|
Bildirim
|
Ulan instada feminist grup takip yollamış tesadüf değil herhalde aha izimi buldular kız kulesine bağlayıp yakacaklar galiba yanlış anlaşıldım özür dilerim
|
Ben de bir kız olarak bu cümleye kısmen katılıyorum. Başlık olmamış ama. Belki clickbait ;)
Ya arkadaşım (kız) puanı ziyan olmasın diye boun bilgisayar yazmıştı. Sıfır ama abi "SIFIR" bilgisayarda. Kendini ziyan etti bence. Bir de bilgisayar oynayanlarla, ilgilenenlerle falan tıpkı arkadaşın dediği muameleyi yapıyordu. Gördü ama bölümü. İçten içe pişman ama alakasız olduğu, yapamadığı bir yeri yazdığı için. Sıkça dillendirmese de kelimelerinden bile anlaşılıyor. Fikri de değişti bilgisayara karşı sanırım. Belki de yeni oluştu. Neyse şunu da ekleyelim: elektrik elektronik>>bilgisayar |
Cinsiyetçi değilim abi okuyan okusun kızdan bilgisayarcı olmaz diye bi söylemim yok sadece şu akıma kapılmaları tuhafıma gitti
|
Popüleriteden yazanlar, kız olsun erkek olsun fark etmez, nereden mezun olurlarsa olsunlar mal gibi kalacaklar.
İmzamı da atıyorum. İlerde başarılı bir ee'ci kız kardeşiniz olacağım. |
Yav kardeşim onu mu demişim allasen zahmet olmazsa bi kere daha oku konuyu
|
Daha da saçmasını okumamıştım reis tebrik ederim
|
Bilgisayar mühendisliğini yazılımcı olmak için okuyanlar bir bana mı komik geliyor acaba
|
GTÜ CENG girls + UDEMY > ALL TIP girls
|
tiki kızlar yapamaz bu mesleği. günde 8-10 saat bilgisayar başında kafa patlatmak onlara göre değil. meriçler de yapamaz. sadece kızlara sallamış olmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742617000027 -- 23 Ağustos 2020; 14:35:23 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisciart -- 23 Ağustos 2020; 14:42:51 > |
|
|