Şimdi Ara

Oğlum Bu Nasıl Diyalog Lan (Boğaziçi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elitist boğaziçi universitesi öğrencileri ile Milletin adamının adamı arasındaki incredible, fantastic, what a goal (henry gol attıktan sonraki spikerin sesiyle) bir diyalog.

-Herkes sussun ve ana sorularımızın cevabını dinlesin, sahne Melih beyde (Kalabalıktan 1 kişi)

+ Sahne melih beyde mi? :ASDFASFDAS (Kalabalık)

-Yönettiğiniz paydaşların yarısından fazlası gitmenizi istiyorsa gidecek misiniz? (Kalabalıktan bir kişi)

+ eee bakın boğazici univ....

-Ya bırakın dinlemeyin bu adamı yaaaa (Kalabalıktan bir kişi)

-1 (HURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA) (Kalabalık)

-Ya arkadaşlar bir susar mısınız, yarın kampüse de giremiycez bırakın da bir sorularımızı soralım. (Kalabalıktan bir kişi)

-Melih bey Ofisinize çağırdınız ancak sorularımıza cevap vermiyorsunuz. (Kalabalıktan bir kişi)

+E veriyorum ya işte

-Sen bizi salak mı zannediyosun yhaaaa (titrek sesli aNarŞisT kız)

-HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (kalabalık) , İstemiğyoruğz (titrek sesli aNarŞisT kız)

Bu arada ben de destekliyorum bu durumu arkadaşlar, sadece diyalog çok komiğime gitti. Bu arada bence çok iyi oldu bu durum, yıllardır yapılan bir şeydi zaten ancak alışılmıştı. İpin ucu Boğaziçi uni'ye dokununca bir reflex gösterildi. Keşke bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye hareket etmeseydi kimse de belki bir şeyler düzeltilirdi. Biz de yurt dışında akademisyen olma hayali kurmak yerine niteliksiz, beş para etmeyen bir akademik kariyeri olan, adam akıllı bir makalesi bile bulunmayan insanları yandaş diye başa geçirerek faydalı olmak isteyen çalışkan akademisyenlere bile kendi işlerini yükleyerek, adeta bir hamal gibi muamele ederek akademisyenlikten soğutan, eşini dostunu universiteye aldıran insanların olmadığı Türkiye'de akademisyen olmak isterdik.

• Boğaziçinde "Mühendislik" okuyacak kadar puan almak için gerçekten YKS'ye çok iyi çalışmak ve sağlam bir azme sahip olmak gerekiyor. Ama dediğim gibi "YKS". Yks ile elitistlik arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum. Kaldı ki bu elitist ve kültür muhabbetini yapanların çoğu "ağbiee boğazici yhaa" diye abidik gubidik bölümlere giren tayfa, temelinde de aşağılık kompleksi yatıyor.İnsta bio'suna BOUN yazabilmek için hiçbir önbilgisi olmayan bir bölüme giren bu arkadaşlar gerçekten kötü bir ön yargı oluşturuyor. Mühendislik okuyan adamların çok azı bu kafada ilerliyor diye tahmin ediyorum. Bir insan en fazla 5 yıl kalacağı bir mekanı kimliği haline getirir mi? Bir de şu var: "ELİT" diye tabir edilen kişiler 650 lira kyk kredisiyle 1 aylık karnını doyurmaya çalışmayan "ZENGİN" bireylerin evlatları ve onların ebeveynleri oluyor. Kendilerini toplumun genel kesiminden üstün ve ayrıcaklıklı gören bu kişileri "HARVARD" universitesinde bolca bulabilirsin. Hatta ve hatta "BİLKENT" universitesinde de bolca bulabilirsin.Bir Devlet universite olan Boğaziçi universitesini hala "ROBERT KOLEJİ" zanneden bazı arkadaşlar ise bu ELİT kelimesini hangi anlamda kendilerine yapıştırıyorlar da yapay bir HARVAD havası oluşturmaya çalışıyor onu da anlamıyorum, gerçekten çok irrite oluyorum ve gülüyorum. İsterdim ki bu protestolara direk akademisyenler,doçentler öncülük etseydi de şu öğrencileri başıboş salıp rezilliklerine, örgütlere malzeme olmalarına şahit edilmeseydik.

• Akademik hayat ile insanın sosyal ve mental birikimi karşılaştırılamaz zaten. Birçok ünlü yönetmen Boğaziçi mezunudur ama hiçbiri film yapacak kültürel birikime Boğaziçi sayesinde ulaştığını söylemez. Hepsi okulun imkanları ile kendilerini geliştirebilme fırsatı bulduklarını dile getirir sadece.

Cannes ödüllü Boğaziçi mezunu yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan film yapmaya askerlikte karar vermiş. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5ED1C49F9

Bu mesaj silindi.

