Şimdi Ara

Ofis çalışanımızda Covid-19 çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
8.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten alakasız saçma şeyler yazıyordunuz şimdi de "suç" demişsiniz ki bakın orada doğrusunuz:

İlk mesajı "mesleğin nedir" olan birine yanıt veren bende suç :)

Virüs olayının propaganda olduğunu sadece ben değil milyonlarca kişi söylüyor.

cidden psikolojik sorunlarınız olduğunu fark ettim, isterseniz uzmana danışın psikiyatrik bozukluklarınız var. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, ne yapabileceğiniz konusunda teknik bilgim yok o yüzden tavsiyede bulunamayacağım size söyleyebileceğim tek çok geçmiş olsun. Umarım süreç olumlu geçer sizin ve aileniz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Aksi ispat edilmediyse yemekten bi zarar çıkmaz, hiç olmazsa mercimek yiyerek bitkisel protein alırsın da kafan çalışır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Zaten alakasız saçma şeyler yazıyordunuz şimdi de "suç" demişsiniz ki bakın orada doğrusunuz:

İlk mesajı "mesleğin nedir" olan birine yanıt veren bende suç :)

Virüs olayının propaganda olduğunu sadece ben değil milyonlarca kişi söylüyor.

cidden psikolojik sorunlarınız olduğunu fark ettim, isterseniz uzmana danışın psikiyatrik bozukluklarınız var. Geçmiş olsun.
    Bir şeyin doğruluğunu onu destekleyen kişisinin sayısı belirliyosa virüsün hava yoluyla bulaştığını da milyonlar sölüyor hadi bakalım
    veya milyonların zaten nasıl yanlış kararlar verdiğini görüyoruz ülkede

Ahaha komiksiniz size yazdığımı tekrarlamışsınız
    Ama üzüldüm sizin adınıza kendinizle bu hayat nasıl geçiyor sıkılmıyor musunuz kendinizden ?
    Yazık
    Cevap vermem hata da neyse umarım farkındalığınız artar

• an agony A kullanıcısına yanıt
    2. soruya cevaben : İnsan DNA'sındaki kodların 85% 'i virüs veya virüs benzeri kodlardan oluşuyor. Bu konuda heh fikir misiniz? Değilseniz, Betsey Dexter Dyer 'ın "the basics of genetics" belgesine bakınız. 100 sayfa kadar. Ben tümünü okudum. DNA ne yapar? Vücutta protein molekülleri oluşturmaya yarar değil mi?

DNA yapısındaki protein kodları ile, protein üretimini yönetir.

Peki DNA yapısındaki virüs kodları ne güne duruyor olabilir? Onlar orada boşuna duruyor olabilir mi? Her insanın DNA'sının %85'i virüs veya virüs benzeri kodlarla boşuna işgal ediliyor olabilir mi? Bence olamaz. O virüs kodları bir işe yarıyor olmalı. Cok önemli bir işe: Vücuttaki bozulan dokuları ve hücresel düzeyde toksik maddeleri vücuttan atma işine yarıyor.

Buraya kadar herşey açık ise bundan sonrası matematik. 2,5 Milyar DNA sekvansı (sequence) virüs veya benzeri kod içeren DNA kaç farklı virüs üretebilir? 200bin+ ve bunlar arasında nezle grubu gibi Corona grubu virüsler de vardır.

Bunları bilebilmek ve bu konuda fikir yürütebilmek için 'viroloji' eğitimi ile yılları boşa harcamaya gerek yok. Betsey Dexter Dyer 100 sayfalık belgeyi herkes bilsin diye yazdı.

* Wikipedia yazılarına ben de 100% doğru demem. Wiki, başka kaynaklardan alıntı ileten bir aynadır sonuçta. Fakat tam bu noktada bir problem daha var. Örneğin Wikipedia'daki Endogenous retrovirus (yukarda DNA mızın %85'ini oluşturan virütik kodlarla ilgili) makalesi... 50'den fazla kaynak gösterir ancak kaynakları incelediğinizde kaynakların ezici coğunluğu nih.gov uzantılı bir siteden! Yani genel olarak nih.gov ne diyorsa o Wikipedia da onu diyor. Buradaki sorunu sanırım tahmin edersiniz. Bu sorun diger birçok makalede de var.

