Şimdi Ara

Öğrenci arabası için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma yeni katıldım öncelikle herkese merhaba :) ben bu sene liseyi bitirdim ve üniversite sınavına girdim şimdilik ehliyetim yok kasım doğumlu olduğum için. Araba sürmeyi biliyorum ama acemiyim biraz babam işi doılayısıyla usta bi şöfor ve araba merak var ve benimde öyle :) Asıl mevzu babamın işi yoğun olduğu için pratik yapmaya vaktimiz pek yok başkasından yardım almakta işine gelmiyor bi araba alalım bu yaz trafiğe kapalı yerlerde ya da köy yollarında falan akşama kadar sür öğren ehliyetini aldığında da gelir alır arabayı üniversitedeki şehrine götürürsün dedi bende olur dedim tabi ki havalara uçarak :) babam 20000 tl ye kadar bişey bakalım dedi ama annem karşı çıkıyor ben arabayı vurup kıracağıım için öğrenene kadar eski bişey alın öğrenince yenisni alırsın diyo o yüzden şöyle 13000 e kadar parçası fazla pahalı olmayan az yakan bide görünüm açısından güzel olursa sevinirim sonuçta benim arabam olcak ve üniverstede kullanıcam ben pek bilgili değilim bu konularda sizden yardım istiyorum lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin şimdiden çok teşekkür ederim :)

• Fiat Palio
  • Cevabınız için teşekkür ederim paliolara zaten baktım tata indicalar için ne dersiniz iyi midir sizce ?
  • Peugeot bakabilirsin 106 falan yada palio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 106,citroen saxo
  • 2000 model clio. Çift hava yastığı+ abs.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

2000 model clio. Çift hava yastığı+ abs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    öğrenciye yardım (antalya)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten trafiğe kapalı yerde süreceksen vurup kırmassın bence direk 20 binlik bak

• Teşekkür ederim cevaplarınız için dediğiniz araçlara baktım kendim de üç tane araç buldum fiat sieana tata indica ve hyundai accent 1.3 bu araçlar için yorumlarınız nedir fiyatlar aşağı yukarı aynı
  • Sienayi ele iligini somurur 1 lira yakar yinede kendine gelmez. Ogrenmelik alacaksaniz Palio bu konuda sizin secenekleriniz arasinda uygun. Japon araclarina bakabilirsiniz ilaciniz orada.

Universiteye de birinci donemden arabayla gitme erkeklere kardes kizlara yedek sevgili olursun. Mumkunse 3-4 donemde herkesi tanidiktan sonra arabayla git.

Hayirli ugurlu olsun simdiden okulun ve araban.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya Palio demeye gelmiştim.denmis bile bakkallarda bile parçası var al bin modifiye et belki ayrılmak istemessin bile :)

• Zaten palio aklımda az da olsa vardı o zaman babamla konuşup palio bakmaya başlayalım hepinize çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.