Şimdi Ara

OĞLUM DAYAK YEMİŞ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
18.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dayak yiye yiye dayak atmayıda öğrenir gitme el kadar çocuğun üstüne
  • Rocky filmini izlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Taekwondo Olabılır 6 yaş gayet uygun ben şahsen 4-5 yıldır yapıyorum Siyah kuşağım memnunum kendımı savunabılıyorum

Taekwondo bence en iyisidir hem ileride milli sporcu olabilme şansıda var.

Avrupa 1.liği var bizim arkadaşın bu sene Türkiye 3.lüğü yaptı meb in düzenlediği yarışmada sonra oğlum nasıl dayak yedin dedim lan izmirli bir çocuk vardı onu haklasam 1.ydim dedi gittim izmirde taekwondo yla uğraşan bir arkadaş var onunda madalyaları falan var 65 kiloda yarışan bir arkadaşın varmıydı mebin yarışmada dedim var 1. oldu demezmi.Meğerse bizim arkadaşı onun arkadaşı pataklamış.

• Hocam Allah sabır versin,benim çocuk da bir keresinde birinden yumruk yemiş öğrenince çok kızdım oğluma,keşke ben yumruk yeseydim dedim, insan çok kötü oluyor gerçekten; ancak sonra pişman oldum kızdığım için;sonuçta 5 yaşında çocuk bunlar,hayatı iyi ya da kötü yanlarıyla yaşayarak öğrenecekler ve böyle kendilerini geliştirecekler.
    Bazı yorumlar oldukça eğitici oldu,yanlış yaptığım bazı noktaları anlamamı sağladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Olay bu

kevga heteli sollimidin

• Bence birde Wing Tsun u araştır

• quote:

Orjinalden alıntı: MZR34

çocuğunuz dayak yiyor ve siz yanınıza gelmesine karşı çıkıyorsunuz pes doğrusu

sen ol bakıyım ne dersın
    adam gelmıs 25 yasına 6 yasındakı cocugumu dovcek
  • Kickboks veya Wingtsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Olay bu

kevga heteli sollimidin

• Sorgusuz sualsiz AİKİDO OLMALI

diğer sporlar vurdu kırlıdıri aikidonun amacı kavgayı başlatmadan bitirmektir. kavga amaç değildir ben şimdi teker teker yazmıcam ilkelerini

ama en yakın zamanda bir aikido hocasıyla konusursanız sizde karar verirsiniz zaten.

hem çocugunuzun ruhsal,zihinsel gelişimini baz alarak bunu yazdım bu anlamda başka sanat tanımıyorum

bakın savunma sporu değil sanatı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 5 Haziran 2009; 1:00:52 >
  • 6 yaşında ki çocuğu dayak yedi diye karateye vereyim diyen zihniyetten şüphe ederim.
  • bilimum seviyede çeki çen filmleri izletin hocam
  • Açıkça kendimi belirtmem gerekirse sizin gibi bi babam olmadığı için şanslıyım ve çocuğunuz için de üzüntü duyuyorum... 6 yaşında "çocuk", 6.
  • aikido
  • Üzerinde silah taşısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

BELKİ ŞAŞIRACAKSINIZ AMA KİŞİSEL GELİŞİM AŞAMALARINI, PSİKOSEKSUEL GELİŞİMDEN TUTUN DA BİLİŞSEL- DAVRANIŞSAL V.S. GELİŞİMLERİNDEN HABERDARIM. BEN HER ZAMAN DESTEK OLAMAM. BENSİZ KENDİ BAŞINA KALABİLMELİ, KENDİ SORUNLARINI BENSİZ ÇÖZEBİLMELİ. AKRANLARIYLA İLİŞKİSİNE KARIŞAMAM. GİDİP OĞLUMU DÖVENİ DÖVERSEM, HEM AYIP ETMİŞ OLURUM, HEM DE HER UFAK MESELEDE YANIMA GELİP ASIL HANIM EVLADI MODUNA KENDİM SOKMUŞ OLURUM.

Beyefendi haklı.her ne kadar çocuk olsa da,Nasıl başlar ise öyle devam eder.Kundakta gire, Teneşşir de çıkar derler
    Hocam eğer Spor dalı düşünüyorsanız Tekwando yya yollamayın.Karete ya da JUDo olabilir.JUdo en iyi bence.
    ben konu ile ilgili olduğum için söyliyorum ; Tekwando ya çok gittim .6. sınıf-Lise 3 arası gittim. Siyah Kuşağım.fakat sadece Egzersiz gibi gibi oluyor.devamı yok diyelim.ayrıca öğrendikelrinizi DIşarda pratik olarak uygulayamıyorsunuz.
    Judo iyidir

• Çocuk 6 yasında daha.
  • çocuğun eline testere, beline baretta, sırtına da beyzbol sopası verdin miydi o çocuğun önünde değil adanalı, çeçen mafyası bile duramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyack -- 5 Haziran 2009; 6:55:13 >
  • Babaya BAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytan41 -- 5 Haziran 2009; 7:02:16 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.