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Birşeyin doğruluğunu onu destekleyen kişi sayısı belirler demedim. Corona nın gerçek bi salgından ziyade bir propaganda olduğunu sadece ben söylemiyorum dedim.

Sizi bir sıkıntı içersinde ve bir sonuçsuzluk bir belirsizlik içinde yön belirlemeye çalışır gibi gördüm. Bunu yaparken alakasız sorulardan medet umduğunuzu gördükce de üzüldüm. Farkındalık konusundaki değerli nasihatlerinizi kendinize saklayın, cunku en cok sizin ihiyacınız var. Kolay gelsin. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 7 Temmuz 2020; 18:29:21 >
  • UML kullanıcısına yanıt
    Zararı gelmez demek ayrı, virüsün hücre içine giriyor demesi ayrı. Varsa bilimsem bir yayın bilelim :)

Elbette sağlıklı ve dengeli beslenmek önemlidir. Makarna yiyeceğine mercimek ye tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun öncelikle.. Eşimin testi 3 kez (15er gün ara ile) pozitif çıkmasına rağmen, evde yaşayan ben ve evladımız da test negatif çıktı. Eşimde de bir semptom yoktu hakeza bizde de yoktu.. En son 4.test negatif çıktı. Eve gelip ilaç vermişlerdi eşime. Testler pozitif çıktı ama ben hiç inanamadım, nasıl 3 kez üst üste hiçbir semptom olmamasına rağmen pozitif çıkıyor ve ev halkına hiçbir şekilde bulaşmıyor.. Velhasıl yaşlılardan,kronik hastalığı olanlardan uzak durun, görünen risk onlarda çünkü..
  • Üstad bu yanlış ve sahte bilgi birikiminizi neye borçlusunuz?
    Sizin buraya yazdığınız herşey ne kadar yazılımsal virüs kodu ise, insan dna sı da o kadar virüs dna sı.

• Durum nedir? Test yaptınız mı? Sonuç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzerty -- 8 Temmuz 2020; 12:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRoya06

Geçmiş olsun öncelikle.. Eşimin testi 3 kez (15er gün ara ile) pozitif çıkmasına rağmen, evde yaşayan ben ve evladımız da test negatif çıktı. Eşimde de bir semptom yoktu hakeza bizde de yoktu.. En son 4.test negatif çıktı. Eve gelip ilaç vermişlerdi eşime. Testler pozitif çıktı ama ben hiç inanamadım, nasıl 3 kez üst üste hiçbir semptom olmamasına rağmen pozitif çıkıyor ve ev halkına hiçbir şekilde bulaşmıyor.. Velhasıl yaşlılardan,kronik hastalığı olanlardan uzak durun, görünen risk onlarda çünkü..
    Gerçekten çok ilginç bir durum yaşadığınız. Şimdi hala havadan bile bulaşabilir diye açıklama varken siz aynı evde yani çok şaşırtıcı. Çok dikkat ettiniz mi ev içinde iken izolasyona dikkat ettiniz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Hastanede kalmayı reddetmek "geberip gitmek" mi oluyor? Tıpçı mısınız, yoksa tıp sektörünün destekçisi bir maganda mı?
    İtalyan mafyası ağzı bu ağız, şayet ağır bir durumdaysam hastaneye giderim, hepsi hem hijyen hem de insan kalitesi bakımından mikrop yuvası ve belki de bilerek bulaştırıyorlar, uyanın uyanın

Doğu'da okula kızlarını göndermeyen aileler gibi bir durum değil bu, korkunç düzeyde karanlık niyetler var...

