Şimdi Ara

OĞLUM DAYAK YEMİŞ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
18.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: seytan41

Babaya BAK

iskele babası
  • 3 Yıl Taekwon-Do gittim ondan önce gayet kavga eder biriydim , ancak daha sonra orada verilen eğitimle gerektiğinde kavga etmeyi öğrendim.Daha sonradan anladım ki önceki ettiğim kavgaların mantıklı hiçbir gerekçesi de yokmuş zaten.Yani cidden savunma sporu dedikleri kadar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MZR34

çocuğunuz dayak yiyor ve siz yanınıza gelmesine karşı çıkıyorsunuz pes doğrusu

Esas dayak yersen hemen benim yanıma kaç demesi mi doğru ? Sonra ne olucak bunu gören bazı üç harfli sokak veletleri daha çok çocuğun üstüne geliceklerdi. Buda çocuğun karekterine aşırı derecede olumsuz etkileyecektir. Dayak yersen yanıma gelme restini bence eşinizinde çekmesi gerek sonuçta ondan yüz buldukça eşinize sığınacak böylelikle sizin kurduğunuz ortamı eşiniz bozucak. Kısacası doğru yol üzerindesiniz diyebilirim. Çocuk elbette bir gün sizin kanatlarınız altından çıkacak kendini korumasını gerekirse dayak atmasını bilmeli. Bu kendi fikirlerinizi eşinizede aşılarsanız çocuğunuzun iyiliğine olabilir. Elbette orantısız güç değil. Çocuğunuza öyle her kavgaya damlamasını değil sadece kendini kavgaya zorlayan şahıslarla kavga etmeyi öğütleyin. Şimdi ne biçim öğüt, bu nasıl kavgaya yöneltirseniz derse yaşayıp görmesini temenni ederim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.