Şimdi Ara

Oğluma İsim Arıyorum:( (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
1
Favori
25.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer 2 isim koyacaksanız birisini çocuk ve gençlikte diğerinin de biraz daha yetişkinken kullanabilme ihtimalini göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim aynı süreçlerden geçmiş bir baba olarak. çok sık ve çok nadir isimlerden de kaçınsanız iyi olur gibi geliyor. kaan güzel ama uras ismi biraz garip geldi bana. annesiyle siz karar verin ama aileleri karıştırmayın. annesiyle de anlaşamazsanız kurra çekin bikaç isim belirleyip. çok sıkıntılı olabiliyor bu süreç herkes karışmaya çalışıyor.
  • Rambocuk koy hocam bende nick bulamamış bunu uydurmuştum ;) şaka bi yana bence sade kaan olmalı uras olmamış ha soy isminiz ise bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan koy

Türk hükümdarlarına verilen ad

Batıkan görkem kuzey Güney Orçun tarçın rüzgar gibi saçma salak isimlerden uzak dur. Çocuk dizi kahramanı ismine değil Türk ismine sahip olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 21 Ocak 2017; 9:50:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali haydar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa

Deniz

Furkan

Can

Kaan

Berkecan

• Herşeyden önce Allah hayırlı, ruh ve beden sağlığı yerinde evlatlar versin diyelim. Seçtiğiniz isimler güzel, şu sıralar iki isim çok moda nedense. Ben de iki isimliyim ama ilk ismi mi(eskiden göbek adı denirdi) hiçbir zaman beğenip te kullanmadım. Ehliyetimi eline alan trafik polisleri hep ilk adımla seslenir, sinir olurum. Bu arada benim ismimi gururla taşıyan insanlar var, benim hoşlanmama nedenim asla siyasi, mezhepsel vs değil çocukluğunumdan gelen telaffuzunun fonetik özelliklerini içime sindiremeyişimden. Özetle hassasiyetinizde haklısınız. Ben de "erdem" ismini öneririm.

• Emir

Mirza

Eymen

• Şansın kısmetin isimle hiç alakası yok. Benim adım da Derviş Mehmet ama ne dervişlere benziyorum ne de şanslı kısmetli biriyim. Sana tek tavsiyem ne koyarsan koy çift isim koyma. İnsan hayatı boyunca iki isin arasında çatışıp duruyor. Ben çok çekiyorum sıkıntısını. Resmi hayatta herkes derviş diye bilip tanırken, özel hayatta herkes mehmet diye biliyor. Beni mehmet diye tanıyana derviş diye sorsan beni tanımaz. Abi bi kredi çekecek olsam, yada herhangi bir iş için adımı yazmak istesem soyadimla beraber 3 yapıyor. Yaz yaz bitmiyor. Tek abi tek. Gerisini bilmem ben.

• CENKER olsun Oğlumun ismi 👍

• İsimlerin en güzelini koy. MUHAMMED.
  • Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas

• Ertuğrul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 21 Ocak 2017; 10:11:4 >
  • Berke

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Önemli bir sporcu, ismi yaşatılmalı diye düşünüyorum.

Nüfus memuru adını yazarken kusmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 21 Ocak 2017; 10:18:55 >

• Ne koyarsan koy öz Türkçe olsun. Arap isimlerine gerek yok.

• Alperen

• Cihan koyun. Cihan her şeydir, tüm alem, kainat. Asla pişman olmazsınız.

• uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas gerisi boş
  • hans peter briegel

• Allah analı babalı büyütsün bence bir din görevlisine danışın dine göre bi hesaplama vardı yanlış bilmiyorsam ehcet hesabı olması lazım buda ona en uygun ismi bulmasına yardımcı olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.