Şimdi Ara

Ofiste kullanılacak sorun çıkarmayacak donanımlı laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirkette laptop kullanmaya geçecek olmam nedeniyle kaliteli, sürekli açık olacağı için sorun çıkarmayacak, ısınmayacak, kullanımı rahat bir laptop bakmaya başladım.

Her ne kadar büyük yoğunlukla ofis uygulamaları, bayağı yoğun outlook kullanımı gibi şeyler için kullanılacak olsa da benim aynı zamanda evde de kullanacağım bir bilgisayar olması nedeniyle her ne kadar yoğun oyun olmayacak olsa da güçlü bir laptop almak istiyorum.

Bir fiyat sınır söylenmemiş ve sen beğendiğini al deseler de çok uçmakta istemiyorum. Sanırım 3000-3500 sınır olabilir. Eski tecrübelerime dayanarak Lenovo, Asus, Dell ve MSI dışında birşey pek düşünmüyorum ama önerilere açığım

Yukarıdakiler dışında genel olarak şöyle özellikleri tercih ediyorum;

-Minimum 15'-15,6' ekran, ekran çözünürlüğü olarak full hd. Kaliteli güzel göz yormayacak bir ekran olması tercih sebebi.
    -numpad mutlaka olmalı
    -USB 3.0 mutlaka olmalı hatta mümkünse Type A yanında Type C (geleceğe hazır olması açısından)
    -Harddisk kapasite önemli değil ama 7200 rpm olmalı, hatta mümkünse SSD. Fazladan genişleme yeri varsa ek olarak SSD de düşünebilirim
    -i5 veya i7 işlemci istiyorum ama sanırım U olanlar güçsüz, mümkünse HQ işlemci. Ama eğer U'lar hiçte zayıf değil diyorsanız o da olabilir (donanımlardan uzun süre uzak kaldım dolayısıyla güç konusunda çok bilgi değilim)
    - ne kadar fazla şarj dayanımı o kadar iyi

Biliyorum çok fazla saçma sapan veya gereksiz detay verdim ama bir kere alınca uzun süre sıkıntısız sorunsuz kullanabileyim istiyorum

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

• Yukarida onerilen asusun kasasi cok kotuymus bilginize.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658
    Edit: su an indirimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralardaydim -- 27 Aralık 2016; 16:47:24 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Biraz müdürle bakındık ettik, max 3000e dayan dedi. Biraz baktım Msi GL62, Asus X550XV ve Lenovo IP510 lar var gibi görünüyor.

MSI aslında bana daha iyi bir tercihmiş gibi geliyor ama kasası sorunlu ve ısınıyor demişler. MSI'a 128GB'lik birde M2 SSD eklendi mi canavar gibiydi aslında :(

Asus'un aluminyum kasa ve işlemci olayı iyi ama onda M2 yok. Asus'unda kasa sorunlu deniyor.

Lenovo IP510da da U serisi işlemciler var. Daha onların kasa filan olayı nasıl bilmiyorum. Bu arada oyun olayı yok denecek kadar az olacak. Genel olarak eğlence ve ofis işi için sorun çıkarmasın ısınmasın klavyesi rahat kullanışlı birşey olsun daha önemli

Sizce bunlardan hangisi daha iyi bir seçenek olur? Veya başka bir öneriniz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyros -- 28 Aralık 2016; 18:36:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.