin ... olduğunu düşünmek
    "Doktor Sevim, hastayı ilk gördüğü an kendinde değil sanmıştı." - A. İlhan

Kimliğe gerek yok. :D

Lisans almışsanız ve bilgisayarınıza yüklenmişse tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 23 Aralık 2015; 13:28:20 >
  • Lenovo p70 telefonuma sorunsuz bir şekilde yükledim. Teşekkürker AÖF, teşekkürler Microsoft ve teşekkürler konu sahibi...

• biuu kullanıcısına yanıt
    Bay çok bilmiş bir de nereden ne kadar alanım kaldığına bakabileceğimi söyleyebilir misiniz? Gerçekten soruyorum bulamadım Teşekkürler şimdiden.
  • Mail i giriyorum yüklemek için ama runtime error hatası veriyor sebebi nedir?
  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    dostum herşeyi silip bilgisayarı baştan başlatıp tekrar denedim. indirdiğim tek program var o da onedrive iş 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: S£rkAn

Benim sadece online oldu. Bilgisayara indirmek istediğimde Microsoft Office 365 Portalı diye bişey yükledi ona tıkladığında da Office Online`a giriyor.

Bilgisayara nasıl yükleyebilirim ?

Cevabı bende merak ediyorum soruyu alıntılayalım.

• Kurumsal mail oturumu açınca sağ üstteki dişli simgesine tıklayıp ayarlara girin, açılan sayfada yazılımları yönetin gibisinden link var, oradan girip indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Üniversite mailim ile kaydoldum, OneDrive android programını indirdim. Kayıt olduğum üni mailini yazdığımda "Bir Wi-Fi ya da mobil ağa bağlı olduğunuzu doğrulayıp yeniden deneyin" diyor. Mail yanlış olunca bu hesabı bulamadık diyor, bu farklı bir hata. İnternete de bağlıyım, OneDrive'i mobilden nasıl kullanabilirim?

Edit. Çözümü buldum:
    Edit.2 OneDrive İş hesabını hala kabul etmiyor.

android onedrive 'da one drive iş 'i kullanabilmek için şirketin, okulun vs kim destek sağlıyorsa bu konuda anlaşıp izin vermesi gerekiyor. Çok saçma salak bir uygulama. 365 1TB depolama alanına attığın sadece office belgelerine erişebiliyorsun telefonundan o da excel word ve pp ile. Bunun dışında PDF olarak attığım dökümanların hiç birine erişemedim telden.

Zaten 1TB için boşuna heveslenmeyin microsft kapasiteleri düşürecek. 15 + 15 gb onedrive alanı veriyordu artık sadece 5GB verecek. Foto ve video için ek alan sunmayacak. Aynı şekilde office için sağlanan sınırsız depolama özelliği de kırpılacak. 1TB larda 10 15 gb falan olur herhalde. Büyük kısıntıya gidiyor microsoft baya şikayetçi kullanıcılar.

Ben de android uygulamasında kullanamadım.

@XanthiN ben de senin gibi giremedim. Sonra Microsoft hesabım ile ilişkilendireyim dedim telefondan önce microsoft hesabım ile oturum açtım. Sonra iş hesabı ekle seçeneği var, ona edu uzantılı adresimi yazdım, ağ yok diyor.

@Yazılımcı Online

Yani şimdi bu 1tb sadece office dosyaları için mi ? Onedrive bağlantısına live üzerinden de giremiyoruz. Zaten mezun olduğum örgün öğretim mühendislik olmasına rağmen office 365 vermiyordu, bu da mı ofsayt ? Video, fotoğraf atamayacaksam ne anladım ben bu işten ?
    Dediğiniz gibi hava civa bir antlaşma olmuş, office için 1tb verseler ne vermeseler ne. 15 gb a indirirler yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Üniversite mailim ile kaydoldum, OneDrive android programını indirdim. Kayıt olduğum üni mailini yazdığımda "Bir Wi-Fi ya da mobil ağa bağlı olduğunuzu doğrulayıp yeniden deneyin" diyor. Mail yanlış olunca bu hesabı bulamadık diyor, bu farklı bir hata. İnternete de bağlıyım, OneDrive'i mobilden nasıl kullanabilirim?

