Şimdi Ara

Ofis çalışanımızda Covid-19 çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
1
Favori
8.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hastanede yapılan işlemleri inceliyorum, gerçekliğini görmek için en yakın şehir hastanesine gidebilirsiniz.
  • ABD de bu ilacin kullanimi 15 Hazirandan beri yasak ve Corona tedavisinde kullanimin aizin yok. Hicbir etkisi olmadigi gibi hastalarin durumunu kötülestirdigi icin ABD yetkilileri ilaci Corona tedavisinbde yasakladi.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bence senin verdigin bilgi yanlis, hatta tam bir facia. Öncelikle bu virusu tasiyanlarin tam sayisi bilinmiyor, sadece hastaneye gelenler veya test yapilanlar biliniyor senin cikardigin %40 oranida buna dayaniyor ki o bile bence yanlis. Bu su demektir, bircok insan hastaligi belirti dahi göstermeden ayakta atlatiyor. Dünyada bircok uzmanlarin yaptigi arastirmalara dayandirdiklari sonuclara göre hastaligi %80 in uzerinde insan ayakta atlatiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Temmuz 2020; 13:12:42 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bilgiler Hastane ve Sağlık bakanlığının resmi kayıtlarına göre verilmiştir.
    Kayıt dışı olan hastalar için bir şey yapamayız Hastaneye gelmeden covide bağlı farklı sebeplerle ölen kaç kişi var bilmiyoruz veya hastaneye gelmeden kaç kişi virüsü ayakta atlattı bilmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bilgiler Hastane ve Sağlık bakanlığının resmi kayıtlarına göre verilmiştir.
    Kayıt dışı olan hastalar için bir şey yapamayız Hastaneye gelmeden covide bağlı farklı sebeplerle ölen kaç kişi var bilmiyoruz veya hastaneye gelmeden kaç kişi virüsü ayakta atlattı bilmiyoruz.
    selamlar plaquenil bende kullandım uzun dönem etkisi nasıl hissedilir ?
    faranjit tedavisi gördüm 3 gün boyunca hastanede izole bir odada tutuldum covid iki defa test edildi negatif çıktı üç günde yaklaşık 40 defa iğne yaptılar cesitli ilaçlarla belki covid değilim ama ismimi verdikleri için 14 gün karantina kararı verdiler
  • Öncelikle internet ortamından herhangi bir vitamin veya takviye besin önerisi almayın. Bol sıvı tüketin ve dengeli beslenin. Kendi durumunuza veya semptomlara göre gerektiğinde bir sağlık kuruluşuna başvurun; desteği profesyonel bir kanaldan alın derim. Ya da aile içinde bir doktor varsa ona danışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Yan etki olarak uzun dönemde bağışıklık sistemini zayıflatır, gözlerde birikme yapar daha çok göze zarar veriyor. Size BT veya Akciğer filmi çekildi mi ?

Genel yan etkileri: etinopati, korneal değişiklikler, bulantı, karın ağrısı, diyare, alopesi, saçlarda beyazlama, miyopati, aritmi, anemi, allerjik reaksiyonlar
  • UML kullanıcısına yanıt
    Bütün dünya da saf gibi patlıcan ve mercimek tüketimine abanmadi mi hala ? Madem olay bu kadar basitti :)

ee o zaman verdigin %40 neye dayaniyor? Hastaneye gelenler zaten durumu zor olanlar, simdi bir hastaliga 1000 kisi yakalansa ve 10 kisi hastaneye gelse size göre %100 ü hastanede geciriyor olur.
    Hastaneye gelenler zor durumda falan değil.

Test pozitif çıkan ve pnomani belirtisi veya şüphesi gösterenler vakalar yatış yapılıyor.
    Hasta da belirti yoktur fakat doktor şüphe üzerine BT veya Akciğer PA çeker pnomani düşünüyorsa yatış yapar eve göndermez.
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Ben "midye yeyin" dedim mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 7 Temmuz 2020; 13:45:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Yan etki olarak uzun dönemde bağışıklık sistemini zayıflatır, gözlerde birikme yapar daha çok göze zarar veriyor. Size BT veya Akciğer filmi çekildi mi ?

Genel yan etkileri: etinopati, korneal değişiklikler, bulantı, karın ağrısı, diyare, alopesi, saçlarda beyazlama, miyopati, aritmi, anemi, allerjik reaksiyonlar
    bt akciğer filmi cekildi zature başlangıcı teşhisi kondu şu an genel olarak bir rahatsızlığım yok
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Bt ve Akciğer filmine istinaden sizi 3 gün hastanede tutmuşlar geçmiş olsun
    Desene o zaman oran cok daha düsük . Burda millete korku vermek yerine dogru bilgilerle psikolojilerini ve dolayisiyla bagisikliklarini güclendirmek önemlidir. Tek korku propagandasi yapiliyor, ölüm bile yapilan propagandadan daha korkunc degil.
    Önlemler almak zorundayız, İnsanlar evde rahat geçireceklerini zannediyor ama geçiremiyorlar çok az bir kısım evde tedavi edilebiliyor.
    Sağlık Bakanlığı tarafından her gün yayınlanan vaka sayısı sadece TEST pozitif çıkan vakalar BT ve Akciğer filmine göre Covid tedavisi uygulanan vakalar o listeye dahil değildi en azından 2 hafta öncesine kadar değildi son durumu bilmiyorum. Tek bildiğim ciğerlerde kalıcı hasar veriyor ve ölen geri gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 7 Temmuz 2020; 13:54:54 >
    Ölüm orani genel olarak 0.2% . Hastalik bu rahat gececek diye bir kaide yok. Cigerdeki kalici hasara solunum cihazlarida sebep oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Üst Kat komşum da 3 kişi öldü. Yaşları 70,37 ve 29 ben daha ne diyim ki ölüm oranı umurumda deil.
    Annem R.a,Karaciğer hastası mesela içtiği ilaçlar yüzünden normalde parol bile içemez en basit virüsü 3 gün yatarak geçirir.
    Böyle milyonlarca hasta var bu hastaların ölme ihtimali %90 gibi bir şey biz sağlıklı insanlardan bahsetmiyoruz sağlıklı insan en kötü 15-20 gün yoğun bakımda kalır entübe edilir iyileşir ama kronik hastaların durumu belli olmaz. Bütün gücümüzü bu hastaların enfekte olmaması için kullanmamız gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 7 Temmuz 2020; 14:11:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Yasaklamalar bir makalenin iddiası sonucu gerçekleşmişti . Sonunda o makale hakemden geçemedi ve iddialar çürüdü. Bu sırada who ilacı askıya aldı iddialar düşünce tekrar covid tedavisi için önermeye başladı.

Alıntıları Göster
    Merhaba basit bir nezle grip veya soğuk algınlığıniz varsa bile test pozitif çıkıyor sonrası evde karantina ve ne olduğunu bilmediğiniz bir sürü ilaç verilen korku da cabası..Ben artık bize dayatılan cozumlere inanmıyorum..

• cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Basit bir nezle veya grip ile testiniz pozitif çıkmaz kulaktan dolma hikayelere inanmayın
  • Anything the medical profession says, do the opposite 99 percent of the time and you'll be alright
    Aajonus Vonderplanitz
    Tıp mesleğinin söylediği şeylerin 99% tersini yapın, gayet sağlıklı olursunuz.

:)

Ofis çalışanımızda Covid-19 çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.