Şimdi elimde Roket silosu kademe 4 e yetecek kadar kaynak var sayılır.Sizce roket silosu kademe 4 mü yapsam yoksa bilimsel araştırma lab. kademe 7 ye çıkarıp hiperuzay tekniğini de 3 e çıkardıktan sonra hiperuzay iticisini kademe 4 e çıkarıp komuta mı yapsam???2. çok uzun
kardeş komuta şart!!! gezegenlar arası roket zaten sınırlı!!! ama çok harika!!! fazla uzağa roket gönderemiyorsun!!
Ben komuta yı öneririm!!!
quote:
Orjinalden alıntı: reeachtx
Şimdi elimde Roket silosu kademe 4 e yetecek kadar kaynak var sayılır.Sizce roket silosu kademe 4 mü yapsam yoksa bilimsel araştırma lab. kademe 7 ye çıkarıp hiperuzay tekniğini de 3 e çıkardıktan sonra hiperuzay iticisini kademe 4 e çıkarıp komuta mı yapsam???2. çok uzun
savunmasi guclu olan birine saldircaksan roket yap bence!!!
madem bu kadar kaynain var yap bence roket silosu ... oturduun yerden oynarsin oyunu amerkika gibi olursun tek tusla bitirirsin olayi ama menzil biras sinirli ....
valla ben oyunu oynuyodum ama oyuna gıremıyoruz sen gırebılıyosan roket sılosu yaptır ama hıperuzay da lazım bence
ya adamın madeni hazır duruyo şimdi gidicek iki saat hiperuzay filan falan bencede roket silosu yap kendi güneş sisteminin kralı olursun