BU OLAY EVİMİZİN HEMEN YANINDAKİ ÇOCUK PARKINDA CEREYAN EDİYOR. HALİYLE MAHALLEDE HER TÜR ÇOCUK VAR. EVDE SAKLAYAMAM OĞLUMU. HALİYLE OYUN ÇAĞINDAKİ ÇOCUĞA EVDE MASAL ANLATACAK DA DEĞİLİM. DIŞARIDAKİ GÜNEŞİ ALA ALA OYUN OYNAMALI. TABİ Kİ DAYAK DA YİYECEK DAYAK DA ATACAK. HEPİMİZ GEÇTİK BU DÖNEMDEN. AMA KENDİNİ SAVUNABİLMESİ İÇİN BİR SPOR ÖNERMENİZİ İSTEDİM. BİRKAÇ ARKADAŞ DIŞINDA DAVRANIŞIM ELEŞTRİLİYOR SÜREKLİ. SPOR ÖNERİSİ OLMAYANLAR VERECEKLERİ AKILLARI KENDİLERİNE SAKLARSA SEVİNİRİM. BOKS, KARATE, TAKWANDO, AIKIDO, KICK BOX V.S. KONULARINDA KARARSIZLIĞIMI İFADE ETTİM SADECE.
Alıntıları Göster
Bence iyi yapmışsınız. Benim babamda beni böyle büyüttü. Dayak yediğim zaman asla şikayet edemezdim babama. Ama dayak yiye yiye dayak atmasınıda öğrendim. Çocukluğumun geçtiği mahalle çok pislikti.6 yaşına kadar orada büyümüştüm. Gün geldi kafam yarıldı, gün geldi burnum kanadı.Gün geldi gözüm şişti. Ancak hiç de pişman olmadım bunları yaşadığım için. Bu sözü genel olarak söylüyorum.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder.
quote:
Orijinalden alıntı: Kysis
Bence iyi yapmışsınız. Benim babamda beni böyle büyüttü. Dayak yediğim zaman asla şikayet edemezdim babama. Ama dayak yiye yiye dayak atmasınıda öğrendim. Çocukluğumun geçtiği mahalle çok pislikti.6 yaşına kadar orada büyümüştüm. Gün geldi kafam yarıldı, gün geldi burnum kanadı.Gün geldi gözüm şişti. Ancak hiç de pişman olmadım bunları yaşadığım için. Bu sözü genel olarak söylüyorum.
Alıntıları Göster
Adana o kadar iğrenç bir şehir mi yahu? Sokakta dayak mı yiyor çocuklar?
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Kesinlikle karete Karete bilen birinden dayak yiyen bunu çok iyi bilir Aikido falan yalan
Alıntıları Göster
BEN DE 15 YAŞIMDAYKEN 1 TEKVANDOCU VE 1 BOKSORUN ARASINDA KALARAK OLDUKÇA HIRPALANMIŞTIM. ÇOCUĞUMUN HIRPALANMAMASI İÇİN ONUN DA ELİNDEN BİŞEYLER GELEBİLMELİ, EN AZINDAN DİRENEBİLMELİ, KARŞI KOYABİLMELİ. BEN KANAYAN VE KIRILAN BURNUMU TUTMAKTAN VE 1-2 AMAÇSIZ YUMRUK SALLAMADN ÖTE HİÇBİRŞEY YAPAMAMIŞTIM. BEN DE GÖNDERİLSEYDİM ZAMANINDA FÜTURSUZCA SALDIRAMAYACAKLARDI BANA. BEN BANA YAPILAMAYANI YAPABİLME GAYRETİNDEYİM ASLINDA.
quote:
Orjinalden alıntı: seF[o]
Kesinlikle karete Karete bilen birinden dayak yiyen bunu çok iyi bilir Aikido falan yalan
quote:
Orijinalden alıntı: filidor
BEN DE 15 YAŞIMDAYKEN 1 TEKVANDOCU VE 1 BOKSORUN ARASINDA KALARAK OLDUKÇA HIRPALANMIŞTIM. ÇOCUĞUMUN HIRPALANMAMASI İÇİN ONUN DA ELİNDEN BİŞEYLER GELEBİLMELİ, EN AZINDAN DİRENEBİLMELİ, KARŞI KOYABİLMELİ. BEN KANAYAN VE KIRILAN BURNUMU TUTMAKTAN VE 1-2 AMAÇSIZ YUMRUK SALLAMADN ÖTE HİÇBİRŞEY YAPAMAMIŞTIM. BEN DE GÖNDERİLSEYDİM ZAMANINDA FÜTURSUZCA SALDIRAMAYACAKLARDI BANA. BEN BANA YAPILAMAYANI YAPABİLME GAYRETİNDEYİM ASLINDA.
quote:
Alıntıları Göster
bence 10 yaşında falan gönderirsin. Şu an bence gereksiz.
