Şimdi Ara

Ogame Rehberiniz... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
20.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tkots

3.Vista Ultimate
    x x m x x
    x x x
    70 aralıkla ana gezegen ve sömürgeler yerleşecek (x x arası 70 xm arası da 70)
    yine 3 slot casus sondalarına ayrılacak fakat bu biraz daha az önemdeler. Her sömürgede 20% ile oluşturulmuş ay olacak (8000 üstü) Her sömürgeye 6. kademe radar istasyonu kurulacak (oyunun hayli ileri zamanlarında). Filo ağırlıklı bir gelişim izlenilecek.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tkots

Ogame Ileri Başlangıç Stratejileri
    Anlatacağım 3 taktiği de 3. evrende alman-italyan bir arkadaştan öğrenmiştim (oyunun başından itibaren ilk 100 den çıkmadı genellikle ilk 10 daydı.)
    Not: Anlatacağım stratejiler oyunu kısa süre oynayacak arkadaşları için pek gerekli değildir evren yaşlandıkça bu stratejilerin değeri oldukça artar.

Vista (benim deyişimle koridor) Tekniği:
    1.Vista Defansive:
    formasyon:
    I X X I 1ler
    I X M X I 2ler
    I X X I 3ler
    I X X I 4ler
    sömürgeler X ile ana gezegen M
    gezegen yerlerinin hesabı :
    galaksi sayısı*1/3 =>1. sömürge
    galaksi sayısı*2/3 =>2. sömürge
    1lerde 2lerde ve 3 lerde aynı biçimde oluşturulmalı.
    gezegen alanları büyük tutulmalı (220 ve üstü kabul edilebilir bir büyüklük) bunlar yerleşik gezegenler olacaklar. 8 sömürge slotunun 8 i de kullanıldı ana gezegen ise galaksi sayısı/2 de mümkünse soğuk bir yerde olmalı (oyuna başlamak için en iyi gezegenler soğuk gezegenler : deut üretimi soğukta artar fakat solar uydudan alınan verim düşer 20+max/4,9 dan sonraki gezegenler soğuktur.) Yerleşim için yine soğuk yerler tercih edilmeli
    Gezegenlerin büyüklük dağılımları şekildeki gibidir:(y ekseni ortalama alanı gösterir)

ayrıca 1.2.3. gezegenlerin alan dağılımları sivri ve asimetsik(sağa çarpık) ; 4.5.6. gezegenlerin alan dağılımları normal simetrik ; 7.8.9.10. gezegenlerin alan dağılımları basık simetrik , 11.12.13.14.15. gezegenlerin alan dağılımları basık asimetsiktir (sağa çarpık).
    Alanlar:
    Xort 60%
    1 64 48-80
    2 68 53-83
    3 73 54-82
    4 173 108-238
    5 167 95-239
    6 155 82-228
    7 144 116-173
    8 150 123-177
    9 159 129-188
    10 101 79-122
    11 98 81-116
    12 105 85-129
    13 110 60-160
    14 84 42-126
    15 101 54-149
    Gezegenlerin yerleri bulunduktan sonra savunma oyunu oynayacağız sadece kn ve casus sondası oyunun ilerleyen bölümlerinde bombardıman gemisi (opsiyonel) yapacağız. Bu stratejinin genel amacı bütün alana ulaşabilme ve casus sondası ile malzeme kaçırma ve madencilik. Bir daha tekrarlamakta fayda var bu strateji uzun süreli bir strateji dahası başlangıç için gerçekten uzun zaman isteyen ve zor bir strateji.karlı inaktif oyunculara (gece 1 de tr saati yenilenir) deuterium bizim oraya gitmemizi karşılayacak sayıda fakat 9 kereyi geçmemek sartıyla saldıracağız. Bunun için bir database tutun 1,2,3,4 tek, bütün galaksileri listeleyin maden durumlarına bakın ve not edin (inaktif oyuncuları görebileceğiniz bir renkte belirtin). Aktif ve az savunmalı oyunculara her gezegende mevcut olan gezegenler arası roketlerle saldıracağız ve ardından causus sondası saldırıları. Bütün gelirinizi madenlere ve yanmalı motor takımı , caususluk tekniği ve impulse a yatıracağız. (yanmalı motor takımı 1. öncelik) ufak ve uzak saldırıları kn lerle yapacağız. Madenci olduğumuzdan malzeme için bize gelecek saldırıları karşılayacak caydırıcı bir savunmamız olmalı savunmamız;http://ogame.wikia.com/wiki/Defense deki oranlara göre olmalı;
    Build 5 Rocket Launchers for every Small Laser. // her 5 rokete 1 hafif lazer //
    Build 1 Heavy Laser for every 4 Small Lasers // her 4 hafif lazere 1 ağır lazer //
    Build 1 Ion Cannon for every 12 Small Lasers // her 12 hafif lazere 1 ion //
    Build 1 Gauss Cannon for every 30 Small Lasers //her 30 hafif lazere 1 gauss //
    Build 1 Plasma Turret for every 100 Small Lasers //100 hafif lazere 1 plazma //
    Build 1 Small Shield Dome when you reach 20 Small Lasers //20 hafif lazere ulaşıldığında k. kalkan//
    Build 1 Large Shield Dome when you reach 100 Small Lasers //100 hafif lazere ulaşıldığında b. kalkan //

