Şimdi Ara

Oğluma Araç Alıyorum Yardım [Scirocco Alındı] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

corsa opc

vayyyy dostum süpersin vallaha..... trilyoner olsam yinede garajımda o araba bulunur

Oğluma Araç Alıyorum Yardım [Scirocco Alındı]

• dayı 23 yaşından sonra gelen arabayı napsın adam zaten mezun olmuş alır arabasını sen zahmet etmeseydin scirocco dediğin üniversiteyi okurken lazım adama mezun olduktan sonra fluence olmuş scirocco olmuş ne farkeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

dayı 23 yaşından sonra gelen arabayı napsın adam zaten mezun olmuş alır arabasını sen zahmet etmeseydin scirocco dediğin üniversiteyi okurken lazım adama mezun olduktan sonra fluence olmuş scirocco olmuş ne farkeder

+1

Millet yanında karı kızı götürüyor ünide almak lazım valla yoksa is hayatında otobüsle gidip gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrantepe83

quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Bu forumda bazen konulardaki yorumlar ölçüyü ve maksadını çok aşıyor maalesef.

Eğer konunun fake olduğuna inanıyorsan yorum yazmazsın. Konu ciddi bir konu ise ve vatandaş bilgi sahibi insanlardan fikir almak istemişse utanmayacakmısın. Güya kendince dalga geçenler var, çok yazık.

Seviyeli espri yapanlara sözüm yok ama bazıları açıkça dalga geçmiş ve bu hiçte hoş bir davranış değil.

Konuyu açan arkadaşa da aldığınız araç hayırlı olsun diyorum...

Teşekkürler malesef sizler gibi insanlar kalmadı. Bu arada yarın 11.00 gibi arabayı teslim almaya gideceğim inşallah eve gelene kadar arabayı test edeceğim

Fotoğraf İsteriz Hocam Hayırlı Olsun.

• böyle bir sürprizle karşılaşacak olsam herhalde kalbim durur.Oğlunuz çok şanslı.Kazasız belasız inşallah...
  • bir babanin ogluna arabasi almasi neden bu kadar tuhaf gelir insanlara her baba ister ogluna en iyisini almayi giydirmeyi yedirmeyi ama imkan el verdigi surece konuyu acan abimizin imkani el veriyor demekki burada fikirlerinizi soruyor ama suc bizde degil konuyu acan kiside buradakileri duzgun fikirli sanip konu actigi icin.

hayirli ugurlu olsun ALLAH kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacala2763 -- 7 Ocak 2013; 14:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacala2763

bir babanin ogluna arabasi almasi neden bu kadar tuhaf gelir insanlara her baba ister ogluna en iyisini almayi giydirmeyi yedirmeyi ama imkan el verdigi surece konuyu acan abimizin imkani el veriyor demekki burada fikirlerinizi soruyor ama suc bizde degil konuyu acan kiside buradakileri duzgun fikirli sanip konu actigi icin.

hayirli ugurlu olsun ALLAH kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrantepe83 -- 7 Ocak 2013; 14:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

böyle bir sürprizle karşılaşacak olsam herhalde kalbim durur.Oğlunuz çok şanslı.Kazasız belasız inşallah...

Çok sağolun.
  • Babaların üniversite bittikten sonra araba alıcam cümleside biraz zamansız geliyor.Araba alıcaksan çocuk üniversitedeyken al tadını tam yerinde çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

Babaların üniversite bittikten sonra araba alıcam cümleside biraz zamansız geliyor.Araba alıcaksan çocuk üniversitedeyken al tadını tam yerinde çıkarsın.

golf 7 yada beetle alacak özellikle degilmi.yanlız yeni beetle çok hoşuma gitti ve araba kaliteli olmuş.inş nasip eder vw gelişti 2010 tiguana bakıyorum bide 2012 ye çok fark var daha kaliteli yapıyorlar sanrm. bu arada o tok kapı sesi gerçekten ayrı birşey kalitesi başka dalga geçmelerini anlayamıyorum vw babamın şirketi degil ama adamlar kaliteli yapıyor işte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 7 Ocak 2013; 16:00:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Babaların üniversite bittikten sonra araba alıcam cümleside biraz zamansız geliyor.Araba alıcaksan çocuk üniversitedeyken al tadını tam yerinde çıkarsın.

golf 7 yada beetle alacak özellikle degilmi.yanlız yeni beetle çok hoşuma gitti ve araba kaliteli olmuş.inş nasip eder vw gelişti 2010 tiguana bakıyorum bide 2012 ye çok fark var daha kaliteli yapıyorlar sanrm. bu arada o tok kapı sesi gerçekten ayrı birşey kalitesi başka dalga geçmelerini anlayamıyorum vw babamın şirketi degil ama adamlar kaliteli yapıyor işte .

Hocam kusura bakmayında galiba msj'ları karıştırdınız benim attığım msj'la pek bir alaka kuramadımda.

• quote:

Hayat mücadelesine alışsın diye üniversite bittikten sonra aldım. Yoksa laylaylom olurdu tabiri caizse otobüslerde sürünmeyi öğrensin diye böyle bi karar aldım. İyikide üniversitesi bittikten sonra almışım diyorum.
  • Resimleri bekliyoruz hocam. Babam abbemle ayri benim kendi de yillar once baska bir sehire yerlesti hep hayalimdi boyle bir hediye nasip olmadi ama birinin boyle bir hediye almasi beni bile heyecanlandirdi. Umarim begenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Arabam vardı babam ev aldı sattım. hiç te üzülmem bazıları bana şunu al sana baba derim filan demiş çok üzüldüm. babam hiçbir şey almasın hep varolsun kucaklıyım öpeyim onu yeter bana

Helal bee adamın dibisin
  • scirocco
  • Evlatlık arıyorsanız ben gelirim öyle scirocco ya falanda gerek yok polo gti yeter en boş olanı olsun :) Şimdiden Teşekkürler
  • hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.