Şimdi Ara

OGame'de favori ittifağınız(kendiniz ittifağınız dışında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OGame'de favori ittifağınız kim?Ben JB ittifağını beğeniyorum şu aralar(reklam yapmıyorum).Ya sizin favorileriniz?

• evren 5 te dau adamlar 60 70 kişi ama en yakın takipcisi yarısı
  • Uludag.u
  • 6.evren CT Chaos Teory
  • aman ittifak dediğin 20 kişiyi geçmeyecek biz evren 2 yi esir alacaktık şimdi dağılmasak hay gene duygulandım ne güzel günlerdi be . şimdi en kötü ihtimal ilk 10 da 3-4 kişi olacaktıkki herkesi indirirdik hepimiz msn den planlı yapıyorduk harekatları sen şu kadar g.d yolla yok ben yollıyım bu sefer falan muhabbetleri kısa sürdüğü için belkide tadı damağımda kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

aman ittifak dediğin 20 kişiyi geçmeyecek biz evren 2 yi esir alacaktık şimdi dağılmasak hay gene duygulandım ne güzel günlerdi be . şimdi en kötü ihtimal ilk 10 da 3-4 kişi olacaktıkki herkesi indirirdik hepimiz msn den planlı yapıyorduk harekatları sen şu kadar g.d yolla yok ben yollıyım bu sefer falan muhabbetleri kısa sürdüğü için belkide tadı damağımda kaldı

yaa raskolnikov um be bende 2. evrendeyim bi ittifak arıyorum. varsa sizin halihazırda ona katılayım yoksda da ben kurdum ona buyrun: Evrenin Hakimi
    Hem zaten sizin amacınızla da aynı adı taşıyo..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.