Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorumu tekrar sormak istiyorum. İndirme alanında direk tıkladım 32 bitmiş indirdiğim, 64 bitle farkı yok heralde. Baştan silip 64 yüklememe gerek varmıdır ?.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    Gerek yok, sorunsuzca kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber icin tesekkurler arkadaslar. İsletim sistemini biliyordum da bundan haberim yoktu. İndireyim hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler nasıl kuruyoruz?
  • TOBB ETU eklenmiş, az önce aldım bende şimdi kuruluyor.

Alperen ayarlardan indiriceksin.
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Marmara eklendi diye sevindik ama maalesef birkaç sayfa arkadaki arkadaş gibi ben de de indirme seçeneği çıkmıyor.
  • Bilkent'te durum budur

Kayıt işleminizi tamamlayamadık.

BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin.
  • alperen89 kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı şekilde sadece OneDrive var. Zaten onun için istemiştim :p 1TB'a hayır denmez
  • Abilerim Samsun Ondokuzmayıs Üniversite sinde Tıp fakültesi okuyorum. Dediğiniz herşeyi yaptım ama 2 sayfa ötedeki arkadaş gibi bana da indirme linki gelmedi. Sadece Online kullanıma sunulmuş bize. Rica etsem de indirebilen abilerimden biri 5 PC hakkından birini bana verse olmazmı... O kadar çok ihtiyacım var ki okuduğum bölümden ötürü. Yani kullanmayacaksanız 5 PC de birini verseniz felaket sevaba girmiş olursunuz. Özel mesajdan üniversite öğrencisi olduğuma dair tüm bilgileri/kanıtları yollayabilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Gazi de eklenmiş ama indirmesiz, Microsoft anlaşamadığı okullara sadece online kullanım açtı gibi geliyor bana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

İstanbul Üni. hala olmuyor "BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin" diyor.

iü den birşey beklemeyin hocam. bizim üniversite gerçekten rezil bir üniversite.

Ben bunu okulda bolum baskanina ve bir kac hocaya dile getirdim yenilikten cagdas egitimden teknolojiden bahsediyorsunuz ama okulun microsoft ile bir anlasmasi dahi yok dedim bana soyledikleri git bilgi isleme anlat derdini

Ben aradm bilgi islemi oranın kendine hayri yok teknolojiden bi haberler

• Arkadaslar acikogretim de dahil, konuy ekleyebilirsiniz.

EKleme: Bu okul hesabımızı normal MS hesabımızla kullanamıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 22 Eylül 2015; 21:34:04 >
  • onedrive kullanım miktarına nerden bakabiliriz ?
  • Açıköğretime yeni kayıt oldum.
    Acaba dahil imdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu okuldan aldığımız lisanslı programlar, mail adresi ve banka hesabı falan eğitim süresi kadar mı yoksa ömür boyu bizim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

onedrive kullanım miktarına nerden bakabiliriz ?

Sağ alttaki onrdrive simgesine sağ tık yapıp alanı göster tarzı bişeyi seçmen gerekiyor

• Beyler Samsunda Tıp Fakültesi okuyorum bizim üniversitenin emailiyle girdiğimde indirme adresi çıkmıyor dolayısıyla Samsun OMÜ de okuyanlar bu hizmetten faydanalamıyorlar. Benim okuduğum bölümden ötürü Powerpoint ve Word uygulamalarına çok ihtiyacım oluyor Allah rızası için aktif edebilen dostlarımdan biri eğer 5 PC hakkının tamamını kullanmayacaksa birini bana verebilir mi? Buna çok ihtiyacım var.
  • Sorunuzun cevabı açıklamalarda yer alıyor.

Eğitim döneminiz bittiği zaman kullanım hakkınız da sona eriyor.
  • Dahil.
  • Aöf oldu ama OneDrive a nerden giriyoruz ve kapasiteye nerden girioz onu anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.