• Hayatımda bu kadar pskolojik sorunlu ruh hastasını bir arada görmedim. İsviçre bu ruh hastalarına cezayı kesiyor. Bulaşmayım diyorum ama yakında kendinizi Sağlık bakanlığına ihbar edeceksiniz belki sanayide çırak adam gelip burda dna,rna virüs muhabbeti yapıyor TIP eğitimi bile olduğunu sanmıyorum yazıktır günahtır Mesleğiniz neyse gidin onu icra edin sağ dan soldan duyduğunuz bilgileri burada gerçek gibi lanse etmek den ne zevk alıyorsunuz ?

Konu sahibi ya hastaneye kaldırıldı yada TROLL konu açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 8 Temmuz 2020; 15:55:27 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    TV Medya ve politikacilar gece gündüz bangir bangir Corona asagi Corona yukari muhabbeti yapmaktan millette psikolojimi biraktilar? Sanayideki cirakta insansa onu ilgilendiren bir konuda elbette birseyler söylemek hakkidir. Herkes kendi uzmanlik alaninda konusacak olsa zaten ilk basta politikacilar ve TV deki muhabirlerin Virus hakkinda hic konusmamasi gerekir. Corona muhabbeti zaten bilimsellikten uzak politik ve medyatik bir olaya dönmüstür. Suan neyin dogru neyin yanlis oldugu tam olarak bilinmemekte, ortalik tam bir toz bulutu. Yapabilecegimiz sey ise sürekli insanlara korku asilamak yerine onlari sakinlestirmektir. Bakin gunde kactane Coronami oldum basligi aciliyor, ishal olan kendini Corona oldu saniyor. Corona olup ölmek istemiyorum diye aglayan ergen gencler gördüm. Sabah aksam Corona korkusu pompalamak icin calisan yetkilileri ve Medyayi insanlarin ruh sagligini bozduklari icin kime sikayet edecegiz? Ölüm bile bu yapilan propaganda kadar korkunc degil. Insanlari acaba hastami olacagim beklentisine sokup endise ve kaygiya sevk ediyorlar. Birisi hasta olsa ve baskalarina bulastirsa kanli katil gibi sucluluk duygusu asiliyorlar. Herkes ayni dusunsun yetkililer önlerine kimi koysa ona inansin istiyorlar, yok öyle bir dunya en azindan gunumuz dunyasinda. Ilerde hayal ettikleri Cin Komunist Rejimi benzeri halki total kontrol altina alarak dunya capinda hayal ettikleri sekilde mikrofon uzatilandan baskasina söz verilmemesi gercek olabilir belki ama suan yok öyle bir dünya.

• Geçmiş olsun,Allah şifa versin.
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    Aynı ev içerisinde eşim benimle ve çocuğumuzla ne kadar izole olabilir ki ? Bizim testlerimiz negatif çıkınca hiçte dikkat etmedik açıkçası. Çok ilginç bir durumdu gerçekten, şükür ki geçti gitti..
  • tRoya06 kullanıcısına yanıt
    İsbat olması açısından E-nabız verlerini paylaşabilir misiniz ?
    Alttaki benim sonucum
    Ofis çalışanımızda Covid-19 çıktı
    Ofis çalışanımızda Covid-19 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 8 Temmuz 2020; 22:14:4 >

• tRoya06 kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda aşı vs oldu mu eşiniz ?

Bir arkadaşın annesi de pozitif çıktı ama o 1 ay içinde aşı olmuştu ve bir rahatsızlığı yoktu dolayısı ile evdekilere bulaş olmadı. BT ve Akciğer PA temiz çıktığı için doktor test hatalı demişti.
    Hayır yakın zamanda aşı olmamıştı. Bu yıl Kasım-Aralık aylarında ağır grip atlattık ikimizde. Belkide o süreçte geçirdiğimiz Covid19 diye düşündüm açıkçası. Sonuçta vücut bağışıklık kazanmış ve sonraki süreçte semptomsuz bir süreçte olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 8 Temmuz 2020; 22:45:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.