Şimdi Ara

OĞLUM DAYAK YEMİŞ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
18.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Leite

dayak yiye yiye atmayı da öğrenir.

abartmayın yahu bu yaşta olur çocuklar arasında böyle şeyler, 6 yaşındaki çocuğu karateye mi göndereceksin yazık olur

+1

Konuyu açan arkadaşın da "Çocuğuna dayak atan çocuğu" öyle aşağılaması doğru değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasew vasilli

quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

OĞLUM DAYAK YEMİŞ!

yanılmıyorsam işaret ettiğiniz yer kalp masajı yapılan yerdir.. sert bir darbe ile kalbi durdurabilir veya oradaki kaburga kemiğini kırarak iç organlara saplanmasına sebeb olabilirsiniz!!!

hayır arkadaşın dedigi yer 2 kaburganın bırlestıgı yerın hemen altındakı bosluk. ben kickbox yapıyordum oraya arkadasım fazla sert olmayan bı darbe ındırdı elınde eldıven vardı ve dızlerım ustune comekten baska bırsey yapamadım. derınd erın nefes almaya calıstım ılk baslarda alamadım sonra duzeldı ılk darbeyı oraya yaparsanız cok karlı cıkarsınız.

2. resımde bazı yanlıslar var bacak kısımlarında eklemlerı gostermıssın ama o gosterdıgın yerlerle bız vurus yapıyoruz yanı hıc bırsey olmaz oralardan hele kaval kemıklerınde bacaktakı sınırler yan baldırdadır. kaval kenıgınızle rakıbın yan baldırına vurursanız cok sıddetlı bır acı hısseder ve topallamaya baslar. eger vurdugunuz tekmenın sıddetı yuksekse bayılmak kacınılmaz olucaktır. youtube a low kick yazarsanız gorursunuz

• silah emanet çıktı mertlik bitti....çocuğun taekwondo , kung-fu , karate, aikido, judo, boks bilmemne bilse kaç yazar......???????

bir gün birini döver dövülen eleman toplar mahalleyi.....çıkartırlar emanetleri kasaturalarla, satırlarla, döner bıçaklarıyla hastaneye kadar koştururlar.......

sporlar falan boş iş.....ileri seviyede senin evlat yumruk atar.....öbürü eve gider tüfeği alır vurur kan davası olur.....

OĞLUM DAYAK YEMİŞ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 17 Mayıs 2009; 17:27:50 >
  • yok yok en güzeli

OĞLUM DAYAK YEMİŞ!

kardeşim hastamısınız yaa. 6 yaşında çocuk. dayak ta yiyecek dayak ta atacak. bu kadar büyütecek ne var yaaa. yok karate yok aikido. çocugunuza nasıl adam dövülürü ögretmektense nasıl it ile kopuk ile muhattab olunmazı ögretin. aikidoya gidecek o serseriyi dövecek. ertesi gün ne olacak biliyormusunuz? Allah göstermesin o serseri oglunuzu bıçaklayacak... çocuga belaya bulaşmayı ögreteceginize bulaşmamayı ögretin bence

OĞLUM DAYAK YEMİŞ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 17 Mayıs 2009; 17:25:30 >

• Bence bi lightsaber alıp usta yodanın jedi okuluna gönder ama dikkat et dark side a geçmesin belki seçilmiş kişi olur büyüyünce

OĞLUM DAYAK YEMİŞ!

• keske her ebeveyn bunu oglu dayak yemeden ya da farklı seyler olmadan dusunebılse , oglunuzu aıkıdoya yazdırmanız en dogru secım olacaktır , bıldıgınız gıbı savunma sanatıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Aikido olabilir savunma olarak hele hele 6 yaşından başlarsa süper olur .

aikido hocasıyım ilk başta onu söyleyeyim

aikido gelişmiş beyinler ve insanlar için uygundur +14 yaş için idealdir. Gelişmiş beyinlerden kastım gelişimini tamamlamış bireyler... üst düzeyde teknikleri olduğu için bu yaşlardaki çocuklar öğrenemez

bu arada karete kesin çözümdür kessinlikle karete
  • Amca bence çocuğuna dövüş hocası yerine bi ders veya hayat hocası bul derim senin gibi olmasın büyüyünce.
  • eleştrileri de saygıyla karşılıyorum. dalga geçenleri de çocukluklarına veriyorum fikir vermek amacıyla yorum yazan, öneride bulunan herkese teşekkür ederim. bugun kung fu hocasıyla görüştüm. yası erken dedi ama tekvandoyla başlamasını önerdi, istersek ilkokul 4-5 gibi kung fu eğitimine başlayabilirmiş.