That means when you acquire 100 Small Lasers, you should have: (100 hafif lazere ulaştığımızda;)
    500 Rocket Launchers
    25 Heavy Lasers
    9 Ion Cannons
    3 Gauss Cannons
    1 Plasma Turret
    1 Small Shield Dome
    1 Large Shield Dome
    ye uygun katlarda savunma yapacağız. Maden seviyeleri ESİT olacak (oyunun başı hariç oyunun başlarında eşit kristal metal madeni 3 eksik seviye deut madeni kullanılabilir.)(deut maksimum 1 seviye düşük olabilir.)

quote:

2.Vista Aggressive:
    Bu sefer gezegen yerlerimiz biraz farklı
    I x x I
    I x Mx x I
    I x x I
    ana gezegen galaksi sayısı/2 de yani 500/2=250 de. Ana gezegenin bulunduğu yerde 1 tane daha sömürgemiz olacak.! sömürge slotumuz açık ileride 1 ler 2 ler 3 ler de savaş bittiğinde savaş yavaş yavaş 4 5 6 lara sıçradığında avlanmak için kullancağız.Yine savunma oyunu gibi causus sondası ve gar ları kullancağız fakat bu sefer bu saldırıları sadece herzaman açık bırakacağımız 3 filo slotuyla yapacağız. Sömürge yerleri yine savunma oyunundaki gibi. Gezegenlerimizi 9 lardan seçmeye çalışacağız ve yine 220 den büyük yerler arayacağız. (9 lar alan sıcaklık bakımından bizim işimize yarayacak yerler) filoyu ;
    6ha başına 1 kruva
    6kruva başına 1 komuta

her komuta başına 4 muhrip
    her 150 komuta başına 1 ölüm yıldızı

her komuta başına 3 gd
    saldırı ordusu çok küçük savaşlarda sadece komutalar olabilir. büyük savaşlarda komuta kruva ve ha saldırı ordusunu oluşturacaktır(karşı ordunun durumuna göre kru ların savaşa girip girmeyeceği değişebilir). saldıran filonun geri döneceği yerde muhrip ve ds ler bekliyor olacak. ds ve muhrip ordusunun düşman tarafından bilinmemesi önemli.(bunun için önünüzde ufak bir harabe alanı bıralın ve bu orduyu sonda geldiğinde buraya yollayın , ayınız yoksa edinin //= bir arkadaşınızdan size saldırmasını isteyin 86*7 , 8 , 9 ha lık bir ordu çok küçük bir ay oluşturmaz 86*20 ha 8000 üstü bir ay oluşturur güzel sayılabilecek bir aydır.// , varsa harabe alanına gerek yok ayınızı kullanın)

quote:

3.Vista Ultimate
    x x m x x
    x x x
    yine 3 slot casus sondalarına ayrılacak fakat bu biraz daha az önemdeler. Her sömürgede 20% ile oluşturulmuş ay olacak (8000 üstü) Her sömürgeye 6. kademe radar istasyonu kurulacak (oyunun hayli ileri zamanlarında). Filo ağırlıklı bir gelişim izlenilecek.

Güzel stratejiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

quote:

Ogame Ileri Başlangıç Stratejileri
    Anlatacağım 3 taktiği de 3. evrende alman-italyan bir arkadaştan öğrenmiştim (oyunun başından itibaren ilk 100 den çıkmadı genellikle ilk 10 daydı.)
    Not: Anlatacağım stratejiler oyunu kısa süre oynayacak arkadaşları için pek gerekli değildir evren yaşlandıkça bu stratejilerin değeri oldukça artar.

