Merhabalar, 3 kişilik bir öğrenci evi için parasının hakkını verecek güzel bir makine arıyoruz. Kısa programının olması bizim için önemli çünkü üçümüz de sporcuyuz ve sürekli ıslak çamaşırlar oluyor, günlük onları kısa programda iki çevirtip asacağız. Bütçemiz 500TL, yardımcı olursanız bizi çok sevindirirsiniz sayın forumdaşlarım. Teşekkürler :)
Ekran 3 programlı, yıkama aşamalarını gösteren ışıklı led göstergeler
Performans Maksimum sıkma hızı (rpm) : 600 Enerji verimlilik sınıfı : A Yıkama verimi sınıfı : A Sıkma enerji sınıfı : E Maksimum yükleme kapasitesi (Kg) : 5
Ekran 3 programlı, yıkama aşamalarını gösteren ışıklı led göstergeler
Performans Maksimum sıkma hızı (rpm) : 600 Enerji verimlilik sınıfı : A Yıkama verimi sınıfı : A Sıkma enerji sınıfı : E Maksimum yükleme kapasitesi (Kg) : 5
Evet onu bugün bende gördüm ama altus pek önerilmiyor çevrem tarafından, ama yinede bilemedim
dostum zaten bütçe 500 bu fiyata zaten iyi bir makine bulmak zor 600 700 olsa çeşit artacak ama 500 e gidip 2. elde alınmaz çoğu siteleri araştırdım ama bana en uygun o geldi hemde 1000 devir genede araştır sen
quote:
Orijinalden alıntı: glacier67
quote:
Orijinalden alıntı: f34rl3ss18
quote:
Orijinalden alıntı: glacier67
quote:
Orijinalden alıntı: f34rl3ss18
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
600TL bütçeniz varsa Profilo CM0801BTR geniş hacimli ve kaliteli bir cihazdır.
Ya da çamaşır kurutma sorununuz yoksa CM0603KTR alınabilir. Merkezi bir şehirdeyseniz de Gorenje WA60089 iyidir.
Cevabınız için teşekkür ederim can doğan bey, peki 500 lira bandında ne önerebilirsiniz bize?
Evet onu bugün bende gördüm ama altus pek önerilmiyor çevrem tarafından, ama yinede bilemedim
dostum zaten bütçe 500 bu fiyata zaten iyi bir makine bulmak zor 600 700 olsa çeşit artacak ama 500 e gidip 2. elde alınmaz çoğu siteleri araştırdım ama bana en uygun o geldi hemde 1000 devir genede araştır sen
kampanyası bitmiş ama
Evet maalesefki kampanya bitmiş, 500 liralık modellerle ilgili hala tavsiye bekliyoruz sayın forumdaşlarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme