Şimdi Ara

Ofis için yazıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofisimizde sadece çıktı almak için yazıcı alacağız ama hangisi çipli, hangisinin yeniden dolum maliyeti düşük anlayamıyorum.

Aylık 1.000-1.500 arasında çıktı alacağız ve kartuşunun yeniden dolum maliyeti düşük bir model arıyoruz. Bütçe 400-500 TL arasında. Öneriniz varsa sevinirim.

Teşekkürler

• Epson M105W, kablosuz bağlantı, çip yok, mürekkebi tanka boşaltıyorsunuz hepsi bu. 90000 çıktıya yaklaştım hiç sorun yok.
    En güzel yanı da muadil mürekkeple 1000 sayfanın mürekkep maliyeti 1-1,5TL civarında. Yani yazıcıyı alın, masrafınız neredeyse kağıt maliyetinden ibaret olur. Tüm mürekkepli yazıcılar gibi düzenli kullanım gerektirir, uzun süre ara vermeye gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Epson M105W, kablosuz bağlantı, çip yok, mürekkebi tanka boşaltıyorsunuz hepsi bu. 90000 çıktıya yaklaştım hiç sorun yok.
    En güzel yanı da muadil mürekkeple 1000 sayfanın mürekkep maliyeti 1-1,5TL civarında. Yani yazıcıyı alın, masrafınız neredeyse kağıt maliyetinden ibaret olur. Tüm mürekkepli yazıcılar gibi düzenli kullanım gerektirir, uzun süre ara vermeye gelmez.

Hocam merhaba 3-5 gün yada 1 hafta kullanılmasa sorun yaratır mı bilginiz var mı ? Hp p1102 vardı memnunduk ama miyadını doldurdu sanıırm. Bizim için önereceğiniz birşey varmı ofise alacağız yine ayda ortalama 1000 çıktı.
  • emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt
    3-5 gün ara ile bir sorun olmaz. En fazla 15 günü aşmamaya dikkat edin. Böyle kısa aralarda bazen çıktılarda çizggiler oluşabilir. Yazıcı özelliklerinden kafa temizleme yaptırırsınız, düzelir. Sadece tek renk çıktı alacaksanız en tasarruflusu budur.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    2 aydan fazla yerinde yatan bir yazıcıyı yeniden çalıştırırken bir şeyler yapmak gerekir mi ?
  • Bizim ofiste 2 adet EPSON marka yazıcı var.bazen takılıyor uğraştırıyor bizi ama işimizi görüyor.Ancak HIZ konusunda pek iyi değil.En büyük şikayetimiz de bu .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartuşlu makinayla sıkıntı yaşarsınız çok yavaş olur ve mürekkep yetmez en iyisi tonerli makina bakmak onların muadil tonerleri ucuz oluyor. Tonerli makinayıda alırken çıktı sayılarına kanma, 1000 sayfa çıktı alır diyorlar ama o çıktı sayısı 12 satırlık dilekçe yazısına göre hesaplanıyor. Birde makinanın içindeki demo kartuş olur yani olması gerekenden daha az toner vardır içinde. Çoğunluğu içerden kısıtlanmıştır yani dolum yaptırırsan yine tam verim alamazsın en iyisi yeni muadil toner almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UluTonyukuk -- 5 Mart 2018; 21:49:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HP 5820 ve Epson L386 modellerini öneririm.. Wifi özellikli olanlar bunlar.. 2 modelinde wifi olmayanları da var.. 5810 ve l382 gibi, fiyatları da 100 tl daha ucuz oluyor..

Tanklı cihazlar bunlar. Ayda 1 çıktı alırsan eğer mürekkepler kurumaz ve sorun olmaz. Maliyetin de çok düşük olur.. Dakikada 5-10 sayfa arası çıktı verirler, kağıdın doluluk oranına göre değişir bu..

An itibariyle Hp 5820 499 tl, epson L386 699 tl..

Benim tercihim Hp olurdu, sarf malzemesinin daha kolay bulunabilmesi olanağı ve servis kısmının daha iyi olması sebebiyle, bence HP 5820/5810..

• quote:

Orijinalden alıntı: enesakyıldız

Kartuşlu makinayla sıkıntı yaşarsınız çok yavaş olur ve mürekkep yetmez en iyisi tonerli makina bakmak onların muadil tonerleri ucuz oluyor. Tonerli makinayıda alırken çıktı sayılarına kanma, 1000 sayfa çıktı alır diyorlar ama o çıktı sayısı 12 satırlık dilekçe yazısına göre hesaplanıyor. Birde makinanın içindeki demo kartuş olur yani olması gerekenden daha az toner vardır içinde. Çoğunluğu içerden kısıtlanmıştır yani dolum yaptırırsan yine tam verim alamazsın en iyisi yeni muadil toner almak.

Epson orijinal tanklı yazıcıları sıradan kartuşlu yazıcılarla ya da sonradan tank takılan yazıcılarla karıştırmamak lazım.

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416

Bahsettiğim M105 modelinde ben iki sayfayı kağıdın bir yüzüne yazdırdığımda dakikada standart kalitede 11 sayfa çıktı alıyorum, taslak modda bu sayı biraz daha artıyor.

Yukarıda verdiğim, 1000 sayfa için mürekkep maliyeti 1-1,5 TL, tecrübe edilen bir değerdir.

Bu yazıcılarda kartuş ya da toner dolumu diye bir şey yoktur, şişedeki mürekkep tanka boşaltılır hepsi bu.

Bunları 4 farklı Epson yazıcımda yaklaşık 300 000 çıktıyı servislik işim olmadan almanın tecrübesiyle yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

HP 5820 ve Epson L386 modellerini öneririm.. Wifi özellikli olanlar bunlar.. 2 modelinde wifi olmayanları da var.. 5810 ve l382 gibi, fiyatları da 100 tl daha ucuz oluyor..

Tanklı cihazlar bunlar. Ayda 1 çıktı alırsan eğer mürekkepler kurumaz ve sorun olmaz. Maliyetin de çok düşük olur.. Dakikada 5-10 sayfa arası çıktı verirler, kağıdın doluluk oranına göre değişir bu..

An itibariyle Hp 5820 499 tl, epson L386 699 tl..

Benim tercihim Hp olurdu, sarf malzemesinin daha kolay bulunabilmesi olanağı ve servis kısmının daha iyi olması sebebiyle, bence HP 5820/5810..

Bu yazıcıları alacak arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli nokta yazıcı kafasıdır. Baskı kafası yönünden araştırma yapıldığında HP-Canon ile Epson yazıcıların farkı ortaya çıkacaktır.

• en iyi yazıcımı arıyorsunuz

kyocera uzun ömürlü ürünler

www.fotokopimakinesi.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.