Arkadaşlar merhaba ; Ofisteki bilgisayarları birbirine bağlamak istiyorum , yani hem müdahale etmek , hem diğer bilgisayardaki yazıcı üzerinden çıktı almak scanner yapmak gibi vs .. Tüm bunları kapsayacak bir program ismi biliyor musunuz ? İşyerinde Wireless mevcut. Windows Remote Deskop ile bağlantı gerçekleştiremiyorum maalesef , nedeni diğer bilgisayardaki işletim sisteminin Windows 7STARTER olması. Yardımlarınız için teşekkür ederim ...
Teamviewer programını kurarsan hem kontrol, hem bağlantı sağlayabilirsin.
Ancak tarama işlemini tarayıcı hangi cihaza bağlıysa onun üzerinden yapabilirsin, sonra istersen paylaşımdan kendi bilgisayarına aktarırsın...
Bilgi için teşekkür ederim. Starter işletim sisteminin dandikliği yüzünden sonuç bu oluyor ...
yazıcıyı o bilgisayar üzerinden paylaşıma açarak (starter' da oluyor mu bilmiyorum) ağ bağlantısı üzerinden sende çıktı gönderebilirsin. uzaktan kontrol için arkadaşın dediği gibi teamviewer olabilir.
Peki Starter ile Ultimate'yi birbirine ağ bağlantısı yapabiliyor muyum ? Yani işte mesela iki bilgisayardaki herhangi bir dosyayı paylaşıma açma gibi vs ?
Bildiğim kadarıyla starter üzerinden paylaşım yapamazsın ama paylaşılmış dosyalara erişebilirsin. Doğruluğundan emin değilim denemen gerekiyor :)