Boğaziçinde "Mühendislik" okuyacak kadar puan almak için gerçekten YKS'ye çok iyi çalışmak ve sağlam bir azme sahip olmak gerekiyor. Ama dediğim gibi "YKS". Yks ile elitistlik arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum. Kaldı ki bu elitist ve kültür muhabbetini yapanların çoğu "ağbiee boğazici yhaa" diye abidik gubidik bölümlere giren tayfa, temelinde de aşağılık kompleksi yatıyor.İnsta bio'suna BOUN yazabilmek için hiçbir önbilgisi olmayan bir bölüme giren bu arkadaşlar gerçekten kötü bir ön yargı oluşturuyor. Mühendislik okuyan adamların çok azı bu kafada ilerliyor diye tahmin ediyorum. Bir insan en fazla 5 yıl kalacağı bir mekanı kimliği haline getirir mi? Bir de şu var: "ELİT" diye tabir edilen kişiler 650 lira kyk kredisiyle 1 aylık karnını doyurmaya çalışmayan "ZENGİN" bireylerin evlatları ve onların ebeveynleri oluyor. Kendilerini toplumun genel kesiminden üstün ve ayrıcaklıklı gören bu kişileri "HARVARD" universitesinde bolca bulabilirsin. Hatta ve hatta "BİLKENT" universitesinde de bolca bulabilirsin.Bir Devlet universite olan Boğaziçi universitesini hala "ROBERT KOLEJİ" zanneden bazı arkadaşlar ise bu ELİT kelimesini hangi anlamda kendilerine yapıştırıyorlar da yapay bir HARVAD havası oluşturmaya çalışıyor onu da anlamıyorum, gerçekten çok irrite oluyorum ve gülüyorum. İsterdim ki bu protestolara direk akademisyenler,doçentler öncülük etseydi de şu öğrencileri başıboş salıp rezilliklerine, örgütlere malzeme olmalarına şahit edilmeseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 6 Ocak 2021; 23:54:32 >

• Bütün düşündüklerimi yazmışsınız hocam bravo. Sırf boğaziçili olmak için neden fen bilgisi öğretmenliği okursun hala kafam almıyor. Bide bu tiplerin egosundan geçilmiyor, akıl sağlığınız ve mutluluğunuz için böylelerini hayatınızdan dışlamanızı öneririm, ben yaptım mutluyum.

ekleme: Herhangi bir sıralamayı kötülediğimiz yok yani sadece yaptığı sıralamaya rağmen neden sırf boğaziçi olduğu için Fen bilgisi öğretmenliği yazıyorsunuz demek istedik? 80k Sıralamaya gelecekleri açısından başka üniversitede daha olumlu bölümlere gidebilirler mesela. He tabi tercih meselesi bizim ki sadece uyarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 7 Ocak 2021; 8:29:16 >
  • Ahahaha şu kızlar en aptal olanları hele sizin ifade özgurlugunuz mu var ırgatlar hehe
  • bunun video linki varsa atar misiniz? sesli olarak daha komik olur
  • hedef2021 kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/p/CJtbdEzD7Te/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlar adamı konusturmayip boş yapmışlar .d

sag ol link için
  • Adolf Dassler kullanıcısına yanıt

Wow.Sen ankaratipliyla ilgili açtığın başlıkta yks nin uyduruk ve zekayı ölçmeyen bir sınav olduğunu söyleyen kişi değil misin?Burda ise yks sınavında aldığı puana göre insanlara tavır takınan birinin söylediklerini onaylıyorsun.BOUN'da mühendislik kazanan çok az kişinin bu kafada olduğunu, sadece'dandirik' çok daha az puan gerektiren bölümleri kazanan BOUN'lu kişilerin AnArŞisTliK yaptığını söylemiş.Bi nevi yks sınavına göre sınıflandırmış.Sen de dediklerine katılmışsın.Ee hani hocam yks dandirik bi sınavdı zeka da ölçmezdi.Neyse dediğime geliyor olay insanlar işine gelince yks'deki başarının çok önemli olduğunu kişileri kategorize ettigini savunuyor ve bu sistemde başarısız olan ,sınavda kötü yapmış kişileri aşağılıyor ;yeri gelince de yks'nin dandirik bi ezber sınavı olduğunu söyleyip başarılı insanların başarısını sabote etmek sureti ile itibarsizlastiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    Biraz yanlış yöne çekmişsin, şöyle daha da açık vurgu yapayim: "Mühendislik alaninda okuyan kişilerin çok azı" diye bahsettiğim kesimi, puani yüksek olduğu halde BOUN'da ilgili olduğu bölüme puani yetmediği için gerçekten aşağılık kompleksi yüzünden BOUN'da farkli bir mühendislik alanina kayan ve Bogaziçi universitesiyle adeta bir kimlik oluşturmaya çalışan insanlar oluşturuyor. Abidik gubidik diye bahsettiğim bölüme gelirsek; bırak Boğaziçini Türkiyedeki bütün universitelerin kulüplerini aktif kılan, bu tip olayları "ulan bir olay çıksa da eğlensek" kafasiyla bekleyen, bu universitelerin abidik gubidik bolumlerinde eğitim(!) gören ve mezun olduktan sonraki 10 yil boyunca universitedeki içi boş anılarini sıkılmadan anlatan, hayatindaki en dolu(!) anlari 2 3 kizla okey oynamak olan kişiler oluşturuyor. Ancak yazdiklarimı yanlış anlaman çok normal, güncel olay BOUN'da yaşandığı için ordan yürüdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 7 Ocak 2021; 3:54:20 >

• Prensesela P kullanıcısına yanıt

Sen kafayı yemişsin arkadaşım, aşağılık kompleksin olduğuna eminim. İki yerde de aslında çok farklı şeylerden bahsettim bu sınav zaten zeka ölçmüyor bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok, burada ise şundan bahsettim burada arkadaş diyorki sırf gösteriş için boğaziçini yazıp 4-5 yılınızı heba ediyorsunuz üstelik bide egonuzdan geçilmiyor demek istemiş ben de bunu destekledim çevremdeki gördüklerimden yola çıkarak. Hala iki yazdığım şey arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum ama kuramadım :)

• üce'yi yedirmeyiz ulan

• ben bu okulu zeki sanıyordum ya da bu protestoda mühendislik fakültesinden biri olması imkansız konuşanların zeka seviyesi ve uslubuna bakarak

• Merhaba fen bilimleri derhanesine mi gidiyorsun acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.