Bildirim
Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (45. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Android cepte kurulum yapan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
Orijinalden alıntı: dincher
kur dediğimde; office web portal ve one drive iş kurulumu yapıyor.
Demek ki her üniversitenin verdiği izinler farklı. bir kaç kişi de daha benzer sorun vardı. Onlarda da hiç açılmıyordu o link sadece online kullanabiliyorlardı. Mail atmak lazım.
Dumlupinar universitesi mezunuyum durum ayni sadece online office sanirim anlasma ile ilgili bi ise yaramadi neyse kismet :) dreamsparkta ki 8.1 ler var bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar para ile satılan ofis ten ne farkı var acaba ? -
An itibariyle öğrenci olanlar veya akademik çalışanlar haricinde kullanımı zaten yasal değil. Mezunlar için kaçak kullanmaktan bir farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 22 Ocak 2016; 17:30:35 > -
Mersin üni eklenmedi mi hala
İstanbul üniversitesi pert yine :D Memur üniversitesi -
İki gündür mac bilgisayarıma indirmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Windows a iniyor fakat mac den girince Install Now diyince dakikalarca site kalıyor öyle. Başına gelen oldu mu ? -
Yalniz bazi okullarin adi var ama sadece online kullanim icin mesela marmara universitesi bu sekilde indiremiyorsun online kullanim imkani veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. bilgisayara kurabiliyor muyuz office i aynı hesapla? -
quote:
Orijinalden alıntı: SzolnoK
2. bilgisayara kurabiliyor muyuz office i aynı hesapla?
Cevap?
Canım Gazi Üniversitem de sadece online kullanıma izin veriyor. Türkye'nin en büyük 2. Üniversitesi keyfi. -
Hocam durun daha düzgün ders seçimi yapamıyoruz. Bu acele niye?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cardium
Hocam durun daha düzgün ders seçimi yapamıyoruz. Bu acele niye?
ilk dönem bitti ne acelesi, ikinci dönem başlayacak. -
Mezunum ve lisans alabiliyorum . Sakata gelmeyelim , microsoft bazen acımasız olabiliyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: :S
Mezunum ve lisans alabiliyorum . Sakata gelmeyelim , microsoft bazen acımasız olabiliyor ?
aynen hocam birden erişimi engeller falan korkmuyor değilim -
adresindeki yeşil "ücretsiz olarak deneyin" linkine tıklayınca sayfa açılamıyor uyarısı verdi bana.
Microsoft Education
Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitimhttps://products.office.com/tr-tr/student
-
Office 365 e okul mailimi girdim oldu fakat One Drive için okul mailimi girdiğimde bu bir microsoft hesabı değildir diyor. One Drive da 1 TB için nasıl okul mailimi girip 1TB ı alabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Vengeance_
Office 365 e okul mailimi girdim oldu fakat One Drive için okul mailimi girdiğimde bu bir microsoft hesabı değildir diyor. One Drive da 1 TB için nasıl okul mailimi girip 1TB ı alabilirim.
Akşamdan beridir ben de onu deniyordum. Sonunda çözebildim burada da paylaşmış olayım.
- Öncelikle normal onedrive uygulamasında okul hesabımızla oturum açamıyoruz.
- Okul hesabımıza tanımlanmış olan 1 tb alanı pc'de kullanabilmek için "Onedrive İş" uygulamasını indirmemiz gerekiyor.
- Sonrasında internetten okul onedrive'ını açıp üstteki "eşitle" ye tıklıyoruz. Bilgisayarımızda bu şekilde onedrive işin klasör oluşturmasını sağlıyoruz.
- Bu adımları takip ettiğimizde soldaki favoriler bölümüne onedrive iş gelecektir. Buradan işlemlerimizi yürütebiliriz.
Kolay gelsin...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X