Şimdi Ara

Ogame Rehberiniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
20.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bıraktım cok ii ya zaten esiri deildim iiki oynamıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: mech

tetikci 19 da ne yaptılar sana oyle beee 24 e mi kactin simdi.....

hakket yaa bu batırdıgın kacıncı hesap oyle biz saysını unuttuk sen hatırlıyor musun....

yazık oldu beee hesabı tam devrederken olmusss tuhhh
    dostum madem devredeceksin filoyu ve malları niye yerde birakırsın iste simdi boyle forumlarda madara olursun
    yazık o hesaplardaki emeklere...

ne olmuş ki Rush'a zaten uzun süredir ortalarda da gözükmüyor
  • quote:

hakket yaa bu batırdıgın kacıncı hesap oyle biz saysını unuttuk sen hatırlıyor musun....

dostum madem devredeceksin filoyu ve malları niye yerde birakırsın iste simdi boyle forumlarda madara olursun

• quote:

Sen genemi geldin

Ulen senin kim oldugunu neden bulamadım ben bi türlü ama 3-4 aydır karalama kampanyaların sürdüğünden kesin acı koymusum sana belli ya 18. evren yada 19. evrende fena canını yaktıgım adamlardan birisin

Evet 19. evrende 2. olan hesabı devrettim arkadaşa oyun baydı diye oda saolsun sınavları yuzunden pek ilgilenmemiş ve kamikaze yemiş 24. üde devrettim oda ilk 50 deyken dedim ya oyun baydı 30. evrene kdr nadasa çektim kendimi ve canım çekmesin diyede forumları takip etmemek daha uygun dedim ama baktım ki bizim embesil gene gelmiş bişeler yazmış

Bide yazmıssın devrettin madem filo mallar neden yerde diye ; O filoyu ilk 5 ten indirebilcek adam yoktu nihayetinde kamikaze yapan oyun 6. cısı hesap 19. evren hemen hemen tüm ittifak dostlarım devretti hesaplarını neden diceksiniz ittifak olarak lideriz 1. ve 2. biziz ittifak olarak savaş halinde oldugumuz tüm ittifaklar dağılmış ee ne zevki kaldı oyunun 2 ayda madara oldu evren dişli rakip çıkmadı karşımıza bu evren hafif geldi Monarch a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 24 Mart 2006; 6:49:40 >

• arkadaşlar oyuna yeni başladım da nasıl yagma yapıyoruz
  • Teknik yazan yere gir orda Kucuk nakliye gemisi nasıl yapılıyor diye iyice bak gorevlerine Onları tamamla gel Sonra gerisini anlatır arkadaşlar sana
  • küçük nakliye gemim var onu nasıl yagma yapmaya göndericem
  • Önce ordunla bolgeyi temizle sonra onu yagmaya gönder
  • HEHE GECEN GUN Bİ ADAMIN 1,5-2M HAMMADDE VARDI AMA 1 ROKETATAR VARDI 30 BUYUK NAKLIYE İLE Bİ DALDIM ADAMDA Bİ ŞEY KALDAI AMA ACIDIM WALLA
  • Buyuk ihtimalle benim gbi bırakmıstır oyunu..
  • İşe yarayanlar var.
  • beyler ittifak sayfasina sayaç nasıl koyuluyor yaw bi açıklarsaniz sevinirim........!

.........................................................................................

forumda yeniyim inşallah doğru yere yaziyorumdur
  • la ben daha yeni başladım ogame 6. evrende olan arkadaş varsa lütfen benle arkadaş olsun ve metal nakli ile diterium nakli lazım please lütfenn
  • lan of be biri bişey yazsın hırrrrrrrrr ha birde burda uyarı muyarı oluyomu
  • 6.evrende başlamışsın ama oranın birincisi olan atilgan 1.800.000 puanı geçmiş.
    5 oyuncu 1.000.000 puanın üzerinde.
    sen orada bence oyunu öğren ve ilk açılacak evrene kafadan dal, orada arkadaş ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaLTHaZaRon5

6.evrende başlamışsın ama oranın birincisi olan atilgan 1.800.000 puanı geçmiş.
    sen orada bence oyunu öğren ve ilk açılacak evrene kafadan dal, orada arkadaş ara.

• quote:

Orjinalden alıntı: BaLTHaZaRon5

6.evrende başlamışsın ama oranın birincisi olan atilgan 1.800.000 puanı geçmiş.

Dogru 27. evrenden başlaman daha iyi
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi € m R £_1320 -- 25 Mayıs 2015; 3:09:14 >
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi € m R £_1320 -- 25 Mayıs 2015; 3:08:53 >
  • E tabi öle olcak saf kendi gezegenine mi saldırmayı düşünüyon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.