Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
5.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar 30 yaşını devirmiş ama hala oyun oynamaktan haz alan Play Station kullanacıları, " ohha olum bu yaşta atarimi oynuyorsun" sözüne aldırmayan

bu derneğe kimler katılmak ister???

Derneğimizde PS4 kullanılmaktadır. Ama eski canavarlarımız halen duruyor PS3 varsa da bekleriz !!!

Liste sadece üyelerin forumda kullandıkları nickleridir, üye PSN leri değildir,

KURALLAR

1. Derneğimiz 35 kişi olarak planlanmıştır, üyenin 30 yaş ve üzeri olması gerekmektedir (3 yedek kontenjan boş olması durumunda 28-29 alımı
    yapılacaktır). Gerekirse üyenin nüfus cüzdanı istenecektir.
    2. Üyelerin DH Profil imzalarına PS+30 gif resmini eklemek zorundadır. Üye olunması halinde Gif linki gönderilecektir.
    3. Seviye önemlidir, oyun sırasında yada forumda küfür hakaret küçük düşürecek hareket vs... direk atılma sebebidir.... Sonuçta zevkine oyun oynamak amacımız, kimsenin hırslanıp çoluk çocuk gibi davranıp huzurumuzu kaçırmasına gerek yok.
    4. Üyelerin derneğimizle paralel bir oluşuma üye olmaları yasaktır (ör : 31+ Ps3 derneği :))
    5. Belli periyotlarla üyelerin aktifliğine bakılacak, aktif olmayan üyenin özel bir sebebi yoksa üyeliği sonlandırılacak. Sonuçta kimse kimseyi zorla tutmuyor.
    6. Üyenin sebepsiz yere Dernekte katılım yapmaması, haftada en az 1 mesaj ile katılım sağlamaması üyeliğinin silinmesi için yeterli bir sebep sayılacaktır.
    7. Yeni üye alımında, mevcut üyelerin PSN listesi yeni üyeye verilecektir. Yeni üye psn listesine " Yeni üye olduğuna dair mesajla" tüm dernek üyelerine
    bildirecektir ve PSN listesine ekleyecektir.
    8. Bu derneğin temel taşı online oyun olduğu için Online Oyuna Açık Play Station (plus) vede kaynaşmayı sağladığı için KULAKLIK mecburidir.
    9. Üyenin DH Profili ulaşılabilir olmalıdır.
    10. Oyunlardaki Klan İşaretimiz [P30] olarak belirlenmiştir.
    11. Her üyenin kendine ait Resimli Facebook profili olması vede bu profil üzerinden PS+30 Facebook grubuna üye olması zorunludur
    12. Üyelerin, dernek ortak oyunlarından en az 1 tanesine sahip olması mecburidir.
    13. Ortak oyunlarımız Destiny , Battlefield 4 , Farcry 4 , COD AW , Fifa 15 , Diablo RoS
    14. Dernek üyelerinden sebep ve mazeret bildirmeden 1 ay süre ile PSN hesabı kapalı olan kişinin Dernek üyeliği sonlandırılır.
    15. Bütün kurallar uygun olsa bile başvuran kişinin üyeliğinin kesin onaylanacağı anlamına gelmez. Kanaat önemlidir.

ÜYE OLMAK İSTEYENLER, LÜTFEN BANA PM ATSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezara_kabul -- 26 Kasım 2014; 10:10:20 >

• Hayırlı uğurlu olsun. PS4 alayım sonra guruba katılayım. Xbox360 kullanıyorum internet bağlantım olmadığı için offline takılıyorum. İleride oluşuma dahil olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larKKral -- 26 Kasım 2014; 11:39:00 >
  • Eski bir grup ama DH konu dışına düşmüş ondan dolayı tekrar bir mesaj oluşturduk. Teşekkürler
  • Şimdiden hayırlı olsun dostum,

30+ ps4 grubu kurmak iyi olur çünkü yaşımıza uygun kullanıcılarla sohbet daha düzeyli oluyor. Ayrıca bu yaşta olup ev, iş, çocuklardan artan zamanda konsol oyunu oynayan kişi sayısı çok az, bu şekilde herkes birbiriyle tanışırsa hepimiz için büyük kolaylık olur.

Kabul edersen sıkıntı oluşturabilecek bazı maddeleri belirteyim:

- Resimli facebook profili biraz özel bir durum herkes paylaşmak istemeyebilir, zaten grup oluştukça, oyun, sohbet, vs paylaşımlar arttıkça bu sorun kendiliğinden çözülecektir.
    - Ülkemizde ps4 kullanıcısı epey fazla, bu nedenle yeterli üye sayısına ulaşılabilir fakat aktif üye kaç kişi olur bilemiyorum. Örnek: xbox one 30+

Diğer maddeler genel olarak mantıklı, emeğine sağlık

• Resimli olmasada bir hesap iyi olur :)

PS4 ile kısıtlamayalım dedik. Zira bir çoğumuzda ps3 halen duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezara_kabul -- 26 Kasım 2014; 10:16:38 >
  • Merhabalar,

PS4 ile akşamları 1-2 saat ve hafta sonlarıda akşam 4-5 saat oynama vaktim oluyor.

