Şimdi Ara

ofm taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gaziantepsporu aldım.başlayalı 3 gün oldu ilk 2 takıma yenildim.çünkü taktikler nasıl olur bilmiyorum.bugün biraz kurcaladım 4-3-3 b kanatları kullan sert taktiği kullandım yarın i.bb maçı var sizce hangi taktiği uygulamalıyım?

• bende gaziantepsporum ofmde ilk iki maçımda yenildim.4-3-3 b bende kantaları kullan sert taktiği kullandım ve forvet:sadece atak ortasaha:forvete yardımcı ol defans:bekler ileri-geri
  • bende yeni başladım 2 tane 19 - 18 yaşında oyuncu aldım birinin 75 ofans gücü var diğerininde 75 ortasaha gücü var bunları kasıcam ben antremanla her neyse ben full atak oynuyorum 4-4-2 yaptım ilk 4 maçtır 1. maçı 4-0 yendim ama özel antreman falan kullanmıştım 2. maçta 1-1 berabere kaldım son 2 maçtır yenilmiştim şimdi 4-3-3 b yapmaya başladım takımı taktiklerim bekler ileri geri ortasaha forvete yardımcı ol forvet sadece atak yaptım alan savunması yaptım ofsayt taktiği hayır dedim oyun anlayışı hücum %70 pres hızlı top oynama yaptım bakalım ne olcak
  • Arkadaş çift kişilikli galiba
  • 4-5-1 B ile Crystal place ile Lig ikincisi olmuştum :)
  • Üzgünüm ama ss'yi aldım

4-3-3 kullan , paslaşarak oynat , sert değil normal oynat ve genç oyuncuları al geliştir
  • ben ajaxa geldiğimde 12 sıradaydı 6 günde 2 ciyim şu an(geldiğimden beri 5 galibiyet 1 beraberlik :D)) .... işte taktiğim
    oyun stilili:sert

kaleyi görünce vur

hücumcular:sadece atak

orta sahalar:forvete yardımcı ol

defanslar:geride kal

alan savunması

ofsayt taktiği :hayır
    oyun anlayışı hücun
    kontrollü oyun

pres %90 (eğer orta saha oyuncularınızın gücü 85 in altındaysa %90 yapın güçlüyse %100 yapın)
    diziliş:4-4-2 B

İŞE YARAMAZSA GELİN YÜZÜME TÜKÜRÜNN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Managerzone
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle söyleyeyim bilet günüm vardı alt hesaptan Bayern Münih'i aldım lig ikincisiydi ve liderle arada 10 puan vardı . Sezon'un ikinci yarısı yeni başlamıltı ve ilk maçı oynanmıştı bile . İlk yarının son iki ve ikinci yarının ilk maçını kaybetmişti . Yani üst üste üç maç kaybetmişti bununla da kaybetmemiş ilk sezon da üç beraberliği vardı . İlk sezonun son maçı lider Dortmund'la oynamış 4-0 yenilmişti ikinci sezonun ilk maçını Mönchengladbach'a 3-1 yenilmişti bununla da yetinmemiş kupadan da yine Dortmund'a elenmişti . Neyse ki geldim geçtim takımın başına geldikten sonra 16 maça çıktım ve hepsinde galip geldim 48 puan topladım ve işin ilginç yanı bu maçlarda tek bir gol bile yemedim üstüne üstlük 43 tane de gol atmıştım . Ama yine de bu ne şampiyon olmama ne de hedefi tutturmama yetmemişti . Buraya taktiklerimi yazıcam işinize yarıyacağından eminim diyebilirim ama lütfen dandik bir defansla bu taktiği uygulayıp tutmayınca da bana küfretmeyin benim en kötü defansım 90dı bunu yaparken . Lütfen kaliteli bir takımla uygulayın bunu ve takımınızın defansına devamlı genç ve kaliteli oyuncuları takviye etmeye devam edin örneğin Alaba , Papadopoulos . Aynı taktiği Tottenham'da da uyguluyorum tam takır işliyor ama yani Tottenham pek de Tottenham gibi değil takımı baştan yaptım eski kadrodan sadece : Caulker , Lloris , Bale , Sandro , Walker , Dembele , Holtby , Sigurðsson var he bir de Dempsey ve Lennon var ama onlar listede bayaadır satılmalarını bekliyorum .

Normal
    Kaleyi görünce vur

Hücumcular : Orta Sahayı Destekle
    Orta Saha : Defansı Destekle
    Defanslar : Geride Kal

Alan Savunması
    Ofsayt Taktiği : Hayır

Defansif
    Yavaş Oyun Kurma
    %70
     ofm taktikleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.