Şimdi Ara

Öğrenci Evi için Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkünse 400-600 tl arasında tavsiye edebileceğiniz bir çamaşır makinesi var mıdır ?
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

Mümkünse 400-600 tl arasında tavsiye edebileceğiniz bir çamaşır makinesi var mıdır ?
    Şimdiden teşekkürler

5.5 kg bosch var 600 devir güzel is görür bide 6 yil garantili Vestel var 5 kg oda güzel is görür

http://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=WAB16010TR

800 devir olani bosch un

Vestel 800 devir güzel cihazdir

http://www.vestel.com.tr/vestel-cme-m-5108-t-camasir-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 6 Ocak 2014; 22:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• King Leoric kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bende tek yaşadığım öğrenci evine çamaşır makinesi arıyordum. uzun süre bakındım sonunda hem servis yaygınlığı hem de fiyatı nedeni ile ALTUS al 191 aldım. 580 liraydı hepsiburada.com'da. 5 kilo 1000 devir. 3 hafta oldu, çok memnunum hiç bir eksi tarafı yok. ses seviyesi de gayet makul düzeyde. tavsiye edebilirim.
  • Bekonun 5 kg bi modeli var 400-500 aradi bir sey gayet iyi bussuru programi var hatta 5-10 sene goturur

• çamaşır kurutmak için yeriniz varsa 600 devir makine öğrencinin işini görür tek dez avantajı ıslağa yakın çıkarması devir düşüklüğü nedeniyle bunun dışında 200 liraya düzgün bir esnaftan 2. el bir makinede öğrencinin işini görür.
  • King Leoric kullanıcısına yanıt
    paran varsa beko 5 kg uygun olur senin için ama maddi durumun yetersizse Beyaz Eşya Servisi nin bahsettiği gibi bencede ikinci el al. kolay gelsin
  • 2. El al sonuçta öğrenci evi 4-5 sene kullanacak en fazla

• Ben yerin de olsam 2. el almam nedeni ise geçen sene 2. el çamaşır makinesi aldım az önce itibariyle 3. kez bozuldu. 6 ay garantisi vardı ilk bozulduğunda termostatı değişti
    garantiden, daha sonra kazanın altındaki hortum delinmişti onu kendim değiştirdim dışarıdan parçayı alarak. Şimdi ise ne oldu bilmiyorum prize taktım açtım pat sesi geldi ve
    içeri gidip sigara yaktım :)

Bu olanlar tamamen benim şansım ile alakalı sen alırsın belki 10 sene daha kullanırsın ama bir kere başın ağrıyınca keşke 2.el almasaydım diyorsun. Daha en az 2.5 sene
    okulum sürecek benim de, sanırım ben de ucuz senin fiyat aralığın da bir şey alacağım. Altus ile Regal uygun sanırım öğrenci için. Ne aldığını ve nereden aldığını paylaşırsan makbule geçer ben de takipteyim konuyu artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.