Bildirim
office dosyalarım çok geç açılıyor.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sorun bence nortondan kaynaklanıyor. Mesajının baslıgını forumdan gordugum anda bu kesin norton kullanıyor dedim. Mesajına girdigimde haklı oldugumu gordum. Norton, PC yi cok kasan bir antivirus programı.
Benim PC son derece dar kapasiteli. 384 RAM, C ve D diskleri toplam 20 GB.
Herkesin kullandıgı programları kullanıyorum. Office programı, MSN Messenger, Winamp, WMPlayer, Webcam, LimeWire, Internet Download Manager, 5 GB mp3 ve foto, Knight ve 5-6 tane daha oyun yuklu. Ayrıca Ad-Aware 2007 Pro, Spybot Destroy, Kaspersky Internet Security ve daha bir suru program var bilgisayarımda. Ve 1 GB buyuklugunde program depom var.
Ama PC nin dar kapasitesine ragmen donma ve yavaslama sorunum olmuyor. 38 saniyede acılıp o civarda da kapanıyor.
Bence senin PC de bakım sorunu var. Gereksiz servisler calısıyor. Temizlik yapılması gerekiyor. Hem gereksiz dosya temizligi. Hem de PC nin ic ve dıs temizligi. Ve en onemlisi de; "Norton gercekten guvenilir bir program, ama PC yi cokda kasan bir program. Norton ozellikle Office programlarını cok agırlastıran bir program". Daha onceleri bende kullanıyordum. Bence Kaspersky Internet Security kullan. Ben 2 yıldır kaspersky kullanıyorum. Hicbir sorun yasamadım.
Daha fazla bilgi icin asagıdaki linke bakmanı tavsiye ederim. Oradan bana ulasabilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_17142876/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X