Şimdi Ara

öğrenci evinde dini uygulamalara katılmadan kalınabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dediğim öğrenci evlerini az çok biliyorsunuzdur öyle namaz oruç sohbet falan yapmadan düzeni bozmadan kalınabiliyor mu bilen var mı bu konuda zorlama yapıyolar mı?
    Ya da misal akşam ezanından sonra eve gelmek yasak gibi uygulamalar var mı, diğer türlü normal evde kalmam şimdilik mümkün görünmüyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy003 -- 13 Ağustos 2017; 22:55:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenci evinde dini uygulamalara katılmadan kalınabilir mi
  • Öğrenci evinden kastın ne.Cemaat yurtları falan mı yoksa bildigin iki uc arkadasın tuttugu ev mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

öğrenci evinde dini uygulamalara katılmadan kalınabilir mi

• space. S kullanıcısına yanıt
    belirli bi cemmatin oluyor sanırım işte bi tane abi denen adam falan oluyor ya onlar hocam

• crazyboy003 C kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum bilen arkadaslara devredelim

• israil büyükelçiğinin önüne gösteriye götürürler
  • öğrenci evine aynı kafada insanlarla cıkmaniz gerek hocam . ben camiye giden bir insan degilim . ancak biri namaz kılarsa sabah bu sizi rahatsiz ederse bu sizin tedavi edilmesi gereken bir sorununuz . örneğin ramazan ayinda sen birani aldin adam sana laf etti ilk önce sanane de düzgünce baktın anlamıyor aldigin bira veya alkol miktari kadar arkadaşı döv sonra evden at veya kendin evi değiştir . önemli olan birbirinize saygi . sen evine kızda getirebilirsin orasi senin evin. ama adamin dini şeyleri sana batmamali . sana derseki ramazanda alkol icilmicek vs vs böyle adamla zaten eve cikma benim tavsiyem normal hayatında muhatapta olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

israil büyükelçiğinin önüne gösteriye götürürler

o zaman kalamam heralde zaten bigün biri örgüt yarın diğeri falan olur

• Öğrenci evi falan bırakmamışlardır, kaldıysa da bulaşmanı önermem muhtemelen bi gün, sabahın köründe ters kelepçe yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    hocam kastınız normal öğrenci eviyse bulundugum yerde 3 evden 1 i öğrenci evi . dediginiz hacı hoca vs abi ise ters kelepçe olursa iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendislik_icabi

öğrenci evine aynı kafada insanlarla cıkmaniz gerek hocam . ben camiye giden bir insan degilim . ancak biri namaz kılarsa sabah bu sizi rahatsiz ederse bu sizin tedavi edilmesi gereken bir sorununuz . örneğin ramazan ayinda sen birani aldin adam sana laf etti ilk önce sanane de düzgünce baktın anlamıyor aldigin bira veya alkol miktari kadar arkadaşı döv sonra evden at veya kendin evi değiştir . önemli olan birbirinize saygi . sen evine kızda getirebilirsin orasi senin evin. ama adamin dini şeyleri sana batmamali . sana derseki ramazanda alkol icilmicek vs vs böyle adamla zaten eve cikma benim tavsiyem normal hayatında muhatapta olma

hocam kendim etliye sütlüye karışmam öle alkolvesaire kız falanda olmaz da isterse gün boyu namaz kılsın onuda hiç umursamamda namazlar beraber falan kılınacak denir orucuda evde tutmuyorum aileyle sahur iftar yaparım aralarda su içerim sadece ama malesef diğer taraftan sanırım bu kadar saygı falan bekleyemem oralarda kalınca sanırım senden ilerdede birşeyler bekleniyor hizmet bilmem ne gibi falan ya oluru yok gibi ben saygı duysam karşı taraf duymasa yine sorun teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

• bir universite ogrencisi icin kalinmasi gereken son yer bile degil oyle dusun :D

• öğrenci evinde dini uygulamalara katılmadan kalınabilir mi
    hocam benim bulundugum yerde adamların belli zorunlulukları oluyor . sana sıralayayım

-Halısahaya gelmek
    -Nargile içmeye gelmek
    -Pese gitmek
    -pre lol atmak

bunun gibi şeyler zorunluda ben dediklerinizi yapan insanlar görmedim nasil yerlerde yaşiyorsunuz yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Öğrenci evi falan bırakmamışlardır, kaldıysa da bulaşmanı önermem muhtemelen bi gün, sabahın köründe ters kelepçe yaparlar

hocam şu fetöşünkiler bitmiştir muhtemelen de diğerlerinden var biliyorum ya ne bilim şimdi normal öğrenci evi desem kimseyi tanımıyorum öle ha deyince tutulup durulmaz tek tutmaya gücüm yetmez bi kaç ay alışasıya yurtta kalıyım diyom bu seferde senet yapılıyomuş senelik en fazla senet yapıp yurt midürüni falan çıldırtıp senetleri yırttırıp atılmam lazım oda tehlikeli iş kararsızım

• quote:

hocam benim bulundugum yerde adamların belli zorunlulukları oluyor . sana sıralayayım

-Halısahaya gelmek
    -Nargile içmeye gelmek
    -Pese gitmek
    -pre lol atmak

bunun gibi şeyler zorunluda ben dediklerinizi yapan insanlar görmedim nasil yerlerde yaşiyorsunuz yaw

hocam kusura bakma pek dediğini anlayamadımda ben kaba olabilir ama yobaz bi ailede büyüdüm kendim öle değilim fakat yurtta kalmak istemiyorum ondan ilkede ev dedimde bu kadar kötüyse zaten kalmam

ev herzaman 1000 basar hocam benim tavsiyem ilk sene beklemen sonra kafa dengi insanlarla eve cikman
  • quote:

ev herzaman 1000 basar hocam benim tavsiyem ilk sene beklemen sonra kafa dengi insanlarla eve cikman

muhtemelen öle olacak hocam

• Olm ne adamlarsınız lan hala akıllanmamış millet 10 15 sene sonra o cemaatin başına bela olmayacağını biliyor musun hala böyle yerlerden medet umuyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.