Edit. Çözümü buldum:
    Edit.2 OneDrive İş hesabını hala kabul etmiyor.

android onedrive 'da one drive iş 'i kullanabilmek için şirketin, okulun vs kim destek sağlıyorsa bu konuda anlaşıp izin vermesi gerekiyor. Çok saçma salak bir uygulama. 365 1TB depolama alanına attığın sadece office belgelerine erişebiliyorsun telefonundan o da excel word ve pp ile. Bunun dışında PDF olarak attığım dökümanların hiç birine erişemedim telden.

Zaten 1TB için boşuna heveslenmeyin microsft kapasiteleri düşürecek. 15 + 15 gb onedrive alanı veriyordu artık sadece 5GB verecek. Foto ve video için ek alan sunmayacak. Aynı şekilde office için sağlanan sınırsız depolama özelliği de kırpılacak. 1TB larda 10 15 gb falan olur herhalde. Büyük kısıntıya gidiyor microsoft baya şikayetçi kullanıcılar.

Ben de android uygulamasında kullanamadım.

@XanthiN ben de senin gibi giremedim. Sonra Microsoft hesabım ile ilişkilendireyim dedim telefondan önce microsoft hesabım ile oturum açtım. Sonra iş hesabı ekle seçeneği var, ona edu uzantılı adresimi yazdım, ağ yok diyor.

@Yazılımcı Online

Yani şimdi bu 1tb sadece office dosyaları için mi ? Onedrive bağlantısına live üzerinden de giremiyoruz. Zaten mezun olduğum örgün öğretim mühendislik olmasına rağmen office 365 vermiyordu, bu da mı ofsayt ? Video, fotoğraf atamayacaksam ne anladım ben bu işten ?
    Dediğiniz gibi hava civa bir antlaşma olmuş, office için 1tb verseler ne vermeseler ne. 15 gb a indirirler yakında.

15Gb olsa da olur zaten kim 1Tb lık belge atacak ki. en baba pdf dökümanı 500 gb desen 10 tanesi 5 GB yapar ki böyle büyük pdf dökümanıyla kim çalışır. Zaten pdf 'i de görmüyor mobilden girince.
    Sadece Office uygulamalarının içinden one drive işe erişebiliyorsun, worden açarsan sadece doc uzantılılar excelden açarsan xls, PowerPoint ptt vs gibi.
    Pc uygulamasından farklı dosyalar depolanabiliyor herhalde fakat mobilden ulaşamadıktan sonra bir anlamı yok. Mega kullanıyorum ben artık 50Gb alan 50GB de BOX 'da var 100GB yetiyor şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesakin95

Bende şimdi aldım Namık Kemal Üniversitesi

Dostum ben öğrenci no ve nku.edu.tr yaptım kabul etmedi, nasıl yaptın?
  • trgladio T kullanıcısına yanıt
    1140602017@nku.edu.tr ben böyle girdim. kabul etti. 10 dk bekle onay maili gelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesakin95

1140602017@nku.edu.tr ben böyle girdim. kabul etti. 10 dk bekle onay maili gelmesi lazım

Girdiğiniz kullanıcı kimliği yok. Lütfen kullanıcı kimliğinizi doğru yazdığınızdan emin olun. Yazıyor bende ilginç.
  • trgladio T kullanıcısına yanıt
    öğrenci işlerine uğrayıp bir sor bence
  • Mezun oldum ama hâlâ mail adresim çalışıyor ilginç kaptım bir tane Teşekkürler

• One drive 1 tb hesaplari yakinda iptal edecegini duyurdu. Maks 15 gb olacak kapasiteler. Eski hesaplar da dusurulecek.

• Karadeniz Teknik Üniversitesi adresim ile denedim,aktif oldu. Teşekkür ederim,paylaşan için
  • sürekli runtime error kuramıyorum uygulamayı.
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    Hocam, kampüs içerisinde eduroam'a bağlanabilirsenizhttp://bid.deu.edu.tr/tr/index.php/yazilimlar/ linkinden indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.