Şimdi Ara

Ogame Rehberiniz... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
20.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar kısayolları sanırım ama nedense işlemiyor bende. bastığımda altta bir link gibi birşey veriyor ama açmıyor hemen gidiyor.

fakat üstte sol menü kısayollar ile de kullanılabilir diyor.

ilk kez karşılaşıyorum bunlarla.
  • Selam arkadaşlar. Az önce OGame skinleri aramak için bi girdim takıldım kaldım walla bu siteye. OGame hakkında yazdıklarınızı okudum da, emek harcayıp paylaşanların ellerine sağlık. Hemen üye oldum foruma da zaten. Bi de bi arkadaşın yazdığı mesaja fena güldüm Sanırım şöyle bi şey yazmıştı - Yaw ben herkesin gezegene bakıyom saldırmak we nakliye yazıyor, benim gezegene bakıyorum da konuşlandırmak we nakliye war :) Garibim kimseye saldırma hakkının olmadığını sanıyordu herhalde. Neyse aranıza ilk burdan başlayarakhoş geldim. Bundan sonra buralardayım ben de 15. ewrenden burdayım. nick im cLaSS CHariSMa yine
    Tetikçi yi biliyorum, ona kamikaze yapıldığı zaman ben de orda oynuyordum nick im TEMRANi ydi orda. 19. ewrenin en kral oyuncusu ZIPKIN dır ama ;)
    Sana da selam Tetikçi.

Ayrıca 57. alay dan we Sancak tan ben de nefret ediorum. Tüm ewren grewe girmişti Adalet die onun için cezasının açılmasından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLaSS CHariSMa -- 30 Temmuz 2006; 21:13:40 >

• Hoşgeldin aramıza
  • Hoş buldum , şimdiden post kasmaya başlayım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLaSS CHariSMa

Hoş buldum , şimdiden post kasmaya başlayım hemen

Vakit kaybetmeden başla
  • bencede taktik konularını oku ve armıza hoş geldin benimde 15 de var ama pek kullanmam 22 deki süper
  • Arkadaşlar nereye yazsam diye düşüm düşüm düşündüm topik mi açsam yoksa başka yere mi yazsam sonunda buraya yazıyorum:
    ÖNEMLİ:
    -hesap hacklemek ve şifre çalmak gerçekten birhayli kolaylaşmış ve yaygın sayılır. buna karşı yapabileceğiniz bazı güvenlik önlemleri var
    bildiklerim:
    1.msn adresiyle ogame hesap adresi aynı olmasın
    2.modeminize arasıra reset atın
    3. bilgisayarda mutlaka bir firewall ve antivirüs kurulu ve güncel olsun (belki antihacker da) (konuyla ilgilenen arkadaşlar bekli daha iyisini önerir benim kullandığım kaspersky+zonealarm)
    4.bir hesabın mail adresi 1 haftada değişir hesap verirken ve alırken bunu gözönünde tutun.
    5.çok iyi bir hesabınız varsa ve eğer mümkünse bir başka bilgisayarda (laptop ta mesela) oynayın
    6.proxy kullanbiliyorsanız kullanın
    7.dışarıdan bir yerden hesabınıza girmeniz gerektiğinde gelince mutlaka hesabınızın şifresini ve mail adresini-mail adresinin şifresini- değiştirin.
    8.periyodik olarak şifrenizi değiştirin (örneğin 3 günde 1)
    9.şifreniz harf rakam karışık birşey olursa ve yeterli uzunlukta olursa bulunması zorlaşır (ör: K34jUt82McdA7Slp54S) (hatırlamak için bi hatırlatma kağıdı kullanın bilgisayarınıza kaydetme.)
    10.mail adresinin şifresini de belli periyotta değiştirin.

not: gmailden 50 tane hesap alın ayrı şifreler , kullanıcı adları verin sırasıyla oyunun mail adresinizi değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 3 Ağustos 2006; 3:01:53 >

• Arkadaşlar bu ay mevzusuyla ilgili de bi çok topik var bildiklerimi anlatayım umarım biri burayı okur da günde 50 kere aynı şeyi yazmak (hatta bazen copy paste ypmak zorunda kalmayız)

