Şimdi Ara

Micro ve Muhasebe Progamlarını sorunsuzca kaldıracak sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabar, bir firma için özellikle micro ve muhasebe programlarını kaldırabilecek intel i5 ve 8 gb Ram olacak şekilde ve ayrıca Barkod sistemi ve kamera sistemi de olacağı için bu konuda sorun yaşamayacağımız bir sistem arıyorum.

Bütçe olarak 2250-3000 TL arasında alternatif olacak şekilde bir kaç sistem tavsiye ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler

• Ofiste bu kullanım amacı için C2Duo sistem var gayet yeterli geliyor aslında, monitör de olacak mı bütçe içinde ?
  • Barkod, Kamera sistemi de olacağından, i5 ve 8GB ram olmasını istiyoruz. Güzel birşey olmasını istiyorum uzun bir süre kullanmayı düşündüğüm için Monitör dahil olarak 2250-3000 TL aralığında alternatif olacak şekilde bir kaç tavsiye de bulunursanız çok sevinirim.
  • Şu tür bir sistem yeterli gelir;

MSI H97M-G43 Intel H97 Soket 1150 DDR3 SATA3 USB3.0 Anakart
    INTEL Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    ASUS GT630 OdB Cooling GDDR3 2GB 64Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    +
    AOC 23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR DVI

1.928 TL Kdv dahil.

www.vatanbilgisayar.com

UPS yok ise kalan bütçeye alınabilir.

• Dogubex D kullanıcısına yanıt
    Aynı PC'de Kamera sistemi ve Muhasebe programı kullanmanızı tavsiye etmem.

Kamera sistemlerinin kendine has network erişim destekli kayıt cihazları var, Bu cihazlardan kullanıp, gerekirse PC'den bir IP adresi yazıp cihaza erişip izleme yapılabilir.

Mikro'nun ne şekilde kullanılacağı da önemli tek PC'de tek kullanıcı mı kullanacak? yoksa ofiste çalışan 3-5 personel mi kullanacak?

Birden fazla client kullanacaksa SQL server kurmak gerekir.

Bu işler için forumlarda yardım aramaktan ziyade profosyenel çözüm ortakları ile görümeniz daha sağlıklı olacaktır.
  • Sistem 1 bilgisayar olacak şekilde, kamera sistemi de tam dediğiniz gibi teşekkürler.
    Sayın LEON-X monitör biraz büyük gibi daha küçüğünü alırsak bir problem çıkar mı sizce ?

Bu arada Vatanbilgisayar'da bunları sipariş etmem halinde bilgisayarı toparlayıp gönderiyorlar mı yoksa toparlama işi bize mi kalıyor. Vatanbilgisayar dışında alternatif şirketler de varmıdır Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogubex -- 3 Eylül 2014; 16:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogubex

Sistem 1 bilgisayar olacak şekilde, kamera sistemi de tam dediğiniz gibi teşekkürler.
    Sayın LEON-X monitör biraz büyük gibi daha küçüğünü alırsak bir problem çıkar mı sizce ?

Bu arada Vatanbilgisayar'da bunları sipariş etmem halinde bilgisayarı toparlayıp gönderiyorlar mı yoksa toparlama işi bize mi kalıyor. Vatanbilgisayar dışında alternatif şirketler de varmıdır Teşekkürler

300 TL seviyesinde DVI 21.5" alınabilir sorun olmaz;

http://www.vatanbilgisayar.com/215-va2246-led-genis-ekran-led-monitor.html

Mağazadan alınca toplamasını yapıyorlar, internetten alınca kutulu olarak yollarlar, ama toplaması için mağazaya götürürseniz orada kurarlar, işletim sistemi yazmadım, lisanslı olarak alırsanız orada da kurulumunu yaparlar, aksi halde siz format atarak yaparsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın LEON-X,

Göz problemim nedeniyle açıkçası 18.5 veya 19.5 olmasını istiyorum büyük ekran başımı ağrıtıyor bir süre sonra dediğiniz iki modelin 18,5 veya 19,5 alabilirmiyim bir problem olur mu ?
  • quote:

Sayın LEON-X,

Göz problemim nedeniyle açıkçası 18.5 veya 19.5 olmasını istiyorum büyük ekran başımı ağrıtıyor bir süre sonra dediğiniz iki modelin 18,5 veya 19,5 alabilirmiyim bir problem olur mu ?

Şu ürüne bakabilirsiniz;

http://www.vatanbilgisayar.com/195-e2070swn-genis-ekran-led-monitor.html
  • quote:

Merhabar, bir firma için özellikle micro ve muhasebe programlarını kaldırabilecek intel i5 ve 8 gb Ram olacak şekilde ve ayrıca Barkod sistemi ve kamera sistemi de olacağı için bu konuda sorun yaşamayacağımız bir sistem arıyorum.

Bütçe olarak 2250-3000 TL arasında alternatif olacak şekilde bir kaç sistem tavsiye ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler

İşlemci: Intel i5 4690 Soket 1150

Anakart: Gigabyte Z97-HD3 Soket 1150

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

Ekran Kartı: Sapphire R7 250 GDDR3 2 GB 128 Bit DX 11.2

Hard Disk: WD Blue 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm

SSD: Samsung 120 GB 840 EVO SATA 3.0 (540 MB O. / 410 MB Y.)

İşlemci Soğutucu: Xigmatek Red Scorpion S 1283 R Intel / AMD

Kasa: Zalman Z3 Plus MidT ATX Siyah

PSU: Thermaltake Smartpower 550 Watt 80+ Bronze

Monitör: ASUS 21.5" VS229HA 5 ms VA-LED Full HD DVI-D HDMI VGA 0.24 px

TOPLAM: 2530 lira.. Vatan'dan toplandı..

• quote:

Sayın LEON-X,

ASUS 18.5" VS197N 5 ms LED 1366x768 DVI-D VGA 0.30 pxhttp://www.vatanbilgisayar.com/185-vs197n-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis
  • Dogubex D kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/19-190v4lsb_01-genis-ekran-led-monitor.html?srt=UP#genel-bakis

Bunuda düşünebilirsin monitör olarak 1440x900 çözünürlüğü var 19 inch dvi girişli dvi dual link kablo alırsan yada vgadanda bağlasan 75 hz verebiliyor kullanmaktayım şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.