Şimdi Ara

OFFICIAL PROTOTYPE 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya üç platforma birden çıkıyor oyun. Bu seferki hedefimiz, ilk oyunun ana karakteri Alex Mercer olacak, senaryo da ise intikam ve aynı zamanda Blacklight Virus'den kurtulma yolları var. Monoton olduğu için ilk oyunu yarım bıraktığımı hatırlıyorum, umarım bu sefer güzel bir oyun yapmışlardır. Gerçi çerezlik olacağı kesin, diğer türlü oynamaya başlayanlar izlenimlerini paylaşabilirler. Bende PS3'e orijinal almayı düşünüyorum ama yarın edinip bir bakınacağım, Allahın izniyle bir şeyler karalarız.

OFFICIAL PROTOTYPE 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 22 Nisan 2012; 23:25:42 >

• Bende bu oyuna bir turlu isinamadim , bakalım bu sefer ki nasıl olacak merak içindeyim.
  • Bu aksam oyunu oynarim ama neye göre degerlendirme yapacagim hic bilmiyorum :) Ilk oyunuda oynamamistim.

-Bu arada hocam sakin yanlis anlama ama " ScRyedd " nickli arkadasin konusunu siliyorlar ,senin ki duruyor.
    Benle alakasi yok biliyorum ama aynisi banada yapildi ve halada devam ediyorlar adam kayirmaya..
    Sen ne güzel resmen tehdit etmissin diger konuda ,Hadi silsinlerde görelim diye En güzelinide yapmissin zaten ama nicin bu kadar adam kayiriliyor anlamiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
    Bu aksam oyunu oynarim ama neye göre degerlendirme yapacagim hic bilmiyorum :) Ilk oyunuda oynamamistim.

-Bu arada hocam sakin yanlis anlama ama " ScRyedd " nickli arkadasin konusunu siliyorlar ,senin ki duruyor.
    Benle alakasi yok biliyorum ama aynisi banada yapildi ve halada devam ediyorlar adam kayirmaya..
    Sen ne güzel resmen tehdit etmissin diger konuda ,Hadi silsinlerde görelim diye En güzelinide yapmissin zaten ama nicin bu kadar adam kayiriliyor anlamiyorum!

Öyle bir durum varsa direk şikayet bölümüne konu açın, muhakkak ilgilenen birileri çıkar hocam. Mod konusu açıldımı hassas davranıyorlar. Beni kayırsalardı eğer forumdan 10 tane şahıs garanti gönderilmişti. O yuzden imkansız bir şey, kimseyi kayirdiklarini düşünmüyorum. İkinizin başına gelenler durumla ilgilenen mod'un konu hakkinda yeterli bilgisi olmadığındandır büyük ihtimal, bazen alakası olmayan kişilere yönlendiriliyor çünkü. Şöyle yap, aynı konuyu tekrar aç, eğer yine kitlenirse şikayet bölümünde gerekeni yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 19 Nisan 2012; 21:15:51 >

• İlk oyun eğlenceli ama vasattı,bu da farklı görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

quote:

Bu aksam oyunu oynarim ama neye göre degerlendirme yapacagim hic bilmiyorum :) Ilk oyunuda oynamamistim.

Öyle bir durum varsa direk şikayet bölümüne konu açın, muhakkak ilgilenen birileri çıkar hocam. Mod konusu açıldımı hassas davranıyorlar. Beni kayırsalardı eğer forumdan 10 tane şahıs garanti gönderilmişti. O yuzden imkansız bir şey, kimseyi kayirdiklarini düşünmüyorum. İkinizin başına gelenler durumla ilgilenen mod'un konu hakkinda yeterli bilgisi olmadığındandır büyük ihtimal, bazen alakası olmayan kişilere yönlendiriliyor çünkü. Şöyle yap, aynı konuyu tekrar aç, eğer yine kitlenirse şikayet bölümünde gerekeni yaparsın.

Bu bölümün yetkilisi bana tamamen Gicik onu zaten biliyorum :)
    Sonra o kisinin arkadasindaki Adminde öyle " Benim mesajlarimi dcikkatle takip edecegini söylemisti" o admin

Neyse hocam benim seninle simdiye kadar hicbir problemmim olmadi ,olmazda.Sakin sen yanlis anlama. Tekrar ediyorum benimle alakasi yok durumun ,1 saat oncesinin konusu siliyor sonra ppaaatt senin konun geliyor. Bunun ne gibi bir aciklamasi olabilir ki hocam ?
    Bu arada ben acsaydim o konuyu ve hemen kaldirsalardi sonrada baskasi ayni konuyu acsaydi Bölümü ayaga kaldirirdim

Neyse ben keyfime bakiyim
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 19 Nisan 2012; 21:51:05 >

• quote:

Bu bölümün yetkilisi bana tamamen Gicik onu zaten biliyorum :)
    Sonra o kisinin arkadasindaki Adminde öyle " Benim mesajlarimi dcikkatle takip edecegini söylemisti" o admin

Neyse hocam benim seninle simdiye kadar hicbir problemmim olmadi ,olmazda.Sakin sen yanlis anlama. Tekrar ediyorum benimle alakasi yok durumun ,1 saat oncesinin konusu siliyor sonra ppaaatt senin konun geliyor..

