Şimdi Ara

office dosyalarım çok geç açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar office 2003 dosyalarım çok geç açılıyor.hatta bilgisayarı kitliyor.diğer bütün programlar hızlı ram problemim yok. norton int. security kullanıyorum. sorun ne olabilir acaba

• Sorun bence nortondan kaynaklanıyor. Mesajının baslıgını forumdan gordugum anda bu kesin norton kullanıyor dedim. Mesajına girdigimde haklı oldugumu gordum. Norton, PC yi cok kasan bir antivirus programı.
    Benim PC son derece dar kapasiteli. 384 RAM, C ve D diskleri toplam 20 GB.
    Herkesin kullandıgı programları kullanıyorum. Office programı, MSN Messenger, Winamp, WMPlayer, Webcam, LimeWire, Internet Download Manager, 5 GB mp3 ve foto, Knight ve 5-6 tane daha oyun yuklu. Ayrıca Ad-Aware 2007 Pro, Spybot Destroy, Kaspersky Internet Security ve daha bir suru program var bilgisayarımda. Ve 1 GB buyuklugunde program depom var.
    Ama PC nin dar kapasitesine ragmen donma ve yavaslama sorunum olmuyor. 38 saniyede acılıp o civarda da kapanıyor.
    Bence senin PC de bakım sorunu var. Gereksiz servisler calısıyor. Temizlik yapılması gerekiyor. Hem gereksiz dosya temizligi. Hem de PC nin ic ve dıs temizligi. Ve en onemlisi de; "Norton gercekten guvenilir bir program, ama PC yi cokda kasan bir program. Norton ozellikle Office programlarını cok agırlastıran bir program". Daha onceleri bende kullanıyordum. Bence Kaspersky Internet Security kullan. Ben 2 yıldır kaspersky kullanıyorum. Hicbir sorun yasamadım.
    Daha fazla bilgi icin asagıdaki linke bakmanı tavsiye ederim. Oradan bana ulasabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17142876/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.