Şimdi Ara

Ogame Rehberiniz... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
20.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MyGkhn

up

Ulan bari post kasıcaksınız adam gibi kasın bu konu zaten üst konu akıllı arkadaşım
  • bn oyuna yeni bşladım..
    eline sağlık bi sürü şey yazmışın ama bn çoğunu anlamadım mesala en basitinden KN ve NOOB ne??????????
  • Kn=Küçük nakliye
    Noob=Ezik yani oyunda 5000 puan altı kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCoHoL111 -- 15 Temmuz 2007; 16:11:53 >
  • bende oyuna 18. gezegende başladım hala kavrayamadım oyunu sadece metal kristal falan seviye geliştiriyorum ne işe yaradığını bilmeden işte
  • ben ogame'ye giriyorum ama hep tatil modu diyor.
    Bu ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraklogoglu

ben ogame'ye giriyorum ama hep tatil modu diyor.
    Bu ne demek?

Tatil moduna almışsın oyununu demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonslayer_98

quote:

Orjinalden alıntı: netfaresi

quote:

Orjinalden alıntı: mustafayilmaz

bu sömürgeciliği nasıl yapacağız

bir tane koloni gemisi yap, ondan sonra o gemiyi güneş sistemindeki boş bir koordinata sömürgeleştimek görevi ile gönder. koloni gemin ilgili koordinata ulaşınca nur topu gibi bir sömürgen olur

benim mesela 6 sömürgem var puanım 6345

ya ben bu işi yapamadım bir türlü nasıl yapıcaz ayrıntılı olarak anlatsan
    neyse zar zor yolladım bir tane koloni gemisi bakalım ne olacak sonuç epey uzağa gitti çok enerji harcarsa zarar etmeyelim sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sero77 -- 1 Eylül 2007; 12:15:09 >

• Üretim faktörü: 1
    Gezegendeki Hammadde Üretimi "Ana Gezegen"
    Metal Kristal Deuterium Enerji
    Ana gelir 20 10 0 0
    Metal Madeni (Kademe 16) 1.985 0 0 662/662 %90
    Kristal Madeni (Kademe 17) 0 1.719 0 859/859 % 100
    Deuterium Sentezleyicisi (Kademe 13) 0 0 515 898/898 %100
    Solar Enerji Santrali (Kademe 18) 0 0 0 2.002 %100
    Füzyoenerji Santrali (Kademe 5) 0 0 -81 403 %100
    Solar Uydu ( 5 Adet) 0 0 0 180 %100
    Depo kapasitesi 400k 400k 300k - hesapla
    Toplam: 2.005 1.728 434 165
    bu sistemle çok az maden üretiyorum hele kristal çoğalmıyor metal 90 bin kristal 20 bin oluyor bu seviye'de günlük eretimin ne kadar olması lazım normalde
  • bilgiler için cok teşekürler çok yardımcı oldun...
  • arkadaşlar ogame' de gezegen e giriyorum yukarıda metalin falan sayısını gösteriyo ya onların yanında bide karanlık madde çıktı. kötü bişey mi ? o nedir lütfen yardım şimdiden teşekkürler...
  • Hmm oda neymiş...

Galakside çöp ü demiyon sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 9 Eylül 2007; 9:48:57 >
  • yok ya sanmam öle bişey olduğunu çünkü altında sayısıda war kaç gündür sıfır. karanlık madde mi üreticez napacaz ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkliali

yok ya sanmam öle bişey olduğunu çünkü altında sayısıda war kaç gündür sıfır. karanlık madde mi üreticez napacaz ??

Karanlik Madde Eklentisi
    Madde normal siparis yontemleri ile alinir ve commander ve/veya subay kiralamak icin kullanilabilir. Bu maddeyi alarak commander ve/veya Officer kiralamak icin birden fazla siparis vermeniz gerekmicek, Karanlik maddeyi istediginiz secenekte kullanmak sizin tercihinizde.

Ek olarak Karanlik madde herhangi bir abonelik sistemine bagli degildir.

Zamanla diger ulkeler dahil her ulkeye eklenecek olan Karanlik Madde sadece yeni bir on-odemeli hizmet satisi olarak dusunulmeli.

Chok sorulan sorular hakkindaki bazi aciklamalar :

1) Yagmalandigimda Karanlik Maddemi kaybeder miyim?
    - Hayir, karanlik madde yagmalanamaz. (Karanlik madde oyunun oynama yonune degil, daha oncede bahsettigim gibi odeme bolumune bir eklentidir)

2) Su an aktif olan commander ve/veya subay aboneliklerime ne olacak?
    - Normal fiyatindan ve her zaman ki gibi siz iptal edene kadar devam edicek.

