Şimdi Ara

Ogame'in en kalabalik ittifagi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ogame'de ki en kalabalik ittifak hangisi? Benim oynadigim 13. evrende Bigbang ittifaki var. Su anda 104 kisiler. Dolayisiyla bilimsel arastirmada 1., filo ve puanda ilk 20deler.

Yok mu arttiran? Sallamayin ama dogru yazin....

• 300 kişi vardı ben 20. evrende oynarken fenerbahçe ittifagında
  • quote:

Orjinalden alıntı: uconn huskies

Evet ogame'de ki en kalabalik ittifak hangisi? Benim oynadigim 13. evrende Bigbang ittifaki var. Su anda 104 kisiler. Dolayisiyla bilimsel arastirmada 1., filo ve puanda ilk 20deler.

Yok mu arttiran? Sallamayin ama dogru yazin....

evt bende onun üyesiyim bi 104 bi 114 kişi oluyolar

• Tag BigBang
    Isim BigBangBigBang
    Üyeler 104 (Üye listesi)
    Mevkiin AnkaraGrubu
    sirküler mektup sirküler mektubu gönder
  • 104 kişimi herkfadan bi ses :) tam bir karmasa yani..ittifak dedigin en fazla 30-40 kisi fazlasi karisştirir ortamı
  • Ewren 1 de 81 kişilik GC ittifağı waar şuan daha önce cilginla vardı 110 kişiydiler ama okadar kişiyi kaldıramadı ittifak dağıldı
  • 8. evrende var 3-5 haftaya kadar 212 kişlerdi şimdi yaklaşık 75 kişi kalmışlar

Tag troy
    Isim uzay komandolari
    Üyeler 75

şimdi yeni bitane çıkmış 8 de

Tag TURANBiR
    Isim TURK DUNYASI
    Üyeler 99
  • 2.Evrende en kalabalık 69 kişilik 12.sıradalar ama 9 kişilik 6.sırada bir ittifak var puan ortalamları 1446 daha yüksek ortalamaya sahip bir ittifak var mı???
  • Ben 6. evrendeyim su an yeni acilan kemalist ittifagi 97 kisiyle en cok uyesi olan ittifak galiba
  • Bence kalabalık olması önemli değil 1-2 saat içinde okuyamıyacağın kadar çok sirkü geçer ne yapıcaksın o kadar sirküyü o yüzden puan ort. en çok kimin ona bakmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemins

Bence kalabalık olması önemli değil 1-2 saat içinde okuyamıyacağın kadar çok sirkü geçer ne yapıcaksın o kadar sirküyü o yüzden puan ort. en çok kimin ona bakmak lazım...

Nerde cokluk orda ..luk dogru soluosun
  • walla 15 te en kalabalık değil de 1. ittifak

1 * ENTROPi 41 13851 337

budur :)

41 kişi
    bin puan 13851
    kişi başına 337 puan ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .KafKef.

300 kişi vardı ben 20. evrende oynarken fenerbahçe ittifagında

şimdi 104 ve en kalabalık
  • herkes bir sirkuler atsa, oyunu aciyon, 100 yeni mesaj. msj okumaktan oyunu oynayamazsin.

Bigbanglilere soruyorum. O kadar adam napiyonuz abi, bi ise yariyor mu bari kalabalik olmak. Yoksa sadece kuru kalabalik mi?

Bir ara butun evren bigbang'e uye olacak diye cok korktuk...
  • Bencede o kadar kalabalık çekilmez yaa ayrıca saldıracak adamda bulamazsın ki herkez ittifaktan
  • En iyisi 10-15 üyeli olur bence gerisi ya çok az yada fazla olur
  • 4. evrende 90kişili bir ittifak var
  • Biz ugur deniyoruz. 13 kisiyiz :o))) Su anda 41. yiz. 41 kere maasallah :o)
  • uconn huskies bende 13. evrende oynuyorum bigbang alt ittifagı kuracaklardı ama itirazlar çıkınca 20k altını attılar eskiden 163 kişi olduğunu bile gördüm bir aralar şimdide 10.lar sen hangi ittifaktansın
  • sira ittifak uye bin puan uye basina
    2 * FDRSYN 223 15444 69

9. evrenın en kalabalık ittifagı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.