Merhaba,office ev işin ev öğrenciden bu kadar pahalı olmasının nedeni ofis ev işte ekstradan "Outlook 2010" programının olması mı,yoksa ofis ev işin ticari amaçlar için de kullanılabiliyor,ticari lisansının da olması mı?Teşekkürler.
Fiyat farkının, Ev sürümü ile İş sürümü farkından başka iş sürümünün bir bilgisayardan fazlasına yüklenebilme özelliğinden dolayı olduğunu zannediyorum.
Aslında ben şunu öğrenmek istiyorum: Ofis'in ev ve öğrenci sürümü " ticari olan amaçlar dışında kullanılmamak üzere evdeki en fazla 3 bilgisayara kadar kurulabilmektedir."diye bilgi var?Bu cümleyi anlamakta zorlanıyorum.Ev bir ticarethane değil ki nasıl ticari amaçlarla evde bu program kullanılacak,mesala benim babam avukatsa evde ofis programını kurduğum bilgisayarda bir slayt hazırlayıp bunu işinde kullanamayacak mı ya da mesleğiyle,işiyle alakalı bir çıktıyı almak için word programını kullanamayacak mı?
Anlaşılmayacak bir şey yok. Lisans sayısı kadar bilgisayara kurabiliyorsun. ister evdekine ister iştekine kurabilirsin. hatta ev öğrenci sürümünü 3 kişi ortak alıp bilgisayarlarına kuruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Anlaşılmayacak bir şey yok. Lisans sayısı kadar bilgisayara kurabiliyorsun. ister evdekine ister iştekine kurabilirsin. hatta ev öğrenci sürümünü 3 kişi ortak alıp bilgisayarlarına kuruyor.
teşekkürler
evde 3 pc ye kadar kurulur ama iş yerinde bu kurulum normalde tek tekdir. dolayısıyla iş yerinde birde fazla cihaza kurmanız yasal olmaz.