Vista (benim deyişimle koridor) Tekniği:
    1.Vista Defansive:
    formasyon:
    I X X I 1ler
    I X M X I 2ler
    I X X I 3ler
    I X X I 4ler
    sömürgeler X ile ana gezegen M
    gezegen yerlerinin hesabı :
    galaksi sayısı*1/3 =>1. sömürge
    galaksi sayısı*2/3 =>2. sömürge
    1lerde 2lerde ve 3 lerde aynı biçimde oluşturulmalı.
    gezegen alanları büyük tutulmalı (220 ve üstü kabul edilebilir bir büyüklük) bunlar yerleşik gezegenler olacaklar. 8 sömürge slotunun 8 i de kullanıldı ana gezegen ise galaksi sayısı/2 de mümkünse soğuk bir yerde olmalı (oyuna başlamak için en iyi gezegenler soğuk gezegenler : deut üretimi soğukta artar fakat solar uydudan alınan verim düşer 20+max/4,9 dan sonraki gezegenler soğuktur.) Yerleşim için yine soğuk yerler tercih edilmeli
    Gezegenlerin büyüklük dağılımları şekildeki gibidir:(y ekseni ortalama alanı gösterir)

ayrıca 1.2.3. gezegenlerin alan dağılımları sivri ve asimetsik(sağa çarpık) ; 4.5.6. gezegenlerin alan dağılımları normal simetrik ; 7.8.9.10. gezegenlerin alan dağılımları basık simetrik , 11.12.13.14.15. gezegenlerin alan dağılımları basık asimetsiktir (sağa çarpık).
    Alanlar:
    Xort 60%
    1 64 48-80
    2 68 53-83
    3 73 54-82
    4 173 108-238
    5 167 95-239
    6 155 82-228
    7 144 116-173
    8 150 123-177
    9 159 129-188
    10 101 79-122
    11 98 81-116
    12 105 85-129
    13 110 60-160
    14 84 42-126
    15 101 54-149
    Gezegenlerin yerleri bulunduktan sonra savunma oyunu oynayacağız sadece kn ve casus sondası oyunun ilerleyen bölümlerinde bombardıman gemisi (opsiyonel) yapacağız. Bu stratejinin genel amacı bütün alana ulaşabilme ve casus sondası ile malzeme kaçırma ve madencilik. Bir daha tekrarlamakta fayda var bu strateji uzun süreli bir strateji dahası başlangıç için gerçekten uzun zaman isteyen ve zor bir strateji.karlı inaktif oyunculara (gece 1 de tr saati yenilenir) deuterium bizim oraya gitmemizi karşılayacak sayıda fakat 9 kereyi geçmemek sartıyla saldıracağız. Bunun için bir database tutun 1,2,3,4 tek, bütün galaksileri listeleyin maden durumlarına bakın ve not edin (inaktif oyuncuları görebileceğiniz bir renkte belirtin). Aktif ve az savunmalı oyunculara her gezegende mevcut olan gezegenler arası roketlerle saldıracağız ve ardından causus sondası saldırıları. Bütün gelirinizi madenlere ve yanmalı motor takımı , caususluk tekniği ve impulse a yatıracağız. (yanmalı motor takımı 1. öncelik) ufak ve uzak saldırıları kn lerle yapacağız. Madenci olduğumuzdan malzeme için bize gelecek saldırıları karşılayacak caydırıcı bir savunmamız olmalı savunmamız;http://ogame.wikia.com/wiki/Defense deki oranlara göre olmalı;
    Build 5 Rocket Launchers for every Small Laser. // her 5 rokete 1 hafif lazer //
    Build 1 Heavy Laser for every 4 Small Lasers // her 4 hafif lazere 1 ağır lazer //
    Build 1 Ion Cannon for every 12 Small Lasers // her 12 hafif lazere 1 ion //
    Build 1 Gauss Cannon for every 30 Small Lasers //her 30 hafif lazere 1 gauss //
    Build 1 Plasma Turret for every 100 Small Lasers //100 hafif lazere 1 plazma //
    Build 1 Small Shield Dome when you reach 20 Small Lasers //20 hafif lazere ulaşıldığında k. kalkan//
    Build 1 Large Shield Dome when you reach 100 Small Lasers //100 hafif lazere ulaşıldığında b. kalkan //

