Şimdi Ara

Üni öğrencisi neden eve kız atmak ister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu üni öğrencisi eve kız atayım da eğleneyim diyor sonra bakire kız yok diye ağlıyor .

Keşke üni kazanınca evlendirme şartı olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim öyle bi derdim yok olanlarıda sevmiyorum zaten isterseniz beni eve atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her üniversitesi öğrencisi aynı değil, sadece bir kısım azgın şeref yoksunu var.

Zorunlu evlilik değilde evliliği teşvik eden işler yapılsa çok iyi olur.
    Birleşik Arap emirliklerinde evlenene ev ve iş veriyorlar mesela.

• Ev de sıkıyo bi süre sonra. Avm'de soyunma kabinleri, parklar, gece vakti metro durakları, çalılıklar, rastgele bir apartman, otopark arıyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Ev de sıkıyo bi süre sonra. Avm'de soyunma kabinleri, parklar, gece vakti metro durakları, çalılıklar, rastgele bir apartman, otopark arıyor insan

aynen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Her üniversitesi öğrencisi aynı değil, sadece bir kısım azgın şeref yoksunu var.

Zorunlu evlilik değilde evliliği teşvik eden işler yapılsa çok iyi olur.
    Birleşik Arap emirliklerinde evlenene ev ve iş veriyorlar mesela.

+1

• Bakire kız yok diye ağlayanlar ile eve kız atanlar aynı insanlar değiller zaten. Ki bu bakire kız yok diye ağlayan insan güruhunu dhden seçiyorsan bil ki onların büyük çoğunluğu hep sevgilisi olsun istemiş fakat çeşitli sebeplerden sap kalmış insanlar. Kendileri bir şey yapamadılar diye aradıkları kızın da bakire olmasını, hatta hiç sevgilisi olmamış olmasını istiyorlar, ki bu da anlaşılabilir bir şey, özgüvensizlikten kaynaklı genelde.

Asıl soruya gelirsek, üniversite hem herkesin 18 yaşını geçtiği bir ortam, hem de ygs lys ıvır zıvırının bittiği ve özellikle ev/yurt ortamında aileden yavaş yavaş bağımsızlaşılan bir ortam. Çok normal bence insanların bu işlere daha çok üniversitede başlaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 10 Ekim 2016; 12:12:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ev de sıkıyo bi süre sonra. Avm'de soyunma kabinleri, parklar, gece vakti metro durakları, çalılıklar, rastgele bir apartman, otopark arıyor insan

Hocam ankaradaysanız bana da eskilerinizden bir şey ayarlayabilir misiniz? Çok yalnızım hocam bokkunuzu yiyem ayarlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

aynen :)

Hocam üstteki lafım sizin için de geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

quote:

Hocam ankaradaysanız bana da eskilerinizden bir şey ayarlayabilir misiniz? Çok yalnızım hocam bokkunuzu yiyem ayarlayın

Akşam vakti ulusa git, senin onları bulmana gerek yok onlar bulur seni merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 10 Ekim 2016; 12:25:20 >

• walla benim bi elim yagda bi elim balda, gel sana surusuyle veriyim, naisl seviyon,? iskandinavmi? cekik gozlumu, zencimi? ama yanima gelmen lazim Moskovadayim

calisin, gelistirin kendinizi hepsi hal olur, kizdan bile bikarsin ama egitimsiz, bos, bi adam olursaiz boyle omur boyu baskalarina imrenirsiniz
  • Sess

• Seks için.
  • Şürü pşikoloşisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

quote:

Kader hocam

• Ev arkim atıyor ben dinliyorum

• Bu eve kiz nasil atiliyo yahu bi anlatin da aydinlanalim. Su hayatta hep hovardalik yapmak istemisimdir ancak masum olmaktan baska bi sey olmadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.