Şimdi Ara

Ogame'in en kalabalik ittifagi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

quote:

Orjinalden alıntı: hakanzeus

sira ittifak uye bin puan uye basina
    2 * FDRSYN 223 15444 69

9. evrenın en kalabalık ittifagı

eet bizim ittifak suanda ogame.com.tr de en kalabalik ittifak rekorunu kırdık ittifak sayfasında on/off we sirkü kapalı haberlesmeyi forumumuzdan yapıyoruz öle cok kargasada yok suan 263 kişiyiz galiba

kuru kalabalik yani. Ne faydasini goruyorsun o kadar kalabalik ittifaka uye olmanin cok merak ettim cidden.
  • ben 128 kişilik ittifak gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

quote:

Orjinalden alıntı: hakanzeus

sira ittifak uye bin puan uye basina
    2 * FDRSYN 223 15444 69

9. evrenın en kalabalık ittifagı

eet bizim ittifak suanda ogame.com.tr de en kalabalik ittifak rekorunu kırdık ittifak sayfasında on/off we sirkü kapalı haberlesmeyi forumumuzdan yapıyoruz öle cok kargasada yok suan 263 kişiyiz galiba

Kuru kalabalıktan başka bişey değil ayrıca nerde çokluk orda b*kluk
  • 24.evrende en guzel bizim ittifak toplam 10 kisi ne kavga eden var neden bagirip çağiran siralamada 46. oyuncuların coğu ilk 1500 de ama ilk once cogu daha noob du orda gelişip oyle olduk 1500 de çok adam iyi degil az kişi olup icraat yapmak daha onemli
  • 279 kisi yiz 9. evren ikincisiyiz herkezi bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oht

279 kisi yiz 9. evren ikincisiyiz herkezi bekleriz

Ogame'in en kalabalik ittifagi

• fdrsyn benim ittifakım :)
  • quote:

fdrsyn benim ittifakım :)

1 dakkada 50 tane sirkuler geliyordur herhalde:)
  • bizim bi ittifak vardı 1. evrende HAUNT3RS diye 93 kisi olduk bizamanlar ama sirkü sadece 50.000 üstüne acıktı öyle rahat oluyodu
  • az olacaksın , öz olacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: overlord

az olacaksın , öz olacaksın

• 3 kişiyiz biz

bi kişi daha çağırıyorum da gelmiyo işte
  • 20 evren uk 75kişi d.o.l (çinli ittifak evren 2.si + evren 1. si ittifakta çinli ve bunların kankiler, iyiler gim e gidiyo.evren 1.si) (şu anda bi bu açık ilerde yazarım diğer yerlerdekileri de.) (ben bu çinlileri sevmiyoooommmmm gime giriş şartı çince bilmek yahu! sırf burası değil de de de çinli istilası var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 18 Haziran 2006; 19:37:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .KafKef.

quote:

279 kisi yiz 9. evren ikincisiyiz herkezi bekleriz

Ogame'in en kalabalik ittifagi

yuhhh

Sirküler eğer herkese açıksa vay o ittifağın haline...

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Önemli olan ittifaksız bir yerlere gelmek....

katılmıyorum aslında söyle güzel bir ekibin olacak dağıtamayacağın adam olmaz. Herkezin bir işi olacak çok güçlü olmayanlar gd cilik vb yapacak mesela felan. Takım oyunu olacak. 1 kez böyle bir itifakta bulundum (uzun bir süre de de 1. 2. 3. evrenin tozunu attırdık bizim ittifaktan birine sonda bile atan yoktu düşün adam ilk 100 de bizim 1000 küsürdaki adama sonda atmaya tırsıyo.Bizimki boyuna sağı solu sondalıyo. komikti) umarım böyle bir itifak yine oluşur da yine zevkle oynarım bu oyunu. (işin savaş kısmını salla adamlarla günde 10 saatten fazla muhabbet ediyoduk kankiden öteydik gırgırı şamatası yeterdi zaten.1de 2.de 3.te 4te radarlayamadığımız bölge yok gibiydi.) Şu anda pekte zevkli değil açıkçası. Ama oyun ittifak olayını geliştirmeye çalışıyor bu güzel bir çalışma . bir duyuma göre (kaynak pek sağlam değil) ittifak olayı kökten değişecekmiş ve oyun gerçekten takım oyunu haline gelecekmiş. (bu birçok kişiye oyun bıraktırır sanırım ama umarım yaparlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 18 Haziran 2006; 20:44:02 >

• İttifak bu oyuna zevk katan unsurların başında geliyor. özellikle de ittifak savaşlarında tüm üyelerin birlikte bişeyler yapması çok hoş oluoyr. Ayrıca bu sayede bi çok kişiyi tanıyabiliyorsun
  • en kalabalık biziz 11. evren ATOMIC 4 üyemiz var 411. sıradayız
  • 5.evrende
    Tag KEMALIST
    Isim KEMALIST DEVRIM ORDUSU
    Üyeler 111

dogal olarak arastirmalarda 1.siradalar
  • Savasi saldiran taraf kazandi!
    Ele geçiriyor
    28816 Metal, 13241 Kristal ve 20635 Deuterium

Saldiran taraf toplam 0 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 718000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 18600 Metal ve 31800 Kristal.

bigbang'a sevgilerimi sunuyorum.ogamenin resmi forumlarında zaten bu kullanıcı adıyla takılıyorum.bigbang ittifağı 6-7 tane güçlü üyenin himayesindeki üyelerden oluşuyor.benim bildiğim ittifakta 400k puanlı adam da var,0 puanlı üyede.o ittifakta durulmaz bence sirkülerden geçilmiyor...ayrıca 684651 kişiyle 1. olmaktansa 13.evrende kendi ittifağımdaki gibi takılıyorum.15 kişiyiz 64. sıradayız.bigbanglı bi arkadaş bana biraz kabaca davrandı.artık bigbangın savunmalarını vuruyorum.filo bırakmıyorlar.hep kaçıyorlar...

bu arada bir arkadaşımız yazmış 13.evrende sömleri silindi diye.ittifağın adı baracuda.sömleri silinen arkadaş da trabzonspor.485m maden yardımı almıştı benim bildiğim.baracuda'da olmak bir ayrıcalık.herkes giremiyor ne yazıkki.baracuda madencilerle ayakta duruyor.13. evren birincisi hayatinin ana gezegeninde metal madeni 33. kademede.ana gezegeninden 165.000 puan geliyor nerdeyse ve hepsi bina.böyle bir ittifak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStarters -- 22 Haziran 2006; 1:06:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.