Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kur dediğimde; office web portal ve one drive iş kurulumu yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dincher

Demek ki her üniversitenin verdiği izinler farklı. bir kaç kişi de daha benzer sorun vardı. Onlarda da hiç açılmıyordu o link sadece online kullanabiliyorlardı. Mail atmak lazım.

• Android cepte kurulum yapan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: dincher

Demek ki her üniversitenin verdiği izinler farklı. bir kaç kişi de daha benzer sorun vardı. Onlarda da hiç açılmıyordu o link sadece online kullanabiliyorlardı. Mail atmak lazım.

Dumlupinar universitesi mezunuyum durum ayni sadece online office sanirim anlasma ile ilgili bi ise yaramadi neyse kismet :) dreamsparkta ki 8.1 ler var bari

• arkadaşlar para ile satılan ofis ten ne farkı var acaba ?
  • An itibariyle öğrenci olanlar veya akademik çalışanlar haricinde kullanımı zaten yasal değil. Mezunlar için kaçak kullanmaktan bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 22 Ocak 2016; 17:30:35 >
  • Mersin üni eklenmedi mi hala

• İstanbul üniversitesi pert yine :D Memur üniversitesi
  • İki gündür mac bilgisayarıma indirmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Windows a iniyor fakat mac den girince Install Now diyince dakikalarca site kalıyor öyle. Başına gelen oldu mu ?
  • Yalniz bazi okullarin adi var ama sadece online kullanim icin mesela marmara universitesi bu sekilde indiremiyorsun online kullanim imkani veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. bilgisayara kurabiliyor muyuz office i aynı hesapla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

2. bilgisayara kurabiliyor muyuz office i aynı hesapla?

Cevap?

• Canım Gazi Üniversitem de sadece online kullanıma izin veriyor. Türkye'nin en büyük 2. Üniversitesi keyfi.
  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Hocam durun daha düzgün ders seçimi yapamıyoruz. Bu acele niye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cardium

Hocam durun daha düzgün ders seçimi yapamıyoruz. Bu acele niye?

ilk dönem bitti ne acelesi, ikinci dönem başlayacak.
  • Mezunum ve lisans alabiliyorum . Sakata gelmeyelim , microsoft bazen acımasız olabiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Mezunum ve lisans alabiliyorum . Sakata gelmeyelim , microsoft bazen acımasız olabiliyor ?

aynen hocam birden erişimi engeller falan korkmuyor değilim
  • Microsoft Education
    Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim
    https://products.office.com/tr-tr/student
    adresindeki yeşil "ücretsiz olarak deneyin" linkine tıklayınca sayfa açılamıyor uyarısı verdi bana.

• Office 365 e okul mailimi girdim oldu fakat One Drive için okul mailimi girdiğimde bu bir microsoft hesabı değildir diyor. One Drive da 1 TB için nasıl okul mailimi girip 1TB ı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Office 365 e okul mailimi girdim oldu fakat One Drive için okul mailimi girdiğimde bu bir microsoft hesabı değildir diyor. One Drive da 1 TB için nasıl okul mailimi girip 1TB ı alabilirim.

Akşamdan beridir ben de onu deniyordum. Sonunda çözebildim burada da paylaşmış olayım.
    - Öncelikle normal onedrive uygulamasında okul hesabımızla oturum açamıyoruz.
    - Okul hesabımıza tanımlanmış olan 1 tb alanı pc'de kullanabilmek için "Onedrive İş" uygulamasını indirmemiz gerekiyor.
    - Sonrasında internetten okul onedrive'ını açıp üstteki "eşitle" ye tıklıyoruz. Bilgisayarımızda bu şekilde onedrive işin klasör oluşturmasını sağlıyoruz.
    - Bu adımları takip ettiğimizde soldaki favoriler bölümüne onedrive iş gelecektir. Buradan işlemlerimizi yürütebiliriz.
    Kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.