Takılma böyle şeylere başkasının konusu, benim konum fark etmez. Adam gibi hareket edip, doğru dürüst yorum yazmak önemli, ee bunu yapacak sayılı adam olduğuna göre şu bölümde no problemo güzel kardeşim.

Sen oyundan bahset biraz, güzel ayrıntılar varsa yaz mutlaka. İlk Proto gibiyse yarın hiç uğraşmayayım ama gayet iyi olacağını düşünüyorum oyunun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE SIMS 2 DIRECTX HATASI!!!!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOcam sende anlamissindir benim derdim konu degil :)
    Yukarda ekleme yaptim mesaja..

Oyun hakkinda nasil degerlendirme yapacagimi bilmiyorum hocam ki daha oyunu oynamadim HDD de duruyor öylece :)
    1.Oyunu oynamadim hic. Bu gibi seri oyunalrda önceki oyuna göre yorum yapilir ve daha isabetli seyler ortaya cikar. Ben simdi begendigim özelligi yazacagim burdan biri cikip "Biraderr bu ozellik 1. oyundada vardi yemeee biziiii " derse ne edecem

Saka bir yana oynadiktan sonra birseyler yazarim elbet..
  • Bu bolumun modunda var bir ayar bozuklugu ama adamina gore muamele gibi bir olaya kalkisabilecegini sanmiyorum, diger konunun silinmesinin bir aciklamasi vardir.

Oyuna gelince, ilki coptu, bunun da farki yoktur muhtemelen. Oynayanlarin yorumlarini bekliyorum.

Bu arada konu sahibini diger konudaki delikanlica mesaji icin kutlarim, dedigi gibi de oldu konu hala duruyor.
  • Diger arkadasin actigi konuda tek bir Kisisel yorum bile yoktu düsünün artik..
    Direk kopyala yapistir yapmisti arkadas BSC den.. Ama silindi konu.
  • Oyundan bahsedelim arkadaşlar gerek yok tatsızlık çıkmasın.
  • Beyler oyunu yaklasik 1 saat kadar oynadim (neredeyse 20 dk ara videolar sürdü)
    Grafikler cok kötü hic begenmedim. Bu 2. oyun olmasina ragmen Grafikler boyleyse 1. Oyunu cidden merak ettim.
    Ilerde eleman extra gücler kazanacak cok belli.Sadece Tek özellik acildi ve Zevk 2 kat artti :) Daha en az 4 özellik cikacak (LB menüde görünüyor )
    Yaratiklar geldikce daha bi zevkli olur oyun..

Yani tek iyi yani Zevkli bir oyun olmus..
    Yine belirtiyim - Bazi yerlerde grafik cok cok kötü Genel olarak tamam kötü ama hele hele bazi yerlerrr
  • İlk oyun neydi ki bu ne olacak demosu çıksa onu bile denemem.
  • Evet deneyenlerden yorum alalım, ilk oyun başlarda güzel gelmişti ama zamanla sıkıyordu adamı, 2. oyun nasıl olmuş ?
  • quote:

Beyler oyunu yaklasik 1 saat kadar oynadim (neredeyse 20 dk ara videolar sürdü)
    Grafikler cok kötü hic begenmedim. Bu 2. oyun olmasina ragmen Grafikler boyleyse 1. Oyunu cidden merak ettim.
    Ilerde eleman extra gücler kazanacak cok belli.Sadece Tek özellik acildi ve Zevk 2 kat artti :) Daha en az 4 özellik cikacak (LB menüde görünüyor )

Yine belirtiyim - Bazi yerlerde grafik cok cok kötü Genel olarak tamam kötü ama hele hele bazi yerlerrr

Open world olduğu için grafikler hep tırt oldu bu nesilde, bir rockstar beceriyor şu open world olayını.

1'in de grafikleri berbattı, edinmesek mi napsak oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Beyler oyunu yaklasik 1 saat kadar oynadim (neredeyse 20 dk ara videolar sürdü)

Open world olduğu için grafikler hep tırt oldu bu nesilde, bir rockstar beceriyor şu open world olayını.

1'in de grafikleri berbattı, edinmesek mi napsak oyunu

Hocam GTA da bu oyun kadar özgürlük olsa imkansiz simdiki grafikleri veremez..Ben sonraki nesilde bu tarz neredeyse Full özgürlük veren Open world oyunlarini cok merak ediyorum. Harika olacaklar hic süphem yok.. Simdi anca bu kadarini yapabiliyorlar .Mecburlar grafikleri bu kadar kismaya cünkü Full action yapmislar oyunu...

Tabi Open world dedin mi Rockstar gelir akla orasi ayri..

• Grafikler ilk oyunun cilalanmış hali çok kötü değil oynanır
  • İlk oyun başlarda zevkliydi ama sonradan çok sıkmıştı ve bitirmeden bırakmıştım.

İkinci oyunada pek sanş vermeyi düşünmüyorum.
  • İlk oyunun çamur grafikleri vardı zar zor bitirdim,2.oyun için yorumları bekleyeceğim.
  • İlk oyun sürekli kendini tekrar ediyordu. 3 görev zor yaptım Hep aynı, hep aynı. Bakalım bu oyun naısl olcak. 5 tane oyun alcam bu aralar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.