Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 1 tb depolama olayında okulun yetkilileri bizim hesabımızda ki verileri görme gibi bir olayı yok değil mi. çünkü şifremi unuttum dediğinizde şifre değiştirme yetkiniz yok vs diyor. özel dosyalarımın başka kişiler tarafından erişilmesini istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara üniversitesini kabul ediyor
  • Aöf için dreamspark premium kullanabiliyor muyuz acaba? İşletim sistemi de kurmak istiyorum yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bilgisayara yüklemeyi başardımda telefona nasıl yüklüyorsunuz yada tablete?
  • Arkadaşlar indirdimde tüm uygulamaların exesini bir klasörde toplamak istiyorum nereye yüklendi bu exeler bulamıyorum?
  • Anadaolu aöf mail ile aldım. Bilenlere bir sorum olacak, aöf bittikten sonra bu mail adresi kullanılmaya devam edilebiliyor mu?
  • @ogr.bartin.edu.tr ile alınmıyordu önceden şimdi denedim aldım teşekkür ederim :)

şöyle bir hata alıyorum süresi dolmustu zaten benimkinin çözebilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 14 Ocak 2016; 15:01:08 >
  • Arkadaslar okulun verdigi maili girdim mesaj gonderdik mesajdaki linle indir diye yazi çıktı. Ama o mail adresini girebilecegim yeri bilmiyorum. Okul necmettin Erbakan Üniversitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmet

Anadaolu aöf mail ile aldım. Bilenlere bir sorum olacak, aöf bittikten sonra bu mail adresi kullanılmaya devam edilebiliyor mu?

Genelde devam ediyor. Mezun öğrenciler bile lisans aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myo olmuyor (CBÜ)

Şu fırsatı değerlendiremiyorum ya gözlerime uyku girmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fırsat süper valla lisanslı ne güzel oh mis exelerinide buldum koydum klasöre tel için gerek görmedim pcde olsa yeter.

• Arkadaşlar üye oldum ama bilgisayara nasıl indireceğiz. Konuda içinde bilgisayara indirme konusundan hiç bahsedilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: for47

Arkadaşlar üye oldum ama bilgisayara nasıl indireceğiz. Konuda içinde bilgisayara indirme konusundan hiç bahsedilmemiş

Orijinalden alıntı: emre1393

Kurumsal mail oturumu açınca sağ üstteki dişli simgesine tıklayıp ayarlara girin, açılan sayfada yazılımları yönetin gibisinden link var, oradan girip indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: for47

Arkadaşlar üye oldum ama bilgisayara nasıl indireceğiz. Konuda içinde bilgisayara indirme konusundan hiç bahsedilmemiş

Orijinalden alıntı: emre1393

Kurumsal mail oturumu açınca sağ üstteki dişli simgesine tıklayıp ayarlara girin, açılan sayfada yazılımları yönetin gibisinden link var, oradan girip indirin.

Hocam oradan indirdim ama içinde Word, PowerPoint gibi şeyler yoktu. Bende okulun verdiği ofis 2016 yı yükledim üyeliğe ise office 360 üyeğimi yazdım.

• beyler selçuk haleb kabul edilmiyor sanırım çünkü;
    Harika! E-postanızı kontrol edin.
    Kayıt işlemini bitirmek için Office 365'ten gelen e-postadaki bağlantıya tıklayın.
    E-postayı almadınız mı? İstenmeyen posta klasörünüzü denetleyin veya e-postayı yeniden gönderin.
    dedi ama posta kutusuna düşmedi bir türlü tekrar denememe rağmen! Sorun hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Mezun olsakta bu e-posta adresleri iyi işe yarıyor :)
    Benim hesabım açıldı indirme aktif :)
    Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

bu arkadaştaki gibi bilgisayara indirme linkleri bende çıkmıyor.
    ayarlar/yükleme durumu/masaüstü uygulamalarını yükle diye devam edince office portal ve one drive iş gibi şeyler kurdu.

kısaca ben masaüstüne kuramadım. nerede yanlış yapıyorum yardım edebilir misiniz?

• Beyler 1 yil dolunca yenileme yapmanin imkani yok mu?Surem doldu ocak basi

• Eğer okulunuzun verdiği mail adresi outlook tabanlıysa Office 365 paketini alabilirsiniz.

• Lise olmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: dincher

quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Mezun olsakta bu e-posta adresleri iyi işe yarıyor :)
    Benim hesabım açıldı indirme aktif :)
    Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

bu arkadaştaki gibi bilgisayara indirme linkleri bende çıkmıyor.
    ayarlar/yükleme durumu/masaüstü uygulamalarını yükle diye devam edince office portal ve one drive iş gibi şeyler kurdu.

kısaca ben masaüstüne kuramadım. nerede yanlış yapıyorum yardım edebilir misiniz?

bu linke ulaşamıyor musunuz ?

indirme sayfası burası.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.