Arkadaslar 1 yıldan fazla bir süredir ogame oynuyorum suan için sadece 29. evrende oynuyorum ve smdiden sonra sılmaya baslayacagım oyuna.suan 29. sıradayım ve lee ittifakındayım
sizin sorularınızı cevaplamak ve sizlere bir nebzede olsa yardım etmek istedim 11 ve 29 benim evrenlerimdir her türlü yardımı yapabilirim(ama kesinlikle mal istemeyin arkdaslar size saldıranı vururum ittifak bulurum ittifakınıza yardım ederim ama mal vermem haberiniz olsun:D)
sorularınızı bekliyorum aklınıza takılan soruları ve sorunları paylasın lütfen
Alabanda iyi bir yönetici mi ???
quote:
Orijinalden alıntı: kilit18
Alabanda iyi bir yönetici mi ???
İsim ne oradaki?
quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
İsim ne oradaki?
Alıntıları Göster
11 evrende sead denen herifi vursana gıçık etti beni gar yardımı istedim tınmadı .....
quote:
Orijinalden alıntı: Raskolnikov
11 evrende sead denen herifi vursana gıçık etti beni gar yardımı istedim tınmadı .....
evet arkadaşım bana yardım etsene sana özelden koordinatları atayım
quote:
Orijinalden alıntı: just_for_fun
iyon topunu dier sawunmalardan farklı ve güçlü kılan bir özelliği warmı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: just_for_fun
iyon topunun kalkan gücü fazladır yani bir nevi savunma araclarınızın düşman tarafından vuruldugunda aldığı zzararı azaltır. ama savunma basma dostum savunma gereksizdir
quote:
Orijinalden alıntı: ertus07
quote:
Orjinalden alıntı: just_for_fun
iyon topunun kalkan gücü fazladır yani bir nevi savunma araclarınızın düşman tarafından vuruldugunda aldığı zzararı azaltır. ama savunma basma dostum savunma gereksizdir
Alıntıları Göster
soru şu bana saldırdılar bütün savunma fln daılhı fakat savaş sırasında yakalayıcı roketler kullanılmadı onları nsl kullanıcaz boş boş duruyo ne işe yaroyo
quote:
Orijinalden alıntı: canus
soru şu bana saldırdılar bütün savunma fln daılhı fakat savaş sırasında yakalayıcı roketler kullanılmadı onları nsl kullanıcaz boş boş duruyo ne işe yaroyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: canus
yakalıyı roketler sadece G.A.R ları engeller yani biri sana G.A.R ile saldırırsa onların sawunmana girmesini onler
quote:
Orijinalden alıntı: ManiA_ButcheR
quote:
Orjinalden alıntı: canus
yakalıyı roketler sadece G.A.R ları engeller yani biri sana G.A.R ile saldırırsa onların sawunmana girmesini onler
Alıntıları Göster
Benim 2 sorun var. 1 ) ''k'' ne kadara eşit oluyor 2 ) ''m'' ne kadara eşit oluyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Quike
Benim 2 sorun var. 1 ) ''k'' ne kadara eşit oluyor 2 ) ''m'' ne kadara eşit oluyor...