That means when you acquire 100 Small Lasers, you should have: (100 hafif lazere ulaştığımızda;)
    500 Rocket Launchers
    25 Heavy Lasers
    9 Ion Cannons
    3 Gauss Cannons
    1 Plasma Turret
    1 Small Shield Dome
    1 Large Shield Dome
    ye uygun katlarda savunma yapacağız. Maden seviyeleri ESİT olacak (oyunun başı hariç oyunun başlarında eşit kristal metal madeni 3 eksik seviye deut madeni kullanılabilir.)(deut maksimum 1 seviye düşük olabilir.)

quote:

2.Vista Aggressive:
    Bu sefer gezegen yerlerimiz biraz farklı
    I x x I
    I x Mx x I
    I x x I
    ana gezegen galaksi sayısı/2 de yani 500/2=250 de. Ana gezegenin bulunduğu yerde 1 tane daha sömürgemiz olacak.! sömürge slotumuz açık ileride 1 ler 2 ler 3 ler de savaş bittiğinde savaş yavaş yavaş 4 5 6 lara sıçradığında avlanmak için kullancağız.Yine savunma oyunu gibi causus sondası ve gar ları kullancağız fakat bu sefer bu saldırıları sadece herzaman açık bırakacağımız 3 filo slotuyla yapacağız. Sömürge yerleri yine savunma oyunundaki gibi. Gezegenlerimizi 9 lardan seçmeye çalışacağız ve yine 220 den büyük yerler arayacağız. (9 lar alan sıcaklık bakımından bizim işimize yarayacak yerler) filoyu ;
    6ha başına 1 kruva
    6kruva başına 1 komuta

her komuta başına 4 muhrip
    her 150 komuta başına 1 ölüm yıldızı

her komuta başına 3 gd
    saldırı ordusu çok küçük savaşlarda sadece komutalar olabilir. büyük savaşlarda komuta kruva ve ha saldırı ordusunu oluşturacaktır(karşı ordunun durumuna göre kru ların savaşa girip girmeyeceği değişebilir). saldıran filonun geri döneceği yerde muhrip ve ds ler bekliyor olacak. ds ve muhrip ordusunun düşman tarafından bilinmemesi önemli.(bunun için önünüzde ufak bir harabe alanı bıralın ve bu orduyu sonda geldiğinde buraya yollayın , ayınız yoksa edinin //= bir arkadaşınızdan size saldırmasını isteyin 86*7 , 8 , 9 ha lık bir ordu çok küçük bir ay oluşturmaz 86*20 ha 8000 üstü bir ay oluşturur güzel sayılabilecek bir aydır.// , varsa harabe alanına gerek yok ayınızı kullanın)

quote:

3.Vista Ultimate
    x x m x x
    x x x

Güzel stratejiler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .KafKef.

Güzel stratejiler

teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .KafKef.

Güzel stratejiler

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Uzun sure oynadıktan sonra vista ultimate benzeri bir taktik geliştirdim ama gezegenleri 70 degil 100 aralıklı yerleştiriyorum

Fakat şu her gezegene ay oluşturma işi olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: sertace

Uzun sure oynadıktan sonra vista ultimate benzeri bir taktik geliştirdim ama gezegenleri 70 degil 100 aralıklı yerleştiriyorum

Fakat şu her gezegene ay oluşturma işi olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrr

Alıntıları Göster
    bi öğrenemedim şu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3f377

bi öğrenemedim şu oyunu

Alıntıları Göster
    bnce ilk basta maden 35 e getirecen sonra arastırma falan sonrada filoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AlexiS

bnce ilk basta maden 35 e getirecen sonra arastırma falan sonrada filoo

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 25 Haziran 2006; 4:23:12 >
  • quote:

Alıntıları Göster

Selam dostlar ben forumun neresine yazacağımı bilemedim buraya attım artık cevaplayan olursa sevinirim ben oyuna başlayalı sanırım 3 gün oldu yeni yeni bir savunm ve filo oluşumuna başlayacam ama bir roketatar 2000 metal istiyor fazla değilmi yani ne biliyim bu benim şu an için 2 günlük cirom hele de küçük avcı gemilerinden 3 tane yapsam bir ay boyunca onlara çalışmış olacam.Bir ittifak buldum ve üyesi oldum ittifaktan bir hayır sahibi bana 25bin metal ve 25 bin deuterium bağışta bulundu sağolsun yani bu rakamlar oyun ilerledikçe artacak anlaşılan merak ettiğim noktalardan birisi de bu neden metal ve deuterium yolladı da kristal yollamadı
    Tamam kızmayın yani ilerde kristal sıkıntısı mı oluyor manasında sordum.Bu roketatarlar iş yapar mı bir gezegende kaç tane olsa iş yapar?

