Şimdi Ara

Öğrenci 1974 wosvos alınır mı yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Kızlar için alıyorsan, davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı olur bu iş benden söylemesi.Kızlar aman ne tatlı ne şirin araba der bakar falan ama, iş sevgili olup o arabaya binmeye gelince yanından yörenden geçmezler :).

Aynen aynı ortamda yeni aracı olan birini tercih ederler.Karizmatik,tatlı,farklı yapmaz sizi vosvos.Ha heves farklıysa bilmem.Kızların bakmayacağına kesin mi kesin diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hali hazırda iki yıllık bir ilişkim var zaten. karı kız meselesi değil düşündüğüm farklılığı o eskiyi yaşama isteğim.
  • sahin261 kullanıcısına yanıt
    ustam verdiğin cevaplar ve yardım ettiğin için teşekkür ederim
  • Fotoğraflari atmaya çaliştim ama bir türlü yüklenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Öncelikle söylemeliyim ki, bu araçlarda yürüyenden önce bakılması gereken en önemli nokta kaportasıdır. kaportanın en kolay çürüyen yeride taban sacıdır. alırken belli başlı bakılması gereken yerler var. taban sacı, amortisör kuleleri, çamurluk içleri, kapı ve direk dipleri, yağmur olukları, yan cam dipleri gibi. yürüyen çok basit şekilde halledilir. sıfırdan motor toplayanlar 3000 tl gibi bir fiyata canavar gibi giden bir motor toplatıyor. parçaları çok fazla vardır. 1303 modelinin özellikle. ve oldukça uygundur. dediğim gibi kaportasına önem ver. ayrıca belirtmek isterim ki 15000 tl nin altında sağlam vosvos zor bulursun. yaşadığımız günlerde şahin ile kız tavlayamayan apaçilerin vosvos alıp aptalca modifiye etmesinden dolayı vosvoslar mahvolmuş durumda. bir de üzülerek belirtmek isterim ki, LPG ile sık sık sibop ayarı gerektiriyor. ama bakımları düzgün yapılırsa (ki günümüz araçlarına göre bakım aralıkları o kadar uzun değildir. örn: 3000km'de bir yağ değişimi gerek) sizi üzmez. bakımı yapılan hiç bir araç üzmez.

Hocam baktim kendi gözümle kaportasına. Fakat ön kaput ta boyada çatlaklar vardı. onun haricinde çok ta bir yıpranma yok açıkçası ama taban saçida ortalama düzeydeydi yani hafiften paslanmalar vardi.

• kardeşim arkadaslarımla bu aracı kullananlar var inan ol arabanın bozulacak bi özelligi yok dinamo bakımları hariç bi sıkıntı cıkardıgını görmedim mekanigi kolaydır sanayicilerlede kanka edecek bi araç degil
  • Kaporta toplatmak 10000 gibi bir fiyata halloluyor. Ona göre alin. He bir yil sonra saticam diyorsunuz. Alip binerseniz kaporta sıkıntı yapmaz yani idare eder ama satarken zorlar sizi. Biraz piyasa altına verirseniz belki gider. Ama orta halli bir vosvosun bile 7.500e alinacagini düşünmüyorum. Anlayan biri ile mutlaka bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    etrafımda anlayan yada bana yardımcı olabilcek kimse yok malesef
  • sağolasin üstat. bakalim kafam karıştı gene karar vericem bugün inşallah fiyattada anlaşırsak alabilrim
  • Sorunu yoksa olabilir illaki klasik olsun isterseniz murat 124 serçe tarzı araçlarda bakabilirsiniz yaşlı araç her zaman sorun ve masraf getirir.

• Parası, vakti, ve sabrı bol olanlar vosvos alsın.. Siz almayın..
    Eski arabayı yürütmek sanıldığından daha zordur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için sağolun.

• djoz kullanıcısına yanıt
    Zaman , sabır bolda para işi sıkıntı bakalım artık. Herkezin dediğine göre baya bi sıkıntı yaratçak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuvad

etrafımda anlayan yada bana yardımcı olabilcek kimse yok malesef

Bu tip araçlarda birinci kriter maalesef bu. Araçtan biraz anlamak ve güvenilir ustaları tanımak gerekiyor. Size önerim biraz daha piyasa aracı bir model bakın, deneyim kazandıktan sonra vosvosunuzu alın ve satmayın, klasik hale getirin, uzun yıllar elinizde tutun. İş hayatına girince falan da ikinci araç (hobi aracı) olarak tutmaya devam edebilirsiniz.
  • Almak istediğiniz Vosvos siyah renk mi?

Betimlerinize göre tanıdığımın sattığı Vosvos galiba. Ona göre bir kaç yorumda bulunucam eğer o ise.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Değil kırmızı renk.

• Anladım üstadım fakat. Ailem bana seneye bir araç alıcak zaten o yüzden kendim alacağım tek araç olucak. Dediğim gibi belki hiç satmam bilemiyorumda kararsızım ve cesaretsizim açıkçası

• Astarı yüzünden pahalıya gelir,maceraya çok da gerek yok gibi. Ama heves varsa alın,ufak tefek masrafa da değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuvad

Anladım üstadım fakat. Ailem bana seneye bir araç alıcak zaten o yüzden kendim alacağım tek araç olucak. Dediğim gibi belki hiç satmam bilemiyorumda kararsızım ve cesaretsizim açıkçası

Bir sene icin maceraya girmemeni oneririm. Eski araba ne kadar temiz olsa da risk demek. Yine de bir araba olsun dersen broadway oneririm. Bir sene sonra satmasi da kolay olur.

• hiçbi mantığı olmayan araç. çok yakar gitmez sorunludur. parçası bakımı pahalı ve zordur. sırf şekil için para harcarım dersen orasını bilmem tabi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.