Şimdi Ara

Oğluma Araç Alıyorum Yardım [Scirocco Alındı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eleman şizo inanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

O değilde elalemin babası forumlarda falan takılıyor lan.Benim peder pc'yi boş yakaladığında gazete falan okur bırakır en fazla :)))

He ya,kıskanıyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğa alman çöpü alıp çocuğu üzme usta mazda falan bak genç işi
  • Üni son sınıf öğrenisi 23 yaşında olsun baba muhtemel 45-50 arası. O cümlelerin bir babaya ait olmadığı kabak gibi ortada.
    Şimdi biraz irdeleme yapacağım arkadaşın cümlelerinden
    "Arabayı 2.el düşünüyorum" babalar daha garantici olur ve genelde sıfır düşünmez mi?

"VW Neden sevilmiyor onuda anlamış değilim herkez bi ayrı kötülüyor." foruma bugün katılmış ama forumun zayıf karnını veya patlamış mısır kaynağınıda biliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu size uygun olabilir

Oğluma Araç Alıyorum Yardım [Scirocco Alındı]
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

napak ınanak mı?
    hangı baba oğlunun hız tutkunu odlgunu bıle bıle altına hızlı bı araba verıp trafk canavarı olması a ön ayak olur (ünlem soru işareti iki nokta ust uste v.s)

Bir insanla düşüncelerimiz bukadar aynı olur. Tam aynı şeyleri yazmak için aşağı iniyordum ve senin yorumunu gördüm daha ne diyelim.

Bunların hangisi hızlı ki focus-megane-şirokko.?
    Bu arada 50 küsür yaşıma gelince 20 küsür yaşındaki artık yetişkin olan oğluma araba almak için forumlarda dolaşmazdım sÜpriz olsun istersemde ağzını ararım merak etmeyin bişey anlamaz yolda bir şirokko görürsün dersin bu arabaları çok beğeniyorum güzel araba dimi falan filen feşmekan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 6 Ocak 2013; 2:02:57 >

• 50000 TL ye 0 araba alınabilir. Hyundai i30, Opel Astra, Kia Ceed, Mitsubishi Lancer gibi arabalar. Seçenekleriniz arasından hangisi derseniz Scirocco derim. Hediye ise 0 olsun, içine bindiğinde 0 araba kokusunu koklasın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

napak ınanak mı?
    hangı baba oğlunun hız tutkunu odlgunu bıle bıle altına hızlı bı araba verıp trafk canavarı olması a ön ayak olur (ünlem soru işareti iki nokta ust uste v.s)

Belki oğlu geniş ve trafiğe kapalı yollarda hız yapıyordur..

akşam akşam sen yokmusun seen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

quote:

napak ınanak mı?

akşam akşam sen yokmusun seen

En nihayetinde oğlu pilot olan babalar yarışlara gidip.. bi kenarda oturup.. çekirdek çitleyerek oğlunu yarışırken seyrediyor malumunuz.
    Belki bu konuyu açan baba, üstte belirttiğim gurur tablosunda yer alamadı.. İçinde ukte kaldı..
    Şahsen benim babam direksiyon sınavındayken.. aracı yavaş sürdüğümü görünce.. "bassana lan gaza, ben sana böyle mi öğrettim" diye söylenmiş etraftakilere..

• quote:

quote:

napak ınanak mı?

ülkemiz de zaten trafiğe kapalı geniş bolca yol var haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

quote:

napak ınanak mı?

ülkemiz de zaten trafiğe kapalı geniş bolca yol var haklısınız.

askeri alanlarda da mı yok ?

• Sen de pek cimriymişsin be amca, okurken niye almadın yavrucağa arabayı..
  • böyle babalarda varmış demekki... bense babama yük olmuyum diye unideyken bazen otobüse bile binmez erzurumun sogugunda yaya giderdim uniye..
  • scirocco alin sevinsin genc arkadasimiz

• Adam trolluk yapiyor herkes cevap vermis :lol: e oglun loser degilse elbet size citlatir baba su araba nasil bu araba nasil diye. kendimden biliyorum
  • scriocco, ben de üniversitedeyim alacağız yakında :) ama 160hp olanını tavsiye ederim, bi şekilde bütçe artırabilirseniz, 122 kesmez :)
  • yazdığınız 3 arabayı da alabilirsiniz scirocco yerine golf öneririm
    fakat tavsiyem bu kadar para verecekseniz sıfır bir araç bakmanız
    en azından 2 yıl garantisi olur 3 yıl muayene ve egzos muayenesi istemez
    http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari/p=1205003450715

Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Midline Plus 42.900
    Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Midline Plus 49.900
    Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 45.600
    Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 52.600
    Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 48.600

• Rokko en ıyı suprız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

baba babacığım

Ona buna baba mı denir la

troll oğlu troll oldum bu adama baba deyince

valla üniversiteye dolmuşla bazen de para olmayınca yürüyerek gittim, bitirdiğimde de babam iki damla gözyaşı döktü aferin dedi o kadar daha güzel hediye de olamazdı.

baba parası ile alınan arabadan da maldan da hayır gelmez.

Konu şaibeli olabilir ama şunu sormak istiyorum ileride oğluna veya kızına paran olsa dahi araba almazmısın?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.