• quote:

Orijinalden alıntı: TOTAL_WAR

Selam dostlar ben forumun neresine yazacağımı bilemedim buraya attım artık cevaplayan olursa sevinirim ben oyuna başlayalı sanırım 3 gün oldu yeni yeni bir savunm ve filo oluşumuna başlayacam ama bir roketatar 2000 metal istiyor fazla değilmi yani ne biliyim bu benim şu an için 2 günlük cirom hele de küçük avcı gemilerinden 3 tane yapsam bir ay boyunca onlara çalışmış olacam.Bir ittifak buldum ve üyesi oldum ittifaktan bir hayır sahibi bana 25bin metal ve 25 bin deuterium bağışta bulundu sağolsun yani bu rakamlar oyun ilerledikçe artacak anlaşılan merak ettiğim noktalardan birisi de bu neden metal ve deuterium yolladı da kristal yollamadı
    Tamam kızmayın yani ilerde kristal sıkıntısı mı oluyor manasında sordum.Bu roketatarlar iş yapar mı bir gezegende kaç tane olsa iş yapar?

Alıntıları Göster
    ewt bayaa
    sorun oluyoo

• quote:

Orijinalden alıntı: _AlexiS

ewt bayaa
    sorun oluyoo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oht

ewt bayaa
    sorun oluyoo

Sağol dostum oyuna bakış açımı değiştirdin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oht

ewt bayaa
    sorun oluyoo

Sağol dostum oyuna bakış açımı değiştirdin.

Alıntıları Göster
    ok önemli deil ogameye birisinidaha kazandırmak beni mutlu eder

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

başlangıç en zor bölüm daha sonra zaten oyunu anlayacak ve gelişimini nasıl yapacağını da bulacaksın. oyunun başı çok genç evrenler dışında çok sıkıcı çok genç bir evrende değilsen savunmayı (savunma oynayacaksan bile) bir süre boşver metal ve kristal üret (madenlerini kur) ve bunlara enerji sağlayabilmek için solar enerjiye yönel. forumları okuhttp://ogame.wikia.com/wiki/Glossary de faydalı bilgiler var . Türkçe kaynak ta vardır elbet te ne kadar sağlıklılar bilemem. aramıza hoşgeldin

• quote:

quote:

başlangıç en zor bölüm daha sonra zaten oyunu anlayacak ve gelişimini nasıl yapacağını da bulacaksın. oyunun başı çok genç evrenler dışında çok sıkıcı çok genç bir evrende değilsen savunmayı (savunma oynayacaksan bile) bir süre boşver metal ve kristal üret (madenlerini kur) ve bunlara enerji sağlayabilmek için solar enerjiye yönel. forumları okuhttp://ogame.wikia.com/wiki/Glossary de faydalı bilgiler var . Türkçe kaynak ta vardır elbet te ne kadar sağlıklılar bilemem. aramıza hoşgeldin

Alıntıları Göster

quote:

quote:

en kısa zamanda bu oyunu bırakmanı tenbih eder filonuzdan öperim

• Hızlı Sömürgeleşme stratejisi :
    Yeni bir evrende evrende olduğunuzu ve bu evrene evren kulruru kurulmaz girdiğinizi farzediyorum.

Ana gezegende metal üretimine ağırlık vermeyin! (metal 12 kristal 15 deut 15 gibi iyi sayılır) ilk yapacağınız koloni gemisini açmak
    2. yapacağınız impulse yi 5 e çıkarmak. savaş ağırlıklı bir strateji uygulamayın. yeni açılan i lere gidin gelen madenle koloni gemisi ve küçük nakliye yapın . kolonilerinizi size çok yakın yerlerden seçmeyin sağa 70 sola 70 iki tane atın. büyüklüklerine kafayı takmayın 35 olsa bile kalın ve burda tersane biraz kristal biraz deut kurun. yakın yerlerdeki i leri sömürün gelen maden yine koloni ve k. n ye gidecek.
    S --- A ---- S gibi bir yerleşim olsu --- ler 70 uzaklık . yeni açılan i ler için sömürgeler ve ana gezegen için +-20 bir alan belirleyin +-20 deki yerleri not edin yeni i açılır açılmaz (server saati 00:00) gidin. 35alanlı söm ne işe yarayacak demeyin çok işe yarar . bu gibi küçük yerlerdeki sömlere çok fazla bişey yapmayın zaten isteseniz de yapamazsınız . fakat burda kn ve koloni gemisi üretebiliyorsunuz. üretilen kolonileri buraya yakın yerlere yollayın ve büyük sömler bulana kadar buna devam edin . çok kısa zamanda yerleşik 5-6 sömürgeniz olacak ve sadece burdaki madenlerle siz sıranızı koruyabilecek durumda olacaksınız. i lere devam edin her sömde yeterli miktarda örn 60 kn 10 kruva olsun iyi bir i oldugunda ufak bir savunması varsa bile kolay yok olur.
    not : biraz daha ileri bir taktik oyunun başında biraz cs yapın (örnek 200) bu size iyi bir deuterium kaynağı olur günde yaklaşık 20 saat sonda saldırısı yapsanız 100k deut gelir tabi 100k metal ve 100 k krstal de gelir net elinize 70k deut kalır .