3) Benim commander aboneligim var ve Karanlik Madde aldim, simdi ne olacak?
    - Su an karanlik maddenizi kullanmak icin sadece subaylari kiralamak icin kullanacaksaniz yada commander aboneliginizi iptal edip, commander icinde kullanabilirsiniz.

4) Karanlik maddemi baska bir oyuncuya nakliye edebilir miyim yada gonderebilir miyim?
    - Hayir bu mumkun degil, Karanlik madde diger 3 ana maden gibi oyunun icinde bulunur ama nakliye edilemez.

5) Karanlik madde son kullanma tarihi nedir? aldiktan ne kadar sonra kullanabilirim?
    - Karanlik maddenin son kullanma tarihi yoktur, istediginiz zaman istediginiz sekilde kullanabilirsiniz.

6) Hangi zaman araliklarinda commander veya subay kiralayabilirim?
    - Karanlik madde kullanarak 1 haftalik ve 3 aylik commander alinabilir. Haftalik commander alimi, alimda esneklik saglayacak.

7) Metal kristal veya deuterium u para ile alabilir miyim
    - HAYIR

cool Karanlik madde casus raporunda gozukur mu?
    - Hayir.

GameForge GMBH

Yukaridaki yazi Gameforge un karanlik madde ile yaptigi aciklamanin cevirisidir.

** Not : Karanlik madde eklentisi, alinmasi oyunda kolaylik sagliyacak bir eklenti degil, ozellikle haftalik commander ve/veya subay alinabilmesini saglayarak sadece odeme seklinde kolaylik sagliyor.**

**Not2 : Bu eklentinin gun icinde aktif edilmesi bekleniyor

OGAME.COM.Tr FORUMUNDAN ALINTIDIR

• OYNUYORUZ BAKALIN E OLACAK:d
  • Abi isterseniz şöyle 15.000 puanlarda ogame hesabı arıyom takas yapılacaktır (Gladiatus hesabı) 5000 itibarı var süper giysileri var kademe 10 ...
  • fayalı ve sabırlı anlatımınız için teşekkürler..... Umarım faydasını görürüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy90

arkadaşlar anagezegen biraz küçükmüş bunu daha yeni anladım.
    162 mi ne.daha metaller 25. kademe olmasına rağmen 135 e felan geldi.
    4 tane sömürgem var birisinin büyüklüğü 225.
    bari orda bina yapıyiim diyorum ama sömürgede yaptığım binalar bana puan kazandırıyormu.
    yoksa puan kazandırması için ordaki metalleri sadece ana gezegendemi harcamak gerekiyor.?

Birisi cevaplayabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: placeformyhead

quote:

Orjinalden alıntı: aksoy90

arkadaşlar anagezegen biraz küçükmüş bunu daha yeni anladım.
    162 mi ne.daha metaller 25. kademe olmasına rağmen 135 e felan geldi.
    4 tane sömürgem var birisinin büyüklüğü 225.
    bari orda bina yapıyiim diyorum ama sömürgede yaptığım binalar bana puan kazandırıyormu.
    yoksa puan kazandırması için ordaki metalleri sadece ana gezegendemi harcamak gerekiyor.?

Birisi cevaplayabilir mi?

sömürgede yaptığın madenlerdende puan kazanırsın.Konuyu açan arkadaşın anlattığı taktiklere gelince.Söylediklerinin hepsine katılıyorum.Sadece biri dışında.Sakın bu hataya düşmeyin.Yaklaşık 100sloar uydu basın demiş.Bu çok büyük bir hatadır.5000puan olduğunuz anda biri gelip sırf solarların harabesi için saldırır ve harabeyi toplayıp gider.Bu yüzden enerjiniz - siye düşer.Üretim yapamassınız ve filonuz vurulur.Çok ileri gitmeye gerek yok 2000puanda 10.000 puandaki biri gelip dağıtabilir.

• Bu konu çok güzelde ben şöyle sayfalar dolusu bir Ogame Rehberi istiyorum PM ile bilgi verirseniz sevinirim...
  • Ya solar uydu felan basmayın.
    Biri bi gircek gezegene hem madenler gitcek.
    Solar enerji basamıcan filo gitcek.
    4Ever Solar Enerji Santrali!...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.