bu arada
    KUNG FU VS KARATE OLAYI FELAKET.
    http://www.youtube.com/watch?v=u0CIy9ZZEQE

BURDA DA TAM TERSİ SONUÇ
    http://www.youtube.com/watch?v=a4JiNrU7jEk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filidor -- 17 Mayıs 2009; 21:29:10 >

• Valla ben konuyu açan arkadaşla aynı fikirdeyim.6 yaşındaki çocuk evde kalmamalı.Sokakta oyununu da oynamalı kavgasını da etmeli.Tabi başıboş gezeceği anlamına gelmez.Cocuk her kavgada babasından yardım isterse annesinden yardım isterse o çocuk lise yıllarında,anne ve Babasının olmayacağı zamanlarda ne yapacak.Cok pis bir ülkede yaşıyoruz.Sokakta meleği de var pisikopatı da.Insan böyle şahısları erken yaşlarda tanımalı ki kendısini savunabilsin.Ben 5 yaşından beri sokaklarda oyunlar oynadım.12 yaşındayken belediye işçisi cocuk adın ne diye çağırdı beni ve durduk yere tokat attı.Bu da insanlara yaklaşirken gardımi almayı öğretti bana örneğin.Bu gün hala birisi bana yaklaştığı zaman cebımdeki telefonu silah olabilecek şekilde elime alıyorum ne olur olmaz.Çocuğa sadece kavga edilmemesi gerektiği,ama haklı olduğun bir konuda kendisini sonuna dek savunulması gerektiği,silahı olan kişilerden kaçmanın korkaklık değil akıllılık olduğu tembihlenmeli.Ben okulda görüyorum,sürekli herkes birbirini eziyor.Güçlü olan eziyet ediyor,korkaklarda boyun eğiyor.Öyle bir denge olmalı ki kabadayılık yapmamalı,ama kendini savunmalı.Kontrolsüz güç güc değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Adana o kadar iğrenç bir şehir mi yahu? Sokakta dayak mı yiyor çocuklar?

İstanbulda Yemiyormu Çocuklar Bende İstanbulluyum Çok Şahit OLuyorum Böyle Olaylara
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

bodyguard tut

• Judo iyidir oğlun küçük yaşta başlarsa baya faydası olur darbelerden etkilenmez sportif olur savunmasını da öğrenir. Karate de olabilir ama ben judo derim. Kendim de judocuyum.
  • @filidor, abi sana katılıyorum. Sonuçta üstte bi' arkadaş yazmış. Serserilerin çok olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Herşeyi kavgaya döken insanlar çok. Bu nedenle Kung-fu'ya gitsin. Sen de yazmışsın zaten. Felsefesini anlarsa sık sık kavga yapmaz. Sadece kendine bulaşan biri olursa onla kavga yapar. Fakat çocuğunuzun yaşı biraz ufak 10 yaşında falan göndermeniz daha iyi olur düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 17 Mayıs 2009; 22:52:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Adana o kadar iğrenç bir şehir mi yahu? Sokakta dayak mı yiyor çocuklar?

dayak yemekle kalınsa keşke....

heryer polat alemdar özentisi çakal dolu....
  • Hocam aikioda kursuna göndermenizi tavsiye ederim hele bide 5.dan a falan gelir üzerinede bir kickboks öğrenirse tamamdır.ama dövmek için değil savunmak için yapmalı bunları.
  • Fazla kendine güvenme her zaman iyi değildir.Kendine çok güvenmesi, kendini başkalarından üstün görmesine neden olur.Bu kez sizin çocuğunuz ezen durumuna gelir ve çeşitli kişilik sorunları çıkabilir.En küçük yenilgiyi kaldıramaz, arkadaşlarına karşı üstünlük taslamaya başlayabilir.Ayrıca günün birinde çocuğunuz büyüyecek ve kavgalar öyle basit olmayacak.Çocuk kendine güvenip en ufak olayı bile kavgaya dönüştürürse ya da sorunları ilk iş kavgayla çözmeye çalışırsa karşıdakinin ne yapacağı belli olmaz.
    Bence kendini üstün hissetmemeli, en azından gönderirseniz bile ona üstünlük duygusunu yaşatmayın.Ayrıca söylediğiniz dövüş sporları saldırı amaçlıdır.Aikido iyi olabilir bence.Hem gerekmedikçe kavga etmez hemde küçük yaşın sağladığı bi avantajı olabilir.Kung fu ileride de öğrenilebilir ama aikido için uzun süre çalışmak gerekir.
    Ben olsam çocuğumu yüzmeye yollardım.Hem güzel bir fiziği, hemde sosyal biri olurdu.Yaşın avantajıyla belki ileride profesyonel olarak bile yapabilir.Spora yollayın ama bence dövüş sporları olmasın
    Çocuğunuzu saldırgan yapabilir.
    Yine de sizin vereceğiniz karar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Neces#

