|
Bildirim
|
Ankamall tefal kapanmıştı orda ki arkadaşlar gizlemiş ben gittiğimde ürün aldım ama kimse söylemedi , ertesi gün gittim komple kapanmıştı ve hala söylemediler , ne yazık ki bir saat önce bende rahatsızlandım arkadaşlar az sonra doktora gidiyorum , abartı yoğun tüm vücudu saran ateş baş dönmesi var .GİZLEDİKLERİ İÇİN ankamall ve tefal yönetimine dava açıcam
size de geçmiş olsun hocam |
İs yerinizdeki arkadasin durumu cok mu agirdi, hastaneye yatirmislar?
Esinizin atesini olctunuz mu yoksa el yordamiyla mi atesi olduguna kanaat getirdiniz? Cogu zaman bu durumlar psikolojik oluyor. Mart-Nisan aylarinda psikolojik olarak benim de nefes darligim oluyordu, haberleri gordukce. Ara sira disari cikip geldigimde sanki hasta olmusum gibi halsiz hissediyordum kendimi. Hatta bu konudaki yorumlari okuyunca bile hafif bogazim agriyormus gibi hissettim. Cevremde gordugum cogu kisi de ayni benim gibi. Hastalik psikolojisine girince insan; bogazi da agriyor, halsizlesmeye de basliyor.. her seyi kafamizda kuruyoruz |
Geçmiş olsun hocam. Bence hastaneye gidip test ve tomografi çektirin. Pozitif çıkarsa ilaç başlarlar durumunuz iyiyse evde kalın diyorlar zaten. Bunun yanında d vitamini ve çinko takviyesi alabilirsiniz. Ama hastaneye gidin ilk olarak tabi ki.
|
Sizin pozitif vaka ile temas hikayeniz var + eşiniz de de belirtiler mevcut Test yaptırın size negatif çıksa bile 4-5 gün sonra belirtiler artınca tekrar test yapılır.
Ben size söyleyim evde hafif geçiren kişi az genelde en az 10 gün yatırıyoruz o riske girmenize gerek yok siz şimdi 184'ü arayın size detaylı bilgiyi verirler benim vereceğim bilgi net değil bakanlık sürekli yenilikler yapıyor. İlaç olarak genelde plaquenil verilir R.A hastalarında kullanılır bir tür zehir, bağışıklık sistemini zayıflatır gözlerde birikme yapıyor fakat Covid'e olumlu etkisi olduğu düşünülüyor hayla bu ilacı kullanıyorlar mı bilmiyorum Siz şimdi arayın içiniz rahat olsun Hastane'de BT Throax ile pnömoni varmı anlaşılır test yapılmasına bile gerek yok tanıların çoğu BT ile kesinleşiyor. |
Geçmiş olsun, eğer covid olsanız dahi grip ayarında bir virüs kaptiniz demektir, öncelikle korkmayın, hastaların %98i eğer çok ciddi bağışıklık sistemi sorunları yoksa kısa sürede yoğun bakıma girmeden atlatıyor, başkalarına bulaştırmamanız, hasta olmanızdan daha önemli sizin gibi genç ve sağlıklı bir kişi için özellikle, bir hastanın evde durduğu veya mesafe hijyen kuralına uyduğu her an birilerini kurtarma manasına geliyor, öksürük ateş boğaz ağrısı varsa 184ü arayın gelip işlemi başlatsınlar, şimdiden geçmiş olsun tekrar, içinizi ferah tutun, Allah'a dua edin.
|
Bence senin verdigin bilgi yanlis, hatta tam bir facia. Öncelikle bu virusu tasiyanlarin tam sayisi bilinmiyor, sadece hastaneye gelenler veya test yapilanlar biliniyor senin cikardigin %40 oranida buna dayaniyor ki o bile bence yanlis. Bu su demektir, bircok insan hastaligi belirti dahi göstermeden ayakta atlatiyor. Dünyada bircok uzmanlarin yaptigi arastirmalara dayandirdiklari sonuclara göre hastaligi %80 in uzerinde insan ayakta atlatiyor!
|
TV Medya ve politikacilar gece gündüz bangir bangir Corona asagi Corona yukari muhabbeti yapmaktan millette psikolojimi biraktilar? Sanayideki cirakta insansa onu ilgilendiren bir konuda elbette birseyler söylemek hakkidir. Herkes kendi uzmanlik alaninda konusacak olsa zaten ilk basta politikacilar ve TV deki muhabirlerin Virus hakkinda hic konusmamasi gerekir. Corona muhabbeti zaten bilimsellikten uzak politik ve medyatik bir olaya dönmüstür. Suan neyin dogru neyin yanlis oldugu tam olarak bilinmemekte, ortalik tam bir toz bulutu. Yapabilecegimiz sey ise sürekli insanlara korku asilamak yerine onlari sakinlestirmektir. Bakin gunde kactane Coronami oldum basligi aciliyor, ishal olan kendini Corona oldu saniyor. Corona olup ölmek istemiyorum diye aglayan ergen gencler gördüm. Sabah aksam Corona korkusu pompalamak icin calisan yetkilileri ve Medyayi insanlarin ruh sagligini bozduklari icin kime sikayet edecegiz? Ölüm bile bu yapilan propaganda kadar korkunc degil. Insanlari acaba hastami olacagim beklentisine sokup endise ve kaygiya sevk ediyorlar. Birisi hasta olsa ve baskalarina bulastirsa kanli katil gibi sucluluk duygusu asiliyorlar. Herkes ayni dusunsun yetkililer önlerine kimi koysa ona inansin istiyorlar, yok öyle bir dunya en azindan gunumuz dunyasinda. Ilerde hayal ettikleri Cin Komunist Rejimi benzeri halki total kontrol altina alarak dunya capinda hayal ettikleri sekilde mikrofon uzatilandan baskasina söz verilmemesi gercek olabilir belki ama suan yok öyle bir dünya.
|
byah00 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 7 Temmuz 2020; 0:45:47 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 7 Temmuz 2020; 1:31:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 7 Temmuz 2020; 1:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 7 Temmuz 2020; 2:39:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |