Şimdi Ara

OFFICIAL PROTOTYPE 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinci oyunu hiç beğenmemiştim ama ikinciden ümitliyim Live Action trailer'ı beni benden aldı zaten.

• 3 saat kadar oynadim ve hep birbirine benzeyen görevler var maalesef.. Bir süre sonra "ulan yine mi burasi" dedigim bile oldu. Ama grafikler ilk oyun ile alakasi yok,daha iyi grafikleri var ve renkler cok daha canli.. Oyunda özellikle hic FPS düsüsü yasanmiyor,gayet stabil o yönden..

Birbirine cok benzeyen görev yapilari haricinde cok eglenceli bir oyun olmus,sahsen 1. oyunu bende pek sevmemistim ama 2. oyunu sevdim,grafikler bekledigimden iyi cikti..Ucup duruyorum cok eglenceli oluyor,hele havada süzülmesi yokmu
  • @SolidRises
    Hocam o görevleri bende anlamadim,haritada da gözükmüyor LS'ye basip biz bulacaz.. Ama senin dedigin yeri gectim ben cok oldu,ordan sokagin yukarisina dogru git zaten hedefe yakinlasirsan uyari aliyorsun sesli bicimde orda eleman birtane Tank'in icine giriyor sonra Tanki patlatiyorsun falan filan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
    @SolidRises
    Hocam o görevleri bende anlamadim,haritada da gözükmüyor LS'ye basip biz bulacaz.. Ama senin dedigin yeri gectim ben cok oldu,ordan sokagin yukarisina dogru git zaten hedefe yakinlasirsan uyari aliyorsun sesli bicimde orda eleman birtane Tank'in icine giriyor sonra Tanki patlatiyorsun falan filan..

Cozdum cozdum sagol. Kilise'nin tepesine cikip radar ile tarayacaksin, kirmizi oluyor ya her yer, renksiz olan tarafi bulup oraya gidiyorsun. Genelde radar ile tarama boyle olacak sanirim, buldum doktor dallamasini.
  • Valla ben oraya az ayar olmadim,bisey de anlamadim rastgele gittim yukariya bir baktim bizim doktor kacma lan dedim .. Ama ögrendigim iyi oldu sagolasin..
  • oyunu oynadım,grafikler bana iyi geldi bu nesil için gayet yeterli ki ilk oyuna göre çok çok iyi,konsolların ram sorunu bu oyundada görünüyor,bu zamanda alınıp oynanacak oyun ben open world sevmem ancak bu oyun farklı insanı eğlendiriyor baymıyor
  • Oyun acayip infamous a benziyor.
    İlk oyunuda oynamıştım bunda hiç değilse şehir biraz daha iyi.Ama ana karakter değişmeseymiş iyiydi.Sonraki bölümlerde belki mercer ı da yönetiriz.
  • Oyun ilk oyuna göre her anlamda iyi,özellikle atmosferde yaşayan şehri hissettiriyor,fizik motoru hiç fena değil özellikle Tenture(yalnış yazmış olablirim) yeteneğini kazanınca bakın neler olacak .Görevler birbirine benzesede sıkmıyor beni,sonucunda yeni yetenekler var,sarı bölgedeyim şu an,yeşile geçeceğim birazdan görev icabı.Grafik için oynayacaklar boşuna zaman kaybetmesin,bu oyun süper güç ve özgürce kesip biçme oyunudur,iyi oyunlar.Tam beklediğim gibi çıktı ve her ne kadar görevler kendini tekrar ediyo gibi görünsede SÜRPRİZLERE açık olun derim.
  • Beğendim valla oyunu, iki gündür başından kalkmıyorum. Grafikler vasat değil, Sandbox için yeterli olan seviyenin biraz altında. Daha önce ilk oyunu yarım bıraktım demiştim, fakat bunun ilki ile uzaktan yakından alakası yok. Her bölüm son derece zevkli ve insanı merak ettiriyor. Monoton değil mi, son derece monoton ama ilk oyun gibi zevksiz değil ve hikaye ile alakası olmayan görevler yok. Hatta daha da ileri giderek, PlayStation 3'e yakıştırmadığım inFamous adlı oyundan fersah fersah kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Yeni başlayacaklar ilk oyunu akıllarından çıkarsınlar. Ortalamanın üzerinde, eğlenceli bir yapım. Seleflerini yakalamasının mümkün olmayacağını zaten başlamadan biliyorduk, dolayısıyla tadını çıkarmaya devam.

Bir kaç SS'de koyalım...

OFFICIAL PROTOTYPE 2

OFFICIAL PROTOTYPE 2

OFFICIAL PROTOTYPE 2

OFFICIAL PROTOTYPE 2

OFFICIAL PROTOTYPE 2

• Oyunun %30'u bitti cok fena özellikler kazandim cok .. Özellikle yere balyoz darbesi ile vurmasi cok etkili,oyun oldukca eglenceli gercekten bende kalkamiyorum basindan,kesinlikle 1. oyun ile alakasi yok cok daha kaliteli olmus..
  • Ya beyler Allah askina su doktoru nasil bulucam ls ye bas diyor basiyorum ekran kirmizi oluyor ama gorev filan yok nasil olcak bu is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radnet Edition siparişini geçtik bakalım.
  • Oynayın oynattırın oyun çok eğlenceli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlum62

Ya beyler Allah askina su doktoru nasil bulucam ls ye bas diyor basiyorum ekran kirmizi oluyor ama gorev filan yok nasil olcak bu is

Klise'nin uzerine cikip radar ile tarayacaksin butun alan kirmizi olunca etrafa bak, kirmizi olmayan ufak bir bolge var, oraya dogru gidince doktoru buluyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

quote:

Ya beyler Allah askina su doktoru nasil bulucam ls ye bas diyor basiyorum ekran kirmizi oluyor ama gorev filan yok nasil olcak bu is

Klise'nin uzerine cikip radar ile tarayacaksin butun alan kirmizi olunca etrafa bak, kirmizi olmayan ufak bir bolge var, oraya dogru gidince doktoru buluyorsun...

Hocam cevap icin cok tesekkur ederim ama bunu denedim bi turlu o bolgeyi goremedim gozumden kacti demekki neyse yine deniyim yinede sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

quote:

Hocam cevap icin cok tesekkur ederim ama bunu denedim bi turlu o bolgeyi goremedim gozumden kacti demekki neyse yine deniyim yinede sagol

Kliseye cikinca radardan goruyorsun renksiz tarafi tabii bulana kadar catlatiyor..

• O zaman oynayalım, resimler için çok teşekkürler @SolidRises
  • Abi su Hunt görevlerine ayar oluyorum,radarda birsey gözükmüyor kimi yakalayacaz belli degil.. LS ile tarat koca haritayi kimse yok,simdiye kadar 5 tane geldiyse 4 tanesini sans eseri buldum.. Simdi yine ayni bu tarz bir görevde takildim kaldim,yokki pe..venk hicbir yerde
  • Taratın ve oluşan çemberin merkezine doğru gidin.
  • Yok yapamiyorum beyler. 1 saat oldu hala doktoru bulamadim.
    Bari birisi yönünü tarif etsin beyler.. Dogu bati ,kuzey güney nerde kaliyor tam olarak ? WAllahi cok pis gicik oldum.
    Yillardir bu kadar takildgim oyun olmadi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.