not2: bu taktiği uk 21. evren 1.sinden öğrendim hatunun puanı (overmind) 2. nin en kötü 2,5 katıydı (bashingten ban yemiş )
    tabi ilerde bu taktik çuvallar ilk ay için iyi bir taktik ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 24 Temmuz 2006; 13:50:06 >

• quote:

Arkadaşlar defans taktiğini bizzat kullandım ve gerçekten oluşturması en zor taktiklerden bir ama oluşturduktan sonra sizin gelişimizi engelleyecek hiçbirşey yok. aggressive i de denedim ve aslında en sevdiğim taktik buydu 5 ayım da oldu başlaması defancive ye göre biraz daha kolay (9 larda yer bulası hariç ,ben 4 5 6 dan bulmuştum)ve hem gerçek savaşların zevkini, yaşatan hem de savaşı beklerken 2 3 slotla çok ciddi oranda malzeme toplayabileceğiniz bir taktik. Ultimate yi denemedim ama sanırım o da işe yaramış

Alıntıları Göster
    oyuna yeni başladım 17 puanımvar isteen le kapışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: metemen

oyuna yeni başladım 17 puanımvar isteen le kapışırım

Alıntıları Göster
    Ya arkadaslar bırsey sorcam bu oyunu kapatınca uretım devam edıyormu yoksa sureklı onlıne mı olman lazım oyun ıcerısınde uretımın devam edebılmesı ıcın yardımcı olursanız sevınırım oyuan yenı baslıcamda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici61 -- 25 Temmuz 2006; 21:14:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yokedici61

Ya arkadaslar bırsey sorcam bu oyunu kapatınca uretım devam edıyormu yoksa sureklı onlıne mı olman lazım oyun ıcerısınde uretımın devam edebılmesı ıcın yardımcı olursanız sevınırım oyuan yenı baslıcamda...

Alıntıları Göster
    sen online olmasadan üretim devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

sen online olmasadan üretim devam eder

Alıntıları Göster
    Sagol...
  • Biraz karışık ama iyi taktik...

• quote:

Arkadaşlar defans taktiğini bizzat kullandım ve gerçekten oluşturması en zor taktiklerden bir ama oluşturduktan sonra sizin gelişimizi engelleyecek hiçbirşey yok. aggressive i de denedim ve aslında en sevdiğim taktik buydu 5 ayım da oldu başlaması defancive ye göre biraz daha kolay (9 larda yer bulası hariç ,ben 4 5 6 dan bulmuştum)ve hem gerçek savaşların zevkini, yaşatan hem de savaşı beklerken 2 3 slotla çok ciddi oranda malzeme toplayabileceğiniz bir taktik. Ultimate yi denemedim ama sanırım o da işe yaramış

Alıntıları Göster
    ellerine sağlık güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: isocan__63

ellerine sağlık güzel olmuş

Alıntıları Göster
    bişey sorcam bunlar ne işe yarar:

- Deuterium use in mixed fleet units adjusted.

- Deuterium credit for stationary fleets.

- Left menu can be used via shortcuts.

-alt+o = overview

-alt+e = empire

-alt+b = buildings

-alt+r = resources

-alt+c = research

-alt+s = shipyard

-alt+f = fleet

-alt+t = technology

-alt+g = galaxy

-alt+d = defense

-alt+a = alliances

-alt+1 (number 1) = forum

-alt+k = statistics

-alt+h = search

-alt+2 = help

-alt+m = messages

-alt+n = notices

-alt+u = buddylist

-alt+p = Options

-alt+q = quit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 28 Temmuz 2006; 18:56:32 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.