Şimdi Ara

ξ¿ξ---Ogame Başlangıç Bilgileri--- ξ¿ξ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
55.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaan_

quote:

Orjinalden alıntı: KueRaKa

Süper bir rehber olmuş, tebrikler

quote:

Orjinalden alıntı: HequeL

Yararlı Bir Konu Teşekkürler

bende teşiekkür ederim arkadaslar kusura bakmayın artık fazla takılamıyorum foruma üniv bitti sayılır son 2 haftam artık bu oyun yüzünden 1 senem uzadı sizde çok kafaya takmayın fazla zamanınız yoksa madenci taktigini kullanın ömrünüzü harab etmeyin:D bir ay içinde işe baslıyacagım artık o zaman görüşebiliriz ;)

oooooooooooo kaan üstad hoşgeldin bu benim yeni nick seni yeniden forumda görmek çok iyi olcak tecrübene ihtiyacımız var hala ve de merak etme bu oyunu oynayan olarak iki arkadaşız dersler iyi ank. ilk 5 teki anadolulardayız

başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum hangi evrende başlayacağını söylersen sevinirim tekrar hoşgeldin üstad

• kaan_ üstad yeni geldiğinde de bu kadar güzel ve uuuuuuuuuuuzun yazcaksan kolay gelsin
  • selam arkadaşlar forumda yeniyim sizlerle bir şey paylaşmak istedim yeni başladığım ogame oyununda (2. kez geri dönüşte denilebilir) bulunduğum pozisyona göre komşum sayılacak elemana bir saldırı düzenlemiştim herneyse filosunu indirdim vs... bir daha da üstüne gitmedim neyse eleman oyunu bırakacak heralde sizlerden özür dileyerek gönderdiği msj

07-24 00:53:10 XXL [8:230:8] Konu basligi yokCevapla
    NBR LAN AMIN OGLU AL GALAKS#304;N#304; GÖTÜNE SOK NONO#350;
    BU AMINA KODUMUN SANAL DÜNYASI SEN#304;N OLSUN BEN GERCEK DÜNYADAYIM BEKLER#304;M.
    neyse ben silkroad online oynarken yabancılardan birisi FUCK OFF TURKS SERVER İS FULL yazmıştı o an çok kızdım oyunuda bıraktım ko aynı şekilde neyse sağolsun böyle arkadaşlar sayesinda bu olay gerçekleşiyor şahsen eleman adına üzgünüm
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • bu yasıyı okuycağıma gider kendim örenirim saten okursam dünyada en iiler arasına girerim herhal olm kısa we öz olsun adam korkar kaçar o yüsden kısa ve öz lütfen kısa ve öz
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteorr77

selam arkadaşlar forumda yeniyim sizlerle bir şey paylaşmak istedim yeni başladığım ogame oyununda (2. kez geri dönüşte denilebilir) bulunduğum pozisyona göre komşum sayılacak elemana bir saldırı düzenlemiştim herneyse filosunu indirdim vs... bir daha da üstüne gitmedim neyse eleman oyunu bırakacak heralde sizlerden özür dileyerek gönderdiği msj

07-24 00:53:10 XXL [8:230:8] Konu basligi yokCevapla
    NBR LAN AMIN OGLU AL GALAKS#304;N#304; GÖTÜNE SOK NONO#350;
    BU AMINA KODUMUN SANAL DÜNYASI SEN#304;N OLSUN BEN GERCEK DÜNYADAYIM BEKLER#304;M.
    neyse ben silkroad online oynarken yabancılardan birisi FUCK OFF TURKS SERVER İS FULL yazmıştı o an çok kızdım oyunuda bıraktım ko aynı şekilde neyse sağolsun böyle arkadaşlar sayesinda bu olay gerçekleşiyor şahsen eleman adına üzgünüm

Nasıl yani biri sana oyunda küfretti diye sen direk oyunumu bırakıyorsun?

• ya açıkçası ogame i henüz bırakmadım ama ko yu ve silkroad oynamayı bıraktım resmen suyu çımış
  • 30. evrende heretic ittifağını kurduk istiyenler ittifağa alınır!!
  • ÇOK SAĞOL AGA
  • BEyler 6.358 puandayım

Metal Madeni (Kademe 17)
    Kristal Madeni (Kademe 17)
    Deuterium Sentezleyicisi (Kademe 17)
    Solar Enerji Santrali (Kademe 20)
    Füzyoenerji Santrali (Kademe 4)
    Robot Fabrikasi (Kademe 10) :)
    Uzay Tersanesi (Kademe 8)
    Bilimsel Arastirma Labarotuvari (Kademe 7)

Araştırmalar
    Casusluk Teknigi (Kademe 6)
    Bilgisayar Teknigi (Kademe 8)
    Koruyucu Kalkan Teknigi (Kademe 6)
    Uzay Gemilerinin Zirhlandirilmasi (Kademe 4)
    Enerji Teknigi (Kademe 8)
    Hiperuzay Teknigi (Kademe 3)
    Yanmali Motor Takimi (Kademe 6)
    Impuls( Içtepi ) Motortakimi (Kademe 6)
    Hiperuzay Iticisi (Kademe 4)
    Lazer Teknigi (Kademe 10)
    Iyon Teknigi (Kademe 5)
    Plazma Teknigi (Kademe 5)

Bombadımam gemisi dahil ona kadar olanların hepsi açık. 2 veya 3 güne kalmaz firkateynide açarım.Sonra plazma atıcılar.
    :) Nasıl gelişme iyimi daha 6. küsürlerdeyim :)

• hammadde yazan yeri bana açıklayabilirmisiniz
  • maasalah bayagi aktif bir forum hala bekliyorum arkadaslar hicmi online olan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: korhano

maasalah bayagi aktif bir forum hala bekliyorum arkadaslar hicmi online olan yok

Forum yeterince aktif fakat ogame bölümü değil soruna gelince cevap yazması çok uzun geldi be kardeş üşendim vallaNeyse biri gelip açıklar heralde
  • sende işi iyice kavramışsın
    peki kaçıncı sıradasın
  • saol arkadasım çok işime yaradı
  • Sağol Eline Sağlık
  • Yaw ben bu ogamene nasıl üye olacam?????

?????

• bEn nasıl üye olacagımı biri bana söle sinN oke mİİ

• kristal madeni 20 ===> 21 yapmak istiyorum kristal ve metallerim yeterli ama yüksletemiyorum neden olabilir
  • başka bir çalışman olabilir yanlız... 3 yıllık HORT !
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.