COD AW ve GTAV oynuyorum, ama GTAV geldiğinden beri COD'un pabucu damda, hatta satılığa bile çıkardım. Far Cry4 ile takaslamayı da düşünüyorum.

Sürekli aynı şeyi tekrarladığı için FPS oyunlar bayıyor beni. Birde lag sorunu yüzünden normalde 15-25 adam alırken 5-6 adamda kalınca oyunun zevki kaçıyor.

Zaten 10 tanede oyun olsa ancak 1 oyunu oynamaya vaktim oluyor. Mesela Crew open beta açıldı dün akşam oyun close betadan beri PS4 te yüklü ama oynayacak vaktim yok.

Yinede yaşıtım ve benim gibi oyun sever arkadaşlar edinmek, eğlenceli vakit geçirerek hayatın stresini atmak güzel olur.

Ekleyebilirsiniz benide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Şimdiden hayırlı olsun dostum,

30+ ps4 grubu kurmak iyi olur çünkü yaşımıza uygun kullanıcılarla sohbet daha düzeyli oluyor. Ayrıca bu yaşta olup ev, iş, çocuklardan artan zamanda konsol oyunu oynayan kişi sayısı çok az, bu şekilde herkes birbiriyle tanışırsa hepimiz için büyük kolaylık olur.

Kabul edersen sıkıntı oluşturabilecek bazı maddeleri belirteyim:

- Resimli facebook profili biraz özel bir durum herkes paylaşmak istemeyebilir, zaten grup oluştukça, oyun, sohbet, vs paylaşımlar arttıkça bu sorun kendiliğinden çözülecektir.
    - Ülkemizde ps4 kullanıcısı epey fazla, bu nedenle yeterli üye sayısına ulaşılabilir fakat aktif üye kaç kişi olur bilemiyorum. Örnek: xbox one 30+

Diğer maddeler genel olarak mantıklı, emeğine sağlık

Merhaba Furious,

ps+30 yeni bir oluşum değildir, şuanda aktif olarak oyun oynayan üyesi çoktur.. Genel olarak dostluk önemlidir.. Facebook platformunda genelde muhabbet döner, kardeşlik, oyun takası, vs gibi bir çok paylaşım, anlaşma vs yapıldığından kişinin yalancı bir hesapla gruba dahil olmasını kabul etmiyoruz.. resmi olmayabilir ama resmi yoksa dolaylı yoldan eski bir kullanıcı oldugu zaten anlaşılabilir.. ki zaten bizden guzel yuzunu ne saklama amacı olabilir ki :)

yorumun için çok teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı Olsun..
  • Hayırlı olsun arkadaşlar geceleri genelde 11 gibi oyun oynayabiliyorum malum ancak yinede sorun teşkil etmez ise bu tarz oluşumda olmaktan mutluluk duyarım.
    Konu sahibine mesaj atıp detayları alıyorum.
    Umarım güzel insanlar ve dostluklar sağlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun arkadaşlar bende katilmak isterim 31 olduk;) psn : Let_be_apro

• Arkadaşlar gerekli PM leri akşam göndereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Hayırlı olsun arkadaşlar geceleri genelde 11 gibi oyun oynayabiliyorum malum ancak yinede sorun teşkil etmez ise bu tarz oluşumda olmaktan mutluluk duyarım.
    Konu sahibine mesaj atıp detayları alıyorum.
    Umarım güzel insanlar ve dostluklar sağlarız.

aynı şey hepimiz için geçerli çoğu zaman

Her şey harika olacak
  • Dün gece raid yapıldımı arkadaşlar ,
  • Yarış Keyfi

http://www.youtube.com/watch?v=vsVXv-n16bM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezara_kabul -- 27 Kasım 2014; 10:21:33 >
  • Yapıldı da bitirilemedi 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: vagojeo

Yapıldı da bitirilemedi 😄

Son bosstamıyız bir kişilik yer olursa damlarım bende :) Yancı olurum belki birşeyler düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

quote:

Son bosstamıyız bir kişilik yer olursa damlarım bende :) Yancı olurum belki birşeyler düşer

Büyük ihtimal kadir gelemez akşam sen gelirsin kardeşim :D
  • 22 de buluşalım o zaman
  • quote:

Baya kaynatmışsınız demekki
    Oyuna bi türlü ısınamadım özellikle npc spaw larına
    Ancak tabiki en buyuk dezavantajı galiba tek oynamak.
    Şu sıralar far cry 4 sardım cidden güzel içerik bakımından coop isteyen uygun olan varsa yapalım.

• Günaydınlar dernekcanlar..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.