Toplam 9 kişinin biraz sıkışık oturduğu bir ofis alanında (metre kareyi tam bilemediğim için bu şekilde açıklama gereği duydum :) ) bir ses sistemi almayı planlıyoruz. Toplam da 2.500 TL gibi bir bütçe söz konusu, 1 tl bile üzerine çıkamıyoruz.
Alacağımız cihazın bluetooth'un olması ve çok fazla ağır olmaması önemli. Çok fazla kablo olayları ile uğraşmak istemiyoruz maksimum elektrik ve ikinci hopörlere bağlantı için bir kablo daha olabilir.
Mackie CR5 bluetooth'lu bir sistem buldum. Stüdyo monitörü aslında ama ses bakımdan çok iyi verim alırım gibime geldi. Aynı zaman da şirkette ara sıre DJ çaldığı için bunun daha iyi olacağını düşündüm. http://www.do-re.com.tr/mackie-cr5bt-multimedia-monitoru
Sizin yorumlarınız veya önerebileceğiniz modeller varsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Amaca yönelik uygun fiyatlı bir ürün bulmuşsunuz, alınabilir. Bu arada bütçeniz 2500tl ise neden 1100 liralık bir ürün bakıyorsunuz? 2500 lira seviyelerine biraz daha iyi bir cihaz alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: atalayalper
Amaca yönelik uygun fiyatlı bir ürün bulmuşsunuz, alınabilir. Bu arada bütçeniz 2500tl ise neden 1100 liralık bir ürün bakıyorsunuz? 2500 lira seviyelerine biraz daha iyi bir cihaz alınabilir.
Çünkü o fiyatlar bluetooh olan bir monitör bulamadım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Lütfen yardım arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme