Eveeeeet... OGame'de favori ittifağınız kim?Ben JB ittifağını beğeniyorum şu aralar(reklam yapmıyorum).Ya sizin favorileriniz?
evren 5 te dau adamlar 60 70 kişi ama en yakın takipcisi yarısı
Uludag.u
6.evren CT Chaos Teory
aman ittifak dediğin 20 kişiyi geçmeyecek biz evren 2 yi esir alacaktık şimdi dağılmasak hay gene duygulandım ne güzel günlerdi be . şimdi en kötü ihtimal ilk 10 da 3-4 kişi olacaktıkki herkesi indirirdik hepimiz msn den planlı yapıyorduk harekatları sen şu kadar g.d yolla yok ben yollıyım bu sefer falan muhabbetleri kısa sürdüğü için belkide tadı damağımda kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: Raskolnikov
aman ittifak dediğin 20 kişiyi geçmeyecek biz evren 2 yi esir alacaktık şimdi dağılmasak hay gene duygulandım ne güzel günlerdi be . şimdi en kötü ihtimal ilk 10 da 3-4 kişi olacaktıkki herkesi indirirdik hepimiz msn den planlı yapıyorduk harekatları sen şu kadar g.d yolla yok ben yollıyım bu sefer falan muhabbetleri kısa sürdüğü için belkide tadı damağımda kaldı
yaa raskolnikov um be bende 2. evrendeyim bi ittifak arıyorum. varsa sizin halihazırda ona katılayım yoksda da ben kurdum ona buyrun: Evrenin Hakimi Hem zaten sizin amacınızla da aynı adı taşıyo..