Bu sporların asıl faydası kendine güven duygusu aşılaması. Yoksa sonuçta en güzel kavgadan mümkün mertebe kaçmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Kysis
Alıntıları Göster
Bu nasıl bir düşünce tarzıdır ben dayak yediğim zaman hep içime attım niye korktuğumdan, kötü birşey olduğu zaman içime attım, şimdi ne haldeyim, okulun en başarılı öğrencisiyken sırf aileme açılamadığımdan, onların hiç desteğini göremediğimden, okulda başka yerde sorun olduğundan hep içime attığımdan, hocalarım benden büyük umutlar bekliyorken iki yıllık bile kazanamadım. Ailem destek olmadı bana hiçbir zaman, hem siz bu alanda master bile yapmışsınız ama çocuk olamamışsınız sanırım.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Aikido falan önermem gidecekse yaşıda müsait kung-fu, wing chun, karate bunların dışında gönderme..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Caps lock hep acık sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: LostNdumb
Caps lock hep acık sanırım
Alıntıları Göster
savunma sporuna değil, yaza yaz okuluna yolla yüzme öğrensin, arkadaş edinsin.
yanlış şeyler öğretiyorsunuz çocuklara
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
savunma sporuna değil, yaza yaz okuluna yolla yüzme öğrensin, arkadaş edinsin.
yanlış şeyler öğretiyorsunuz çocuklara
Alıntıları Göster
valla zaman kötü 2 gün önce Avrupa Kick Box şaöpiyonunu silahla vurup öldürdüler .
Bence oğlunu Koşu kursuna göndersen daha iyi olur ..
quote:
ADANADAYIZ YİĞİDİM. BÖYLE DESTEK VERMEZSEM DAHA ÇOK DAYAK YER. KENDİNİ KORUYABİLMESİ ŞART
quote:
Orjinalden alıntı: Dark Forest
bu nasıl bir destek böyle
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: filidor
ADANADAYIZ YİĞİDİM. BÖYLE DESTEK VERMEZSEM DAHA ÇOK DAYAK YER. KENDİNİ KORUYABİLMESİ ŞART
quote:
O zaman Adanadasın diye koy çocuğun beline Bıçağı karışana saplasın...
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
quote:
Orjinalden alıntı: filidor
quote:
O zaman Adanadasın diye koy çocuğun beline Bıçağı karışana saplasın...
Alıntıları Göster
Çok iyi bir düşünce sonuna kadar destekliyorum seni bir savunma sporuna yazdır ve ek olarak bodye düzenli olarak gitsin emin ol ki cocugun buyunce sana minattar kalacak keşke kucuk yaştan beri bende bodye gitseydim
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Niye sen küçükken hiç dayak yemedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Çok iyi bir düşünce sonuna kadar destekliyorum seni bir savunma sporuna yazdır ve ek olarak bodye düzenli olarak gitsin emin ol ki cocugun buyunce sana minattar kalacak keşke kucuk yaştan beri bende bodye gitseydim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Mert AYAN
Hocam ne yaptınız ya Body felan çocuk daha 6 yaşında olacak böyle şeyler. Oldu olacak body'den önce Vitamin hapları özel karışımlar felan içirsinler.
quote:
quote:
Hocam ne yaptınız ya Body felan çocuk daha 6 yaşında olacak böyle şeyler. Oldu olacak body'den önce Vitamin hapları özel karışımlar felan içirsinler.
Alıntıları Göster
Oğlunun boynunu kır çöpe at kendinede kapağı açılmış tükenmez kalem sapla
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: a.saygili
quote:
Gece gece hiç güleceğim yoktu valla 6 yaşındaki çocuğa body'e yazdırmak
quote:
Orijinalden alıntı: blackanka
Oğlunun boynunu kır çöpe at kendinede kapağı açılmış tükenmez kalem sapla
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
Alıntıları Göster
Abicim doğru söylüyorsun burda çocuğu gidip döv diyenleri takma sen en iyisini yapıyorsun. Eğer çocuğunun hırpalanmamasını istiyorsan karate felan yalan bunlar, benim sana tavsiyem iyi beslenmesi
quote:
Orijinalden alıntı: KanYeE
Abicim doğru söylüyorsun burda çocuğu gidip döv diyenleri takma sen en iyisini yapıyorsun. Eğer çocuğunun hırpalanmamasını istiyorsan karate felan yalan bunlar, benim sana tavsiyem iyi beslenmesi
Alıntıları Göster
dayak yiye yiye atmayı da öğrenir.
abartmayın yahu bu yaşta olur çocuklar arasında böyle şeyler, 6 yaşındaki çocuğu karateye mi göndereceksin yazık olur
quote:
Orijinalden alıntı: KanYeE
Alıntıları Göster
Bende çok dayak yerdim hocam. Hele anasınıfında önüne gelen döverdi cılız birşeydim. Dayak yiye yiye dövmeyi öğrendim. Yaş 19'a merdiven dayadı, alayına gidiyoruz...
Ama ilerde savunma, spor amaçlı göndermek istiyorsanız orası size kalmış birşey. Dert etmeyin böyle şeyleri.Body için felan daha çok çok erken.
quote:
Bende çok dayak yerdim hocam. Hele anasınıfında önüne gelen döverdi cılız birşeydim. Dayak yiye yiye dövmeyi öğrendim. Yaş 19'a merdiven dayadı, alayına gidiyoruz...
Ama ilerde savunma, spor amaçlı göndermek istiyorsanız orası size kalmış birşey. Dert etmeyin böyle şeyleri.Body için felan daha çok çok erken.
Alıntıları Göster
Taekwondo Olabılır 6 yaş gayet uygun ben şahsen 4-5 yıldır yapıyorum Siyah kuşağım memnunum kendımı savunabılıyorum