Ay Oluşturmak:
    Her 100k (k=1000) HA (harabe alanı) 1% ay oluşum ihtimali verir. HA nın içindeki malzemenin ne olduğu (kristal veya metal) ay oluşum şansını ve büyüklüğünü ETKİLEMEZ. 86 HA (hafif avcı) %1 ay oluşum şansı verir. Ay denemesinde ha nın kullanılma nedeni metal ağırlıklı bir gemi oluşu (1:3) ve metalin daha ucuz bir malzeme oluşudur. (ha yerine istenilen gemi -casus sondası dahil her gemi- kullanılabilir) Ayın büyüklüğü ayın alanının yani üstüne yapılabilecek maksimum bina sayısını ve ay yok etme ihtimalini etkiler. Ay büyüklüğü için bir olasılık dağılım fonksiyonu çalışır 1% ile 8000 lik ay mümkündür (1%0000000 belki daha az.) genellikle 1% ile küçük aylar oluşur. 20% ile oluşacak ayların alanı için 8000 üstü kesindir. (20% üstüyle ay oluşursa kesinlikle 8000 üstü olur)
    Ay Denemesi:
    ay denemesi için adminden izin almanın dışında birşey gerekmez . İzin alındıktan sonra saldırı kuralları geçerli değildir fakat puanı düşük oyuncu puanı yüksek oyuncuya ay oluşturma bahanesiyle HA alanı oluşturup haksız kar sağlatamaz. Ay denemesi için başka bir evrende oynayan bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz (rica edin gelsin bir hesap açsın 5000 i geçsin bolbol ha yapsın ve saldırsın aynı şeyi siz de ona başka bir evrende yapabilirsiniz.)

S=ayın büyüklüğü
    D=ölüm yıldızı sayısı
    ayın alanı=karekök(S/1000)
    ayın yok olma ihtimali=[100-kök(S)]*kök(D)
    ay yok etmekte kullanılan ds nin yok olma ihtimali=kök(S) / 2

• yaw arkadaşlar tüm dünyanın tek bir adreste buluşup da oynadııı bi site var mı? yani ogame.com falan mı?
    ben tr de oynuyorum da o yüzden sordum...!!!
  • www.ogame.org
  • ARKADAŞLAR AY ÇIKARMANIN YOLU VAR MI BİR SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolganinho

ARKADAŞLAR AY ÇIKARMANIN YOLU VAR MI BİR SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?

Şans işi ay çıkarmak
  • COK YARARLİ BİLGİLER

Ogame Rehberiniz...
  • arkadaşlar ben yeni buraya kayıtlı oldum. 7. evrende 35k küsür puanım var. Bence en iyi taktik şu: ilk olarak düşüneceksiniz en başta arkadaşın belirttiği gibi zamanınız bolsa şöyle yapın ilk olarak hammadde üretiminiz size eyetcek kadar olsun başlangıçta metal 15 kristal 13 deteryum ise 8 olursa işinizi başlangıçta görür. ama burada en önemlisi çoğu kişinin yapmadığı solar enerji . bunu ya binalarla yada tersane de solarlarla sağlayabilirsiniz. bence kristal madeni kadar solar enerji santrali basın . 30 solar uydu işinizi görür herhalde onu o zaman siz hesaplarsınız ama hepsini harfiyen uygulamayın. asıl taktik sizin içinizden ürettiğiniz taktiktir. şu başalrdaki taktiği ve diğerlerini benim söylediğim izi takip ettirdiğiniz taktirde sessizce gelişirsiniz.

• Ben ayla ilgilide soru cevaplayayım. Arkadaşlar ay tamamen şans işidir. yani en fazla %20 oluyor ihtimal .benim 4 ayım var hepsinin de %8 civarıydı. %6-7 ile%10-11 arası cıkması daha yüksek diye düşünüyorum .
  • tetikçi kruvazor çok gereksiz bi gemi demi$sin ve yanılmışsın... Genel olarak güzel $eyler var ama bir çok hatalı yer de var
  • Hp

hp

HP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 23 Ağustos 2006; 0:41:40 >
  • saol işe yarar umarım
  • bence süper
  • Benim oyun stilimde kru ya yer yok :) Ha + Kom ve İleride AA bşka gemi basmıyorum ve su an oynadıgım evrende Tabiri caizse anasını aglatıyorum ortalıgın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.