Fazla kendine güvenme her zaman iyi değildir.Kendine çok güvenmesi, kendini başkalarından üstün görmesine neden olur.Bu kez sizin çocuğunuz ezen durumuna gelir ve çeşitli kişilik sorunları çıkabilir.En küçük yenilgiyi kaldıramaz, arkadaşlarına karşı üstünlük taslamaya başlayabilir.Ayrıca günün birinde çocuğunuz büyüyecek ve kavgalar öyle basit olmayacak.Çocuk kendine güvenip en ufak olayı bile kavgaya dönüştürürse ya da sorunları ilk iş kavgayla çözmeye çalışırsa karşıdakinin ne yapacağı belli olmaz.
    Bence kendini üstün hissetmemeli, en azından gönderirseniz bile ona üstünlük duygusunu yaşatmayın.Ayrıca söylediğiniz dövüş sporları saldırı amaçlıdır.Aikido iyi olabilir bence.Hem gerekmedikçe kavga etmez hemde küçük yaşın sağladığı bi avantajı olabilir.Kung fu ileride de öğrenilebilir ama aikido için uzun süre çalışmak gerekir.
    Ben olsam çocuğumu yüzmeye yollardım.Hem güzel bir fiziği, hemde sosyal biri olurdu.Yaşın avantajıyla belki ileride profesyonel olarak bile yapabilir.Spora yollayın ama bence dövüş sporları olmasın
    Çocuğunuzu saldırgan yapabilir.
    Yine de sizin vereceğiniz karar.

Aynen sonrada birgün birine çatar tipi gayet mazlum görünen adam belinden çıkarır tabancayı kafaya sıkar ,bu devirde akıllı olucaksın olayları bir çırpıda analiz etmen lazım herkese öle höyt möyt saldırılmaz herkez ister ama herkes sizin gibi yumrukla giriyim şuna bi demeyebilir

• Dayak yiyerek atmayı öğrenecek. Ancak bu şekilde sokakların dilinden anlayabilir. Her karate ya da kick box bilen sokaktaki kavgalarda iyidir diyemeyiz. Kaldı ki bu daha çocuk. Çocuklar arasında buna benzer şeyler yaşanır. O bu yaşlarda yüzme, basketbol gibi sporlara merak salsa daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

HEM DE CÜSSE OLARAK KENDİNDEN UFAK AMA AĞZINDAN KÜFÜR EKSİK OLMAYAN SOKAĞA BIRAKILMIŞ (BABA YOK, ANNE CAHİL) BİR VELETTEN. HENÜZ ANAOKULU SEVİYESİNDELER.. YAŞLARI HENÜZ 6.

DUDAĞINA YUMRUK YEMİŞ. KANAYINCA KORKMUŞ BİRAZ. AMA "ARKADAŞLARINDAN DAYAK YERSEN AĞLAYARAK YANIMA GELME!" DEDİĞİM İÇİN BANA DEĞİL, ANNESİNE SÖYLEYEBİLMİŞ.

KARAR VERDİM.
    OĞLUMU SAVUNMA SPORLARINDAN BİRİNE YAZDIRARAK HEM SPORTİF OLMASINI HEM DE KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRENMESİNİ İSTİYORUM. 6 YAŞINDA BİR ÇOCUK İÇİN ŞİMDİDEN BİŞEYLER YAPILMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİ SPOR DALINA GÖNDERMEM GEREKTİĞİ KONUSUNDA KARARSIZIM. ARANIZDA SAVUNMA SPORUYLA İLGİLENENLER, TECRÜBELİLER, KENSİNİ KORUYABİLEN VEYA KORUYAMAYANLAR VARDIR MUHAKKAK. GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?

güzel bir karar bence.
    capoeira ya da aikidoyu öneririm

bir de dövüş sanatıyla beraber kendini ezdirmemeyi de öğretmeye çalış çocuğuna

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.