Şimdi Ara

Oğluma İsim Arıyorum:( (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
1
Favori
25.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    Bir ay var baba olmama bence sen boş beleş düşünüyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eşref, halit, talha, mustafa, ismail bence guzel isimler.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Verdiği isimlere islamı katarak demagoji katarak çok sevimsiz oluyorsunuz bu isimleri koymak nedir ? Türkçe isim yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Ocak 2017; 10:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayleid

Mete, Oğuz, Oğuzhan, Bora, Alp, Ata, İlhan, Emre.

Hepsi de Türkçe isimler.

katılıyorum
  • poyraz

• Çocuğuna güzel isim vermek anne ve babanın en önemli görevlerinden biridir. O nedenle internetten bu konuyu iyi araştırın derim. Size şu ya da bu ismi verin demek istemem ama ne sizin ne de çocuğunuzun pişman olmayacağı isimlere yönelin. Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

• Kuranda gecen isimlerden anlami kotu olmayan bir isim koyabilirsin

• Allah bağışlasın, öncelikle Türkçe isim koymanı öneririm, arapça isimleri bırakalım araplar koysunlar. Çift isim koyma çocuğa zor olur, tavsiyelerim: Oğuz (oğlumub adı), Mete, Eren ve Karahan.

• İsmimi önerebilirim(Talha Efe), veya ikincisi Ege de olabilir (zaten çok karışıyor:P), genelde aldığım geri dönüşler gayet iyi, insanlar düşündüğünüz kadar yargılamıyor.

• Guzel isim secmissin hocam bence aramana gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: polo6n

Elhamdülillah Müslümanım tabi ama öyle çok muhafazakarım denemez sadece öyle çok marjinal bir isim istemiyorum. İsimler sanki insanların hayatlarını etkiliyor. Mesela 35 yaşındayım bu yaşıma kadar belki 20 tane burak isminde arkadaş tanıdığım oldu. Hepsine uçarı kacarı adamlardı. Mesela Kaan isminde çok tanıdığım oldu hepsi mesleki olarak başarılı ve kişilik olarakda düzgün insanlardı ve böyle bir çok isim sayabilirim o yüzden ismin anlamıda kişilikli güzel anlamlı olsun istiyorum. Dedimya benimki ümit ve ömrüm boyunca hangi işe el atsam hep zor oldu çoğuda olmadı çok şükür durumumdan memnunum ancak şansla kısmetle bahtla ne zaman işim olsa hiç gerçekleşmedi. Böyle kısmetli bir isim olsun istiyorum. Bilmem anlatabildimmi bilmiyorum az biraz saçmaladım sanırım.

Hoaydaa benim adım da burak baya bi genelleme yaptınız su an alınmadım değil

• Koymayı düşündüğün isim çok yanlış. "Kaan Uras YILMAZ" söylerken bile zor oluyor. Okulda zorlanır. askerde zorlanır. Bir yerde iş görüşmesinde zorlanır. Zorlanmaktan kastım söz ve hece dizilimi. uras s ile bitiyor. yılmaz z ile bitiyor. uyumlu değil.

Sadece Kaan olsa daha iyi olur. Kaan Yılmaz. Çift isim koyacaksan Ömer Faruk olabilir.

Ama ben de arkadaşlar gibi tek isimden yanayım. Bazı garip ve takıntılı insanlar çift isim olanları tam olarak okuyor. Bizim işyerinde 2-3 tane var bu manyaklardan.
  • Egemen koyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESER14

Ben oğluma Utku ismini koymak istiyordum ama eşimin ailesine marjinal geldi. Onların baskısıyla ismi ömer oldu. Babasının adı yani benim adım Eser, oğlumun adi ömer. Çocuk 1 yaşına geldi hala içime sinmedi. Ömer utku olsun dedim kayıpeder eski kafa memur emeklisi. Çift isim sıkıntı oluyor evrak işlerinde dedi yine tıkadı.

Utku veya kardeşimin ismi Eren i tavsiye edebilirim.

Affedersin de eşinin ailesine ne? Utku olsa torunu sevmeyecekler mi? Ben olsam karıştırmazdım istediği kadar trip yapsınlar.
  • Alp, Batıkan, Kuzey, Asil, Berkcan, Görkem......

• XII. Su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 21 Ocak 2017; 9:31:20 >
  • Ertuğrul

• Bu memleket haline bakılırsa mazlum olabilir..

• Alparslan koy hocam ben koyamadım sen koy.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.