Şimdi Ara

Oğluma Araç Alıyorum Yardım [Scirocco Alındı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0x

O değilde elalemin babası forumlarda falan takılıyor lan.Benim peder pc'yi boş yakaladığında gazete falan okur bırakır en fazla :)))

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

baba babacığım

Ona buna baba mı denir la

troll oğlu troll oldum bu adama baba deyince

valla üniversiteye dolmuşla bazen de para olmayınca yürüyerek gittim, bitirdiğimde de babam iki damla gözyaşı döktü aferin dedi o kadar daha güzel hediye de olamazdı.

baba parası ile alınan arabadan da maldan da hayır gelmez.

Konu şaibeli olabilir ama şunu sormak istiyorum ileride oğluna veya kızına paran olsa dahi araba almazmısın?

Alıntıları Göster

valla üniversiteye dolmuşla bazen de para olmayınca yürüyerek gittim, bitirdiğimde de babam iki damla gözyaşı döktü aferin dedi o kadar daha güzel hediye de olamazdı.

Konu şaibeli olabilir ama şunu sormak istiyorum ileride oğluna veya kızına paran olsa dahi araba almazmısın?

bir oğlum var zaten:) arabası da var akülü biniyor motorsikleti bile var.

ne yaptığı, ne olduğu ile ilgili açıkçası baba ben bi yeri kazanamadım, çalışmaya niyetim yok özel üniversiteye gidicem işletme okuyacağım en kolayı oymuş, hadi bana araba da al derse babayı alır benden. ne yollarım ne bir şey alırım kıçını kırıp kazanana kadar.

düzgün bir yeri kazanırsa ilk işim evini tutmak ve arabasını almak olur, bu olursa kızım için de geçerli gençliğini yaşasın ben maddi zorluklarla karşılaşıp okudum onların çekmesine gerek yok.

insanlar hayatın zorluklarından da haberdar olmalı, eşim benden çok daha zengin bir aileden geliyor bazen bir şey alırken kavga ediyorum bu etmez bu kadar diye, istiyorum paramız var diyor gene de almıyoruz genelde mantıklı bir argüman sunamazsa, oğlan için de geçerli aynısı bir oyuncak alabilir mağazaya girdiğinde ikincisini alamaz sahip olduğu şeyin değerini bilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Ocak 2013; 12:37:51 >

• scirocco tabi ki

• Üç araç arasından Scirocco iyi bir tercih olur. Ama o fiyatlara sıfır araç alma imkanınız da var.
  • scirocco modelini beğenmeyen 1 tane bile genç görmedim. kötüleyen birine al anahtarı senin olsun desen daşş...nı yiyem abi der hemen :D

o nedenle scirocco tavsiyemdir
  • Babam 3ü arasından birini alacak olsa kesinlikle Scirocco'yu tercih ederdim
  • quote:

bir oğlum var zaten:) arabası da var akülü biniyor motorsikleti bile var.

ne yaptığı, ne olduğu ile ilgili açıkçası baba ben bi yeri kazanamadım, çalışmaya niyetim yok özel üniversiteye gidicem işletme okuyacağım en kolayı oymuş, hadi bana araba da al derse babayı alır benden. ne yollarım ne bir şey alırım kıçını kırıp kazanana kadar.

düzgün bir yeri kazanırsa ilk işim evini tutmak ve arabasını almak olur, bu olursa kızım için de geçerli gençliğini yaşasın ben maddi zorluklarla karşılaşıp okudum onların çekmesine gerek yok.

insanlar hayatın zorluklarından da haberdar olmalı, eşim benden çok daha zengin bir aileden geliyor bazen bir şey alırken kavga ediyorum bu etmez bu kadar diye, istiyorum paramız var diyor gene de almıyoruz genelde mantıklı bir argüman sunamazsa, oğlan için de geçerli aynısı bir oyuncak alabilir mağazaya girdiğinde ikincisini alamaz sahip olduğu şeyin değerini bilmeli.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 6 Ocak 2013; 12:37:21 >

• 23 yaşında genç bir birey olmuş kişiye hediye alıncak araç sahibi olmanın bilincini aşılayarak insan hayatına gereken önemi vermesini hatırlatarak .

araba hediyesi alınabilir .

oglunuz tek başına(arkadaşlarıyla vs) gezecekse ailede başka araç varsa rocco alabilirsiniz yakıtınıda karşılayabilecekse dizel yada lpg ye ihtiyaç duymadan rahatlıkla gezebilecekse

kesinlikle manuel bir scirocco derim .
    yakıt konusunda ekonomik araç olsun derseniz de bu 3. den focus dizel tercih etmenizi öneririm .
  • Konuyu açan belki babamdır diye ümitlendiydim ama nerdeee.
  • Scirocco al geç bey baba hazır almışken banada alabilirsin
  • Konuyu açan bir baba mı, yoksa oğlu mu?
  • Evde başka araç yok. Tek araç oğluma alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

napak ınanak mı?
    hangı baba oğlunun hız tutkunu odlgunu bıle bıle altına hızlı bı araba verıp trafk canavarı olması a ön ayak olur (ünlem soru işareti iki nokta ust uste v.s)

bunu yazmak istemiştim... hazır yazılmışı varmış...

• Oğluma araba alacak olsam 100 beygirden yüksek araç almazdım , 65 beygir clio' alırdım binerdi. Şaka bir yana Scirocco onu cok mutlu eder. :)
  • Sirocco hocam tabiki...
    Babam saolsun yazsin arkayada;)

• 3 araç arasından Scirocco.
    Alternatif olarak E90 Kasa 3 serisine bakılabilir.
  • tartışmasız şirokko...
  • oğlununda fikrini alman lazım
  • benim de hayalimde bu 3 araba var..bir gün iş bulursam ve param olursa aynen bu 3 arabadan birini alıcam inşallah...3 ünün arasından 1.si en büyük hayalim..
  • şahin al binsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.