Şimdi Ara

Öğrenci 1974 wosvos alınır mı yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wosvos alma arifesindeyim bir tane wosvos buldum ama kaputunda az boya çatlakları var sizce alınır mı altından kalkabilir miyim sonra istediğimde kolay satabilir miyim ?
    Resimlere bakıp yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuvad -- 30 Aralık 2015; 22:22:11 >

• Fotoğrafları eklersen yardımcı olmaya çalışırız.
  • HazzaR kullanıcısına yanıt
    Eklenmiyor sitede bi sıkıntı var sanırım. Genel olarak fikriniz nedir hocam ?
  • Ogrenciyim diyorsunuz 74 model arabadan bahsediyorsunuz

Alin sonrada sanayilerde olmayan paranizla rezil olun
  • Zaten aracı 1 sene kullanıcam. İçimdeki hevesi törpülemek için istiyorum açıkçası. Ayrıca o fiyatlara çok bi seçeneğim yok. Brodway yada uno alabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuvad

Zaten aracı 1 sene kullanıcam. İçimdeki hevesi törpülemek için istiyorum açıkçası. Ayrıca o fiyatlara çok bi seçeneğim yok. Brodway yada uno alabiliyorum
    ıyı yol gosteren guvenılır bır ustan varsa alabılırsın. Hem acemılıgın gecer hemde arac bakımı motoru vb konularda tecrube kazanırsın. zaten zamanın da bol hafta sonları sanayıye gıdebılırsın... Su durumda al derim 1 yıl sonra satacagını sanmıyorum emek harcadıktan sonra kullanmaya devam edersın
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

ıyı yol gosteren guvenılır bır ustan varsa alabılırsın. Hem acemılıgın gecer hemde arac bakımı motoru vb konularda tecrube kazanırsın. zaten zamanın da bol hafta sonları sanayıye gıdebılırsın... Su durumda al derim 1 yıl sonra satacagını sanmıyorum emek harcadıktan sonra kullanmaya devam edersın

Alıntıları Göster
    trafikte yürüyen vosvos kalmadı sanırım. günlük kullanmak cesaret ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

trafikte yürüyen vosvos kalmadı sanırım. günlük kullanmak cesaret ister.

Alıntıları Göster
    Benden sana tavsiye Uno al parçası ucuz yakıtı az öğrenciye gider.Wosvos fiyatı ucuz olsada bakım masrafı çok olur.Arabanın fiyatı kadarda bakımına harcarsın.Tüplü Uno bul temiz temiz bin.
  • Büyük cesaret. Param varken almaya korkarım adam ogrenci iken düşünüyor. Staj yapacan araba ile herhalde.
  • Ne kadar kız arkadaşım varsa bayılıyor arkadaş bu arabalara 😂
    Alırmıyım , almam .
    Belki çok param olursa bi gün .
    0 km falan koleksiyonluk 😂
  • Vosvos diyip Geçme bende 2014 modeli var bütün kızlar hasta
    73 model de kullandım beyazdı. Özellikle sarı, turuncu, mavi yada kırmızı bulmaya çalış. Bu renkler çok dikkat çeker ve kızlar hep merak eder.

Sağlam bul düzgünce eksiği varsa tamamla gereksiz Şeyler yapma sade ve şık olsun.
  • Bende öğrenciyim ve araba alacak olsam Uno filan alırdım.
    1974 model araba almak çok büyük risk ama cebinde 15 bin varsa 10 bine alırsın kalan 5 bini masrafları için saklarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Bende öğrenciyim ve araba alacak olsam Uno filan alırdım.
    1974 model araba almak çok büyük risk ama cebinde 15 bin varsa 10 bine alırsın kalan 5 bini masrafları için saklarsın.
    Yakıt + sigorta + bakım + yedek parça ve en önemlisi kışın soğuğu,yazın çok sıcağı sevmeyen bir araç.Boş zaman ve aylık düzenli gelirin varsa al,yoksa bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yakıt + sigorta + bakım + yedek parça ve en önemlisi kışın soğuğu,yazın çok sıcağı sevmeyen bir araç.Boş zaman ve aylık düzenli gelirin varsa al,yoksa bulaşma.

Alıntıları Göster
    Kızlar için alıyorsan, davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı olur bu iş benden söylemesi.Kızlar aman ne tatlı ne şirin araba der bakar falan ama, iş sevgili olup o arabaya binmeye gelince yanından yörenden geçmezler :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Kızlar için alıyorsan, davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı olur bu iş benden söylemesi.Kızlar aman ne tatlı ne şirin araba der bakar falan ama, iş sevgili olup o arabaya binmeye gelince yanından yörenden geçmezler :).

Alıntıları Göster
    bence al hevesin varsa dinleme kimseyi. Vosvos la uno kıyaslanmaz bile. Vosvos'un apayrı bir havası var Uno dediğin araba ise sıradan bir araba.

Bana da çok demişlerdi 126bis alırken, Bis alma, sanayiden çıkmazsın, parçası bulunmaz, yürüyeni kalmadı, sıkıntı çekersin, yakıtı çok, doğan al, taunus al, bis alma, ustası yok vs. vs. vs. bir sürü söylediler. Kimseyi dinlemedim gittim aldım. Çok büyük hevesim vardı. 1,5 senede 12000km yol yaptım. Çoğu arabalara taş çıkarır. Hiç abartıldığı kadar da sorun falan çıkarmadı. Ayrıyetten yakıtıda hiçte fazla değil. Parçalarını internetten temin ediyorum.

Zaten vosvos dediğin araba çok basit bir motoru var öğrendin zaman kendin dahi yparsın bakımlarını. Buradan böyle klasik, tarz sahibi olan arabalar için tavsiye istemen yanlış. Herkes sana günlük tek düze araba önerir, uno, broadway vs. İçinden kalbinden ne geçiyosa onu al. Sonra keşke deme

Kimisi demiş soğuğu sevmez. Vosvos dediğin araba kış arabasıdır. Hava soğutmalıdır. Motoru arkadadır. Antifiriz derdi yoktur. -20 *C'de bile tık demez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

bence al hevesin varsa dinleme kimseyi. Vosvos la uno kıyaslanmaz bile. Vosvos'un apayrı bir havası var Uno dediğin araba ise sıradan bir araba.

Bana da çok demişlerdi 126bis alırken, Bis alma, sanayiden çıkmazsın, parçası bulunmaz, yürüyeni kalmadı, sıkıntı çekersin, yakıtı çok, doğan al, taunus al, bis alma, ustası yok vs. vs. vs. bir sürü söylediler. Kimseyi dinlemedim gittim aldım. Çok büyük hevesim vardı. 1,5 senede 12000km yol yaptım. Çoğu arabalara taş çıkarır. Hiç abartıldığı kadar da sorun falan çıkarmadı. Ayrıyetten yakıtıda hiçte fazla değil. Parçalarını internetten temin ediyorum.

Zaten vosvos dediğin araba çok basit bir motoru var öğrendin zaman kendin dahi yparsın bakımlarını. Buradan böyle klasik, tarz sahibi olan arabalar için tavsiye istemen yanlış. Herkes sana günlük tek düze araba önerir, uno, broadway vs. İçinden kalbinden ne geçiyosa onu al. Sonra keşke deme

Kimisi demiş soğuğu sevmez. Vosvos dediğin araba kış arabasıdır. Hava soğutmalıdır. Motoru arkadadır. Antifiriz derdi yoktur. -20 *C'de bile tık demez.

Alıntıları Göster
    Bu arada bende öğrenciyim her ne kadar bu sene bitiyor olsada
    Uno veya memur arabası broadway ile şöyle gezinti yapabilir misin? Kötü araba demiyorum ama gence hitap etmiyor.

• Sanayicilerle kanka olup çalışmadığında da millete rezil olmak istiyorsan bir dakika bile düşünmeden al.
  • Her türlü alınır. Eğer hayalinse kimseyi dinleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Her türlü alınır. Eğer hayalinse kimseyi dinleme
    Öncelikle söylemeliyim ki, bu araçlarda yürüyenden önce bakılması gereken en önemli nokta kaportasıdır. kaportanın en kolay çürüyen yeride taban sacıdır. alırken belli başlı bakılması gereken yerler var. taban sacı, amortisör kuleleri, çamurluk içleri, kapı ve direk dipleri, yağmur olukları, yan cam dipleri gibi. yürüyen çok basit şekilde halledilir. sıfırdan motor toplayanlar 3000 tl gibi bir fiyata canavar gibi giden bir motor toplatıyor. parçaları çok fazla vardır. 1303 modelinin özellikle. ve oldukça uygundur. dediğim gibi kaportasına önem ver. ayrıca belirtmek isterim ki 15000 tl nin altında sağlam vosvos zor bulursun. yaşadığımız günlerde şahin ile kız tavlayamayan apaçilerin vosvos alıp aptalca modifiye etmesinden dolayı vosvoslar mahvolmuş durumda. bir de üzülerek belirtmek isterim ki, LPG ile sık sık sibop ayarı gerektiriyor. ama bakımları düzgün yapılırsa (ki günümüz araçlarına göre bakım aralıkları o kadar uzun değildir. örn: 3000km'de bir yağ değişimi gerek) sizi üzmez. bakımı yapılan hiç bir araç üzmez.

• Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için..
    Öncelikle her ay Ufak bi miktar (200-300) lira ayırabilirim araca. Ben kırmızı bir wosvosu görmeye gittim kaputunda boya kalkması vardı ayrıca çamurlukların içine baktığımda çok azda olsa paslanma ve çürüme başlangıcı vardı. 7.500 liraya anlaşmayı umuyorum satıcıyla. Aracın içi koltukları torpidosu falan temiz. Motorundada sorun olmadığı söylendi. Kararsızım açıkçası. Bir cesaret gelse kullanan biri gelip bana olumlu yada olumsuz bu böyledir diyebilse alıcam aslında. Ölümlü dünya ben bu arabaya bugun binmezsem bir kaç yıl sonra iş çoluk çocuk derken hiç binemem sanırım.
